XMedia Recode 3.4.2.8

XMedia Recode

Az XMedia Recode egy ingyenes videó konvertáló program amivel több komplex videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Ideális videók vágásához is. Rengeteg népszerű formátumot támogat, AVI, MPEG, DivX, MOV, VMA. Blu-ray adathordozókhoz is felhasználható.  DVD író, másoló funkcióval.

Alakítsd át multimédiás állományaidat a számodra megfelelő formátumúra az alábbi szoftver segítségével. Az XMedia Recode megoldásával akár videókat is tudsz szerkeszteni, azt vághatod, majd lemezre írhatod.

Bizonyára jártunk már úgy hogy egy nagy út előtt álltunk és az utazás ideje alatt filmet szerettünk volna nézni, a probléma csak abból adódott, hogy a mobilunk nem minden formátumot támogat, mi pedig nem tudjuk, hogy melyik az az alkalmazás, amivel a leggyorsabban és legkevesebb szakértelemmel tudnánk mobilunk számára emészthető formátumot előállítani. Ebben az esetben csak ajánlani tudom az XMedia Recode nevű alkalmazást, ami igen nagy támogatottsággal és formátum ismerettel rendelkezik.

Az XMedia Recode kezelőfelülete egyszerű, de ettől függetlenül, nyújtja a számunkra azokat a funkciókat amiket elvárunk egy ilyen szoftvertől.

Kezdő és haladó felhasználók egyaránt megtalálják benne a számításukat, mivel lehetőségünk van alapbeállításokat alkalmazni ami bőségesen megfelelhet a használathoz, természetesen számos egyéni konfigurációt is tartalmaz, így a haladók teljesen testre tudják szabni a kimenetek főbb paramétereit.

Az ingyenes alkalmazás letöltése után neki is láthatunk a telepítésének. Érdemes megjegyezni, hogy egyaránt találhatunk portable verziót is, ami számos külső eszközt támogat.

A mellékelt oldalon a nyelvi felsorolásban nem találhatjuk meg jelenleg a Magyar nyelvet, mégis meglepődve tapasztalhatjuk, hogy a telepítési folyamat végén ami pár kattintásból áll Magyar kezelőfelület fogad minket, eggyel több olyan előnyös érv van ami mellette szól.

Az XMedia Recode telepítése végeztével rögtön munkára is fogható a szoftver.

Használata rendkívül egyszerű, csak tallózzuk be az átalakítandó Multimédiás állományt, majd válasszuk ki hogy hová mentse ezután neki is állhatunk a konfigurációnak.

A profil menüpont esetén kiválaszthatjuk mobilunk márkáját és ha nem szeretnénk, vagy esetleg nem vagyunk profik ezen a területen, akkor csak a kimeneti adatfolyam típus felett kell, hogy döntsünk, amelyek menüpontjai magukért beszélnek. Haladó felhasználók számos egyéb paramétert tekinthetnek át, és módosíthatnak a saját ízlésüknek megfelelően. Többek között az XMedia Recode megoldásával vághatjuk, beállíthatjuk a hangsávot, a felbontást, címkéket adhatunk hozzá. Mivel ingyenes, mindenképp próbáljuk ki ha konvertálásra keresünk egy szoftvert. Hivatalos oldal:

XMedia Recode

Kapcsolódó alkalmazások

  • XMedia Recode Portable 3.3.8.5XMedia Recode Portable 3.3.8.5 Az XMedia Recode Portable egy telepítést nem igénylő korszerű konvertáló program amivel akár Blu-ray tartalmakat is tudsz dekódolni. Az extra opciói részeként DVD lemezek egyszerű […]
  • VSDC Video Editor 5.8.2.797VSDC Video Editor 5.8.2.797 A VSDC Video Editor egy igen népszerű, az összes fontosabb videó szerkesztési lehetőséget támogató videó szerkesztő alkalmazás. A Videó konvertálási opciókat is támogató szoftverrel új […]
  • Bandicut 2.7.1.313Bandicut 2.7.1.313 A Bandicut egy igen hasznos multimédiás segédalkalmazás, amivel videókat tudsz szerkeszteni. A program segítségével veszteségmentesen tudsz videókat vágni, darabolni, illetve egyesíteni. […]
  • BurnAware Free 11.1BurnAware Free 11.1 A BurnAware Free ingyenes CD/DVD író alkalmazás, amivel szinte bármilyen tartalmat lemezre tudsz írni. Legyen az adatlemez ( ISO ), multimédiás fájlok. Nagyon egyszerű a használata. […]
  • BurnAware Premium 11.1BurnAware Premium 11.1 A BurnAware Premiummal adatlemezeket állíthatunk össze, illetve multimédiás tartalmainkat tudjuk CD/DVD lemezre írni. A free változattól sokkal több funkciót biztosít. ISO fájlok esetén […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
XMedia Recode
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük