Videóletöltő, konvertáló és CD/DVD író egyben…

Multifunkciós alkalmazás amely videók esetén a legfontosabb alternatívákat ellátja nem is lehetne más mint az aTube Catcher.

A szoftverrel több -féle módon is letölthetünk videókat, többek között a hagyományos útvonalon az URL megadásával továbbá megadhatjuk a számára hogy figyelje böngészési szokásunkat és ha olyan állományt tekintünk meg amit ő is támogat önállóan letölti azt, miután a felugró ablakon jóváhagytuk a számára.

Rengeteg formátumot támogat, a teljes lista a szoftver felületén bármikor áttekinthető.

Az aTube Catcher segítségével videó felvételeket is tudunk készíteni az asztalon zajló eseményekről, megadható hogy mikor kezdje a felvételt és annak maximális hossza.

Ha készítettünk videót, vagy rendelkezünk olyan formátummal ami nem ideális a számunkra akkor azt át is konvertálhatjuk néhány beállítást követően.

Csak adjuk meg a számára az állományt, határozzuk meg a kimeneti kodeket és a mentés helyét a többi az aTube Catcher dolga.

Integrált CD/DVD írójával pedig a végeredmény lemezre is rögzíthetjük. Free változat.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Grappling HookGrappling Hook       Egy remek grafikával rendelkező ügyességi és logikai játék a Grappling Hook. A 22 pályát tartalmazó játékban, amely az űrben játszódik, különféle tárgyakat kell hogy […]
  • Tölthető a népszerű videótelefonálást segítő szoftver legújabb kiadásaTölthető a népszerű videótelefonálást segítő szoftver legújabb kiadása Ha videotelefonálásról van szó akkor kétségtelenül a Skype neve jut elsőként az eszünkbe. Megjelent a legújabb kiadása Portable illetve telepíthető kiadásban.
  • RAM Defrag 2.84RAM Defrag 2.84   Memória, vagyis a RAM megtisztítására használható segédalkalmazás a RAM Defrag 2.84. Ha kis méretű a memóriánk, pár alkalmazás futtatásával hamar betellik, lassul a rendszerünk, […]
  • FotoMixFotoMix 8.5.7       Fotószerkesztő program számos lehetőséggel a FotoMix 8.5.7 változat. Kedvenc fotóink szerkesztéséhez számos lehetőséget biztosít ez program, a hagyományos alaplehetőségeken […]
  • BattleFriends at Sea – Android játékokBattleFriends at Sea – Android játékok Egy különleges kihívást kell teljesítened méghozzá a tengeren a BattleFriends at Sea nevű ingyenes Android játékban.     Szállj csatába a tengeren ismeretlen ellenfelekkel, vagy csak […]
Összefoglaló
Cikk neve
Videóletöltő, konvertáló és CD/DVD író egyben...
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code