VSO Media Player 1.6.12

VSO Media Player

A VSO Media Player Blu-ray támogatással is rendelkező ingyenes film lejátszó program, egyszerű beállítási megoldásokkal. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA, TS, MKV.

Hatalmas kodek támogatással rendelkezik, így szinte minden fellelhető formátumot képes megnyitni, maga a forrás lehet a számítógép merevlemeze, de akár közvetlenül is képes DVD -ről lejátszani, hasonlóan alkalmas erre a Power Video Player is aminek az erőssége egyszerűségében rejlik.

A VSO Media Player telepítése egyszerű, hagyományos lépéseket követve kivitelezhető, ahol a licenc elfogadása és a hely megadása után a fájlok másolása következik. Az installáció végeztével automatikusan megjeleníti a kiadási megjegyzéseket és meg is nyitja a programot. Az alkalmazás mellé még ajánlani tudjuk a gyártó másik termékét, a VSO Downloader nevű programot ami videók közösségi megosztókról való letöltésére használható, beépített reklámszűrővel ellátva.

A lejátszó jelenleg több nyelvet is támogat de sajnos a Magyar nem található a listán, igaz ettől nem leszünk bekorlátolva hisz a kezelőfelület a funkcionalitást tekintve egyáltalán nem hordoz komoly fejfájást eredményező elemeket.

Ha le szeretnénk játszani egy videót, a VSO Media Player indítása után közvetlenül a felületéről tallózható be az állomány. Itt közvetlenül adhatunk hozzá Blu-ray lemezeket, normál DVD állományokat, de akár a merevlemezről is hozzáadhatunk mozianyagokat akár lejátszási lista formájában.

Más szoftverektől eltérően itt közvetlenül a kezelőfelületről férhetünk hozzá néhány olyan beállításhoz is amivel módosítható a kontraszt, fényerő, szín, gamma korrekció ha valamit elállítottunk volna egyetlen kattintással állítható vissza az alapállapot.

A VSO Media Player funkcionálisan nem tartalmaz extrém tulajdonságokat tartalmazó opciókat, jelenleg még nem támogatja a 3D átalakítási lehetőségeket mint a KMPlayer, vagy a3D Video Player, illetve a PowerDVD ha a fizetőseket nézzük, ez idővel változhat.

Általános PC-s filmnézésre ideális, streamingelésre is képes, egyszerűsége miatt azoknak javasolt akik nem szeretik a bonyolult menüvel ellátott programokat. Ingyenes változat.

VSO Media Player

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
  • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
  • CORNPlayer 1.0.2.35CORNPlayer 1.0.2.35 A CORNPlayer egy ingyenes, rengeteg ma népszerű formátumot támogató film, zenelejátszó szoftver. Az alkalmazással kényelmi funkciók igénybe vétele mellett tudsz YouTube videókat […]
  • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
  • SMPlayer 17.10.0SMPlayer 17.10.0 Az SMPlayer a KMPlayer alapjára épülő program segítségével multimédiás állományaink akadásmentes megtekintésére használható fel. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA. […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
VSO Media Player
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Multimédia
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code