CORNPlayer 1.0.2.35

CORNPlayer

A CORNPlayer egy ingyenes, rengeteg ma népszerű formátumot támogató film, zenelejátszó szoftver. Az alkalmazással kényelmi funkciók igénybe vétele mellett tudsz YouTube videókat Streamingelni. Ehhez egy Kliens funkciót biztosít. ASF, FLV, MP3, AVI, MKV, MP4, MOV Kodekekhez.

Ingyenes, több hasznos funkciót tartalmazó profi videó lejátszó alkalmazás a CORNPlayer, amivel nem csak hagyományos útvonalon tudsz videókat megnyitni, hanem akár Online megosztott tartalmak Streamingelésére is lehetőség van.

A CORNPlayer letöltése, telepítése, majd az indítása után egy meglepően egyszerű, egyben korszerű felület fogad, ahol alapvetően két lehetőség van arra hogy multimédiás fájlokat tudj megnyitni. A gépeden található videókat, zenei fájlokat tudod megnyitni, vagy YouTube tartalmakhoz férhetsz hozzá, ehhez egy külön menüpontot biztosít, ekkor több speciális lehetőség válik elérhetővé, a videó nem csak a böngésző megnyitása nélkül tekinthető meg, hanem azt le is lehet tölteni. Ha azt később is megtekintenéd, kedvencekhez adható, így legközelebb sokkal könnyebben érhető el.

A CORNPlayer rengeteg formátumot támogat, csak hogy a legfontosabbakat kiemeljük meg tudja nyitni az ASF, FLV, MP3, AVI, MKV, MP4, MOV kiterjesztéseket.

A szoftver kezeli a lejátszólistákat, feliratokat filmek esetén később is be lehet tallózni a számára, a beállításoknál konfigurálható, hogy milyen jellemző szerint jelenítse meg.

A CORNPlayer nevű filmlejátszó szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel komolyabb beállítást, a telepítésével egy testre szabott modern, nagy támogatottságot élvező programot használhatsz a későbbiekben.

A formátum támogatottságra visszatérve a program azokra is gondol akik esetleg csak ki szeretnék próbálni, más médialejátszó is jelen van a gépen, ebben az esetben a konfigurációs területen külön mód van arra hogy beállítsd, melyek azok a formátumok amiket vele nyitnál meg mint alapértelmezett médialejátszó.

A CORNPlayer megfelelőjeként futtatható az SMPlayer, a Media Player Classic – Black Edition. Az utóbbi az egyik legtekintélyesebb funkció támogatottsággal rendelkező film lejátszó program.

A CORNPlayer egy ingyenes film, zene lejátszó program, amivel YouTube videókat kereshetsz, megnyithatsz, ha szükséges az le is tölthető. Több népszerűbb formátumot is támogat, amellett hogy korszerű kezelőfelülettel bír.

CORNPlayer

CORNPlayer Összefoglaló:

 • Filmlejátszó program
 • számos népszerű kodek formátumot támogat
 • YouTube videók streamingeléséhez
 • Videó letöltő funkció
 • Lejátszólisták támogatása
 • nem kell konfigurálni
 • ingyenes
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
 • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
 • VSO Media Player 1.6.12VSO Media Player 1.6.12 A VSO Media Player Blu-ray támogatással is rendelkező ingyenes film lejátszó program, egyszerű beállítási megoldásokkal. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA, TS, […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
CORNPlayer
Platform
Windows
Software Category
Multimédia
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code