Sushi Browser - Letöltés.1tb.hu

Sushi Browser 0.3.3

Sushi Browser

A Sushi Browser egy modern funkciókkal biztosított böngésző. Az alkalmazás tartalmaz videó letöltő funkciót, kedvencek támogatással bír, fájlkezelő, szolgáltatás is felfedezhető benne. Multi panel elrendezéssel. Chrome alapon fut. Ingyenes.

Ha már unalmasak a számodra a ma elérhető böngészők, egy kis újdonságra vágysz, akkor itt egy modern, számos különleges funkciót biztosító böngésző program a Sushi Browser, a szoftver Chrome motort használ. Ingyenes. Hordozható változatban is beszerezhető.

A Sushi Browser letöltése után néhány kattintással telepíthető, majd az indítását követően egy Multi panel elrendezést támogató kezelőfelületen kezdeményezheted a téged érdeklő tartalmak, oldalak megtekintése. Lehetőség van a rendszeresen meglátogatott oldalakat kedvencekhez adni, így teljes kényelmet biztosít a hétköznapokban.

A Sushi Browser egyik specialitása, hogy vele videók letöltését is kezdeményezni lehet, csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod azt a YouTube hivatkozást ahol az a videó található amit le szeretnél tölteni. A böngésző automatikusan felajánl több formátumot attól függően, hogy osztották meg. Itt a Sushi Browser segítségével lejátszható, vagy le is tölthető.

Testre szabható a betöltött oldalak megjelenése, betűméret, elhelyezkedés. Külön megtekinthetőek a böngészési előzmények, vele egyszerűbb fájlkezelési feladatokat végezhetsz el, átnevezés, fájlok másolása, az azok mozgatása.

A Sushi Browser beállítás panelon adott feladatokhoz egyéni billentyűkombinációs parancsokat adhatsz. Mivel a böngésző beszerezhető hordozható változatban, elmondható róla hogy minden felhasználója megtalálja benne a számítását.

Kevés ilyen tekintélyes tudással bíró alkalmazás érhető el. Ha mégis maradnál a hagyományos böngészőknél, helyette választhatod a BriskBard nevű szoftvert, ez a program egy beépített FTP klienst is tartalmaz. A Slimjet böngészője szintén tud videó jellegű tartalmakat közvetlenül a számítógépre lementeni. Népszerűségben a Mozilla Firefox böngészője veszi fel a versenyt, folyamatos újdonságokat biztosít.

A Sushi Browser egy videó letöltő funkciót biztosító Multi panel elrendezésű böngésző. Az extra szolgáltatásai részeként fájlkezelőt is kínál minden kipróbálójának. Hordozható változatban is beszerezhető. A Google Chrome motorját használja.

Sushi Browser

Sushi Browser összefoglaló:

 • Böngésző
 • hordozható változata is létezik
 • Chrome alapú
 • videó letöltő funkció
 • beépített fájlkezelő
 • kedvencek támogatás
 • teljes mértékben testre szabható megjelenés
 • Multi Panel mód
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sushib.me/

Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Sushi Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó alkalmazások

 • Sushi Browser Portable 0.3.3Sushi Browser Portable 0.3.3 A Sushi Browser Portable egy korszerű, számos kényelmi funkciót biztosító böngésző. Az alkalmazás a Chrome alapjára épül. A funkcióit tekintve tartalmaz fájlkezelőt, videó letöltőt. Igen […]
 • EagleGet 2.0.4.23EagleGet 2.0.4.23 Az EagleGet egy több böngészőt is támogató videók letöltésére is használható kliens szoftver modern felhasználói felülettel. Magyar nyelvű, könnyen használható, akár sávszélesség […]
 • TubeDigger 5.6.8TubeDigger 5.6.8 A TubeDigger egy közösségi videómegosztókon közzétett videók letöltésére használható Prémium letöltés kliens szoftver a . AVI, MKV, OGG formátum támogatással. Ideális YouTube videók […]
 • EagleGet Portable 2.0.4.23EagleGet Portable 2.0.4.23 Az EagleGet Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő alkalmazás. A szoftver szinte bármilyen tartalom esetén használható, legyen az akár videó, vagy audió fájl. Magyar […]
 • HD Downloader 3.9.55HD Downloader 3.9.55 A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.