Sushi Browser 0.3.3

Sushi Browser

A Sushi Browser egy modern funkciókkal biztosított böngésző. Az alkalmazás tartalmaz videó letöltő funkciót, kedvencek támogatással bír, fájlkezelő, szolgáltatás is felfedezhető benne. Multi panel elrendezéssel. Chrome alapon fut. Ingyenes.

Ha már unalmasak a számodra a ma elérhető böngészők, egy kis újdonságra vágysz, akkor itt egy modern, számos különleges funkciót biztosító böngésző program a Sushi Browser, a szoftver Chrome motort használ. Ingyenes. Hordozható változatban is beszerezhető.

A Sushi Browser letöltése után néhány kattintással telepíthető, majd az indítását követően egy Multi panel elrendezést támogató kezelőfelületen kezdeményezheted a téged érdeklő tartalmak, oldalak megtekintése. Lehetőség van a rendszeresen meglátogatott oldalakat kedvencekhez adni, így teljes kényelmet biztosít a hétköznapokban.

A Sushi Browser egyik specialitása, hogy vele videók letöltését is kezdeményezni lehet, csak annyit kell tenned, hogy meglátogatod azt a YouTube hivatkozást ahol az a videó található amit le szeretnél tölteni. A böngésző automatikusan felajánl több formátumot attól függően, hogy osztották meg. Itt a Sushi Browser segítségével lejátszható, vagy le is tölthető.

Testre szabható a betöltött oldalak megjelenése, betűméret, elhelyezkedés. Külön megtekinthetőek a böngészési előzmények, vele egyszerűbb fájlkezelési feladatokat végezhetsz el, átnevezés, fájlok másolása, az azok mozgatása.

A Sushi Browser beállítás panelon adott feladatokhoz egyéni billentyűkombinációs parancsokat adhatsz. Mivel a böngésző beszerezhető hordozható változatban, elmondható róla hogy minden felhasználója megtalálja benne a számítását.

Kevés ilyen tekintélyes tudással bíró alkalmazás érhető el. Ha mégis maradnál a hagyományos böngészőknél, helyette választhatod a BriskBard nevű szoftvert, ez a program egy beépített FTP klienst is tartalmaz. A Slimjet böngészője szintén tud videó jellegű tartalmakat közvetlenül a számítógépre lementeni. Népszerűségben a Mozilla Firefox böngészője veszi fel a versenyt, folyamatos újdonságokat biztosít.

A Sushi Browser egy videó letöltő funkciót biztosító Multi panel elrendezésű böngésző. Az extra szolgáltatásai részeként fájlkezelőt is kínál minden kipróbálójának. Hordozható változatban is beszerezhető. A Google Chrome motorját használja.

Sushi Browser

Sushi Browser összefoglaló:

 • Böngésző
 • hordozható változata is létezik
 • Chrome alapú
 • videó letöltő funkció
 • beépített fájlkezelő
 • kedvencek támogatás
 • teljes mértékben testre szabható megjelenés
 • Multi Panel mód
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sushib.me/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Sushi Browser Portable 0.3.3Sushi Browser Portable 0.3.3 A Sushi Browser Portable egy korszerű, számos kényelmi funkciót biztosító böngésző. Az alkalmazás a Chrome alapjára épül. A funkcióit tekintve tartalmaz fájlkezelőt, videó letöltőt. Igen […]
 • Polarity Browser 9.3.0Polarity Browser 9.3.0 A Polarity Browser egy ingyenes, Chrome alapú Trident motort támogató böngésző. A szoftver számos modern funkciót biztosít azért hogy a lehető legkényelmesebben, egyben széleskörűbben tudj […]
 • Google Chrome Canary 65.0Google Chrome Canary 65.0 A Google Chrome Canary korszerű lehetőséget biztosít mindenki számára hogy rugalmasan, biztonságosan tudj téged érdeklő tartalmakat böngészni. Az ingyenes, Magyar nyelvi támogatással is […]
 • YouTube Downloader Pro 6.10.1YouTube Downloader Pro 6.10.1 A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is […]
 • Polarity Browser Portable 9.3.0Polarity Browser Portable 9.3.0 A Polarity Browser Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes böngésző, ami több testre szabási lehetőséget is biztosít. Az alkalmazás számos különleges funkciót tartalmaz, ennek […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Sushi Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code