BriskBard 1.5.0

BriskBard

A BriskBard egy több népszerű funkciót is tartalmazó ingyenes böngésző. Az alkalmazás tartalmaz RSS olvasót, FTP klienst, IRC Chat programot, illetve egy médialejátszót, amivel audió, illetve videó fájlokat lehet megnyitni, vagy akár Streamingelni.

Az alábbi böngésző több olyan funkciót is tartalmaz, aminek köszönhetően olyan lehetőségek is elérhetővé váltak, amiket nem várnánk el egy ilyen jellegű szoftvertől. A BriskBard ingyenesen próbálható ki.

A BriskBard letöltését követően csak installálni kell, majd azonnal használható. A böngésző kezelőfelülete a hasonló alkalmazásokra hasonló lehetőségeket biztosítja, közel azonos navigálási lehetőségekkel.

A BriskBard böngészője is támogatja, hogy a rendszeresen meglátogatott oldalakat kedvencekhez tudd adni, vagy akár fel tudj iratkozni az azok hírcsatornájára akár egyetlen kattintással. A szoftver különlegessége mégsem ebben rejlik:

A BriskBard tartalmaz még egy teljes értékű FTP kliens funkciót, ez a lehetősége teljes értékűnek tekinthető bármely hasonló fájlkezelő alkalmazással, ahol a jól megszokott fájlkezelési feladatok valósíthatóak meg. Fájlok fel, letöltése, szerkesztése.

A böngészőben egy IRC Chat kiegészítő is található, ahol azonnal csevegni tudsz a barátaiddal, rövid szöveges üzenetet küldhetsz. Ha videókat, audió fájlokat szeretnél megnyitni, a BriskBard ebben az esetben is teljes támogatottságot nyújt, nem csak a számítógép merevlemezéről tudja ezt megtenni, hanem akár Stream feladatokat is végre tud hajtani, csak a szükséges hivatkozást kell megadni, azokat lejátszólistába rendezheted. A kodek támogatottsága még jelenleg korlátolt.

A BriskBard tartalmaz még reklámblokkolót, a biztonsági Tools területen megakadályozható a felugró ablakok megjelenítése, illetve néhány egyszerűbb információval tud szolgálni az adott megnyitott oldalról.

A BriskBard böngészője csekély mérettel, illetve erőforrás igénnyel bír, sajnos nem érhető el belőle Portable változat.

Ha tőle egy népszerűbb böngészőt szeretnél használni, helyette választhatod az X-Firefox nevű alkalmazást, vagy a Google Chrome-ot, különleges funkciókat a Visual Explorer Ultimate nevű szoftver biztosít, közel olyan lehetőségekkel kibővítve akárcsak a címben említett alkalmazás.

A BriskBard egy ingyenes, több speciális funkcióval is ellátott böngésző, ami RSS olvasót, videólejátszót, FTP klienst is tartalmaz. Modern beállítási lehetőségekkel biztosítva.

BriskBard

BriskBard összefoglaló:

 • Böngésző
 • RSS olvasó funkció
 • Beépített médialejátszó
 • FTP kliens/ fájlkezelő
 • Chat program kiegészítő
 • Egyszerűen navigálható kezelőfelület
 • Kedvencek támogatás
 • Hivatalos oldal: https://www.briskbard.com/index.php?lang=en

Kapcsolódó alkalmazások

 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
 • ProgDVB 7.32.3ProgDVB 7.32.3 A ProgDVB segítségével számítógépen tudsz műholdas TV, illetve rádióadásokat megtekinteni amihez csupán megfelelő sávszélességgel rendelkező internet kapcsolat szükséges.  Ingyen […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • Unreal Commander 3.57.1292Unreal Commander 3.57.1292 Az Unreal Commander egy kétpaneles fájlkezelő alkalmazás számtalan extrával. ideális hogy FTP fájlkezelési feladatokat rá tudj bízni, támogatja a tömörített fájlokat, azokat vele ki lehet […]
 • Aimp ikonAimp 4.50.20.70 Az Aimp egy rengeteg népszerű formátumot támogató zenelejátszó alkalmazás, amit Stream feladatokra is fel tudsz használni. Ideális Online rádiócsatornák eléréséhez. MP3, WAV, WMA […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
BriskBard
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code