Sushi Browser Portable 0.3.3

Sushi Browser Portable

A Sushi Browser Portable egy korszerű, számos kényelmi funkciót biztosító böngésző. Az alkalmazás a Chrome alapjára épül. A funkcióit tekintve tartalmaz fájlkezelőt, videó letöltőt. Igen széleskörűen testre szabható megjelenésben. Ingyenes, ezt a változatot nem kell telepíteni.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél kipróbálni ami több hasznos funkciót is biztosít amellett hogy nem kell telepíteni, akkor itt a Sushi Browser Portable, ami a hagyományos kiadás alternatív változata.

A Sushi Browser Portable letöltése után a szoftvert azonnal el lehet indítani, használható. Ha felmásolod egy cserélhető adathordozóra, azt több gépen is használhatod anélkül hogy bármilyen fájlmaradványt hagyna maga után.

A Sushi Browser Portable alapvetően a Google Chrome böngészőjének egy továbbfejlesztett változata, ez kinézetben érzékelhető. Természetesen a kiindulási alaptól sokkal több opciót biztosít, amik csak a kiindulási alapnak tekinthető böngésző kiegészítővel való ellátása esetén vehető igénybe. Ilyen a Sushi Browser Portable videó letöltő funkciója, illetve a beépített fájlkezelő szolgáltatás.

A beállításoknál megadható, hogy mi legyen a kezdőoldal, támogatja a kedvenceket, szinkronizálhatsz.

Ha sokkal kényelmesebben szeretnéd használni, a konfigurációs panelon egyedi billentyűkombinációs parancsokat rendelhetsz adott szolgáltatások eléréséhez, így akár néhány kattintással el tudsz indítani egy kívánt funkciót.

A Sushi Browser Portable egy munkafolyamaton belül egyszerre több oldalt is meg tud nyitni több módszerrel, legyen az füles elrendezés, vagy új panel elrendezés. Mindenki ki tudja választani a számára megfelelő elrendezést.

Videó letöltő funkcióval a Slimjet Portable böngészője is rendelkezik, a Maxthon Portable amellett hogy szintén hordozható változatban futtatható, kettős motort is tartalmaz, ezt külön ki lehet választani. Az olvasó módja szöveges jellegű tartalmakhoz lett kifejlesztve. A Mozilla Firefox Portable böngészője elsősorban a sebességének köszönheti a hatalmas felhasználói táborát.

A Sushi Browser Portable egy akár több gépen is telepítés nélkül használható modern böngésző. Videó letöltő funkcióval, illetve egy egyszerűen használható fájlkezelő szolgáltatással is rendelkezik. Ingyenes kiadás.

Sushi Browser Portable

Sushi Browser Portable Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Nem kell telepíteni
 • az oldalak több módszer szerint is megtekinthető vele
 • kedvencek támogatás
 • videó letöltő funkció
 • fájlkezelő
 • Kedvencek mentése és visszaállítása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sushib.me/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Sushi Browser 0.3.3Sushi Browser 0.3.3 A Sushi Browser egy modern funkciókkal biztosított böngésző. Az alkalmazás tartalmaz videó letöltő funkciót, kedvencek támogatással bír, fájlkezelő, szolgáltatás is felfedezhető benne. […]
 • YouTube Downloader Pro 6.10.1YouTube Downloader Pro 6.10.1 A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is […]
 • Polarity Browser 9.3.0Polarity Browser 9.3.0 A Polarity Browser egy ingyenes, Chrome alapú Trident motort támogató böngésző. A szoftver számos modern funkciót biztosít azért hogy a lehető legkényelmesebben, egyben széleskörűbben tudj […]
 • EagleGet 2.0.4.25EagleGet 2.0.4.25 Az EagleGet egy több böngészőt is támogató videók letöltésére is használható kliens szoftver modern felhasználói felülettel. Magyar nyelvű, könnyen használható, akár sávszélesség […]
 • EagleGet Portable 2.0.4.27EagleGet Portable 2.0.4.27 Az EagleGet Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő alkalmazás. A szoftver szinte bármilyen tartalom esetén használható, legyen az akár videó, vagy audió fájl. Magyar […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Sushi Browser Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük