VideoPad Video Editor 3.02

VideoPad Video Editor

Széleskörű funkcionalitást biztosító videó konvertáló és editor a VideoPad Video Editor akár közvetlen YouTube feltöltési lehetőséggel.

 

 

Egy igen széleskörűen használható videó editor szoftver amely segítségével néhány egyszerű lépésben már meglévő videóinkat tudjuk szerkeszteni.

Amellett hogy konvertálásra használható, ahol a kimeneti formátumok akár profilos elrendezésben találhatóak, manuálisan is választhatunk a legnépszerűbbek között, videó vágásra is használható.

Ezek:

AVI, SWF, MkV, GIF, FLV stb.

 

Ha a profilos elrendezés mellett tesszük le a voksunkat abban az esetben segítségével azonnal fel is tölthetjük a végeredményt a bejelentkezési adataink megadása után a YouTube-ra vagy a Facebook-ra de ha rendelkezünk Twitter fiókkal oda is közzéteszi.

VideoPad Video Editor 

A VideoPad Video Editor másik nagy erőssége hogy a videó szerkesztésére is lehetőségünk van, ahol az általános vágási funkciókon felül az állomány feliratozására és az eredmény effektekkel való kibővítését is megvalósíthatjuk.

Ajánljuk még mellé ezeket is:

Debut Video Capture Software 

Express Burn 

 

Az alkalmazás próbaverziósan 14 napig használható teljes értékűen.

 

VideoPad Video Editor letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • GEARS & GUTS- Android játékokGEARS & GUTS- Android játékok   Újabb zombis játék érhető el Android rendszerekre, a GEARS & GUTS személyében.   Ha szereted a borzongásokkal fűszerezett szórakozást, ami egy kis zombis ízesítéssel is el van […]
  • A hét ingyenesen letölthető szoftver ajánlataiA hét ingyenesen letölthető szoftver ajánlatai Az alábbi ingyenesen hozzáférhető alkalmazásokkal sokkal élvezetesebbé tehető a számítógépünk használata. A sort egy olyan alkalmazással kezdjük amellyel javítható a Windows teljesítménye, […]
  • Hacker EvolutionHacker Evolution     Igazi hacker játék amely során számtalan rejtély keresztezheti utunkat, nem más mint a Hacker Evolution. Hackerként olyan feladatokat kell hogy elvégezzünk amelyeket a játék […]
  • DupKiller 0.82DupKiller 0.82 A többszörözött elemek felkutatására és azok eltávolítására használható egyszerű, kis méretű szoftver a DupKiller.   Az évek folyamán rengeteg olyan fájl gyűlhet össze a merevlemezen […]
  • Tölthető a népszerű videotelefonálást támogató szoftver újabb változata… SkypeTölthető a népszerű videotelefonálást támogató szoftver újabb változata… Skype Internetes hálózaton belüli videóhívásokat tudunk vele kezdeményezni ingyenesen. Új kiadás érhető el, térj át most!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code