PotPlayer 1.7.5545

PotPlayer

A PotPlayer egy remek multimédiás lejátszó segédalkalmazás amely otthoni igényeinket bőségesen kielégíti. Ingyenes változat. Videókhoz, zenei fájlokhoz. Több népszerűbb formátumot támogat.

Támogatja azokat a formátumokat amelyekkel a hétköznapok során találkozhatunk. A lejátszáson felül módunkban áll az adott médiát a saját ízlésünknek megfelelően korrigálni hogy, a megjelenítés optimális legyen, hasonlóan mint a Gom Player esetében.

Növelhetjük, illetve csökkenthetjük a kontrasztot, fényerő szabályozási módokat is tartalmaz. Magának a lejátszásnak is a sebességét is változtatni tudjuk.
Rendkívül egyszerű kezelőfelületének köszönhetően lejátszás során az egyes funkciók könnyen elérhetőek éppolyan egyszerűen használható mint a JuceVLC, ami egy klón lejátszó szoftver aminek alapját a VLC Media Player képezi.

A PotPlayer Beállításához jobb egérgombbal kell kattintanunk a megnyitott médiára, ez az egyik legrövidebb út a végrehajtáshoz.

Többek között a PotPlayer felülete skinezhető, a beépített témák között válogathatunk. Ha egy adott mappában több film is megtalálható, abban az esetben képes automatikus lejátszási lista létrehozására.

A különleges funkciók említése során semmiképp sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy képlopásokat is végezhetünk az előre megadott képformátumban. Továbbá egy másik igen figyelemre méltó tulajdonság hogy normál kimenetű videókat képes átalakítani 3D videóvá, megjelenítőnknek megfelelően. Tehát 3D Video Player funkciót is ellát, éppúgy mint a KMPlayer illetve a QQ-Player.

A könyvjelzők használatán felül részletes információt is szolgáltat a PotPlayer ha szükséges, a folyamatos frissítéseknek köszönhetően, rendszeresen bővül a támogatott formátumok listája.

PotPlayer

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
  • Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition Portable egy modern film, illetve zenelejátszó szoftver amivel Streamingelni is tudsz. Itt opcionálisan YouTube videók is megadhatóak. A tekintélyes […]
  • OooPlayer Portable 2.2.0.3422OooPlayer Portable 2.2.0.3422 Az OooPlayer Portable médialejátszójával egy több kényelmi funkciót is biztosító zenelejátszót próbálhatsz ki. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió. A szoftverrel Online […]
  • OooPlayer 2.2.0.3422OooPlayer 2.2.0.3422 Az OooPlayer egy ingyenes zenelejátszó program, amivel akár Online rádiócsatornákat is meg tudsz nyitni. Lehetőség van lejátszólistákat összeállítani, a Streamingelt tartalmak felvehetőek. […]
  • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
PotPlayer
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code