QQ-Player 3.7.892.400 - Letöltés.1tb.hu

QQ-Player 3.7.892.400

QQ-Player

Multimédiás igényeinken jelentősen túlmutat a QQ-Player ezen kiadása, ami igen nagy tudással áll a szolgálatunkra.

A multimédiás lejátszók területén igen telített a piac, számos remek szoftver szerezhető be akár teljesen ingyenesen.

Mivel hatalmas versenyről beszélünk, ezért a fejlesztők egyre nagyobb hangsúlyt próbálnak arra fektetni, hogy alkalmazásuk a lehető legszéleskörűbb funkcionalitást biztosítsa.

A QQ-Player videóink és audio állományaink lejátszását hivatott szolgálni, első ránézésre nem is gondolnánk, hogy felhasználhatósága ezen jóval tovább mutat.

Kezelőfelülete teljesen letisztult, minden funkció meghatározott helyen található, így azok nem zavarnak minket használat közben, csak akkor kell, hogy megkeresésén gondolkozzunk, ha más fontossá vált a használata.

Kezelőfelületénél maradva, azt teljesen testre szabhatjuk, egyedi színvilágot rendelhetünk hozzá, saját textúrát alkalmazhatunk, de meg is változtathatjuk az alapértelmezett skin felületet.

A program nem csak filmek lejátszása esetén lehet hasznos hanem egyéb műveleteket is támogat, többek között lehetőségünk van pillanatképeket készíteni az adott jelenetről.

A jobb alsó sarokban számos funkció érhető el, az alsó eszköztárból. Többek között a QQ-Player menüjéből itt választható ki a konvertálási folyamat is amit természetesen támogat. A szoftver segítségével számos mobil eszköz számára emészthető médiaállományt tudunk létrehozni minden szakértelem nélkül.

Ha már a konvertálási folyamatoknál tartunk, akkor természetesen lehetőségünk van az adott média állományt csak átméretezni, így csökkentvén annak a méretét, a formátum megőrzése mellett. A felbontást, az aktuális kijelzőhöz igazíthatjuk.

Vágással eltávolíthatóvá válnak azok a részek amelyek fölöslegesek, így csak azzal a médiaállománnyal lesz dolgunk amire valóban szükségünk van.

3D Player funkció

A legfontosabb és legértékesebb tulajdonsága ami akár a fizetős szoftverek fölé is emelheti, hogy képes bármilyen 2D formátummal rendelkező videó állományt egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani, eddig ez a funkció csak fizetős alkalmazások esetén volt elérhető.

Mostantól nézz bármilyen filmet 3D felbontással akár HD minőségben.

Tudása itt koránt sem merül ki, ha többet szeretnénk tudni, mindenképp próbáljuk ki.

Támogatott formátumok:

SWF, FLV, WMV, MKV, AVI, MP4, MOV, DivX, MPEG, 3GP stb.

A lista nem teljes, bővebb információért, illetve az ingyenes alkalmazás beszerzéséhez látogassuk meg a mellékelt oldalt.

Ingyenes kiadás.

QQ-Player

QQ-Player letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • JetAudio 8.0.17JetAudio 8.0.17 Videók és zenei fájlok lejátszására használható professzionális szoftver, ami otthoni igényeinket teljes mértékben képes kielégíteni, nem más mint a JetAudio 8.0.17.   Ha számunkra […]
  • Winamp 5.63Winamp 5.63     Ha multimédiás lejátszóprogramról van szó, akkor természetes hogy nem mehetünk el a népszerű szoftver, vagyis a Winamp mellett szó nélkül.   Az igen régre visszanyúló történelemmel […]
  • K-Lite Codec Pack 8.8.0K-Lite Codec Pack 8.8.0     Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.   Mivel egyre több videó és audio […]
  • MEDIA Revolution 3.9.0MEDIA Revolution 3.9.0   Modern megközelítésből áll multimédiás fájljaink lejátszásának a szolgálatába a MEDIA Revolution 3.9.0 kiadása. Az alábbi player segítségével az összes videó és audio állományunkat […]
  • Media Center 16Media Center 16     Számtalan lehetőséget tartogat számunkra a Media Center 16 változata, amely komplett multimédiás alkalmazás. Ez a kiváló program tökéletesen alkalmas internetes rádió és TV […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code