QQ-Player 3.7.892.400

QQ-Player

Multimédiás igényeinken jelentősen túlmutat a QQ-Player ezen kiadása, ami igen nagy tudással áll a szolgálatunkra.

A multimédiás lejátszók területén igen telített a piac, számos remek szoftver szerezhető be akár teljesen ingyenesen.

Mivel hatalmas versenyről beszélünk, ezért a fejlesztők egyre nagyobb hangsúlyt próbálnak arra fektetni, hogy alkalmazásuk a lehető legszéleskörűbb funkcionalitást biztosítsa.

A QQ-Player videóink és audio állományaink lejátszását hivatott szolgálni, első ránézésre nem is gondolnánk, hogy felhasználhatósága ezen jóval tovább mutat.

Kezelőfelülete teljesen letisztult, minden funkció meghatározott helyen található, így azok nem zavarnak minket használat közben, csak akkor kell, hogy megkeresésén gondolkozzunk, ha más fontossá vált a használata.

Kezelőfelületénél maradva, azt teljesen testre szabhatjuk, egyedi színvilágot rendelhetünk hozzá, saját textúrát alkalmazhatunk, de meg is változtathatjuk az alapértelmezett skin felületet.

A program nem csak filmek lejátszása esetén lehet hasznos hanem egyéb műveleteket is támogat, többek között lehetőségünk van pillanatképeket készíteni az adott jelenetről.

A jobb alsó sarokban számos funkció érhető el, az alsó eszköztárból. Többek között a QQ-Player menüjéből itt választható ki a konvertálási folyamat is amit természetesen támogat. A szoftver segítségével számos mobil eszköz számára emészthető médiaállományt tudunk létrehozni minden szakértelem nélkül.

Ha már a konvertálási folyamatoknál tartunk, akkor természetesen lehetőségünk van az adott média állományt csak átméretezni, így csökkentvén annak a méretét, a formátum megőrzése mellett. A felbontást, az aktuális kijelzőhöz igazíthatjuk.

Vágással eltávolíthatóvá válnak azok a részek amelyek fölöslegesek, így csak azzal a médiaállománnyal lesz dolgunk amire valóban szükségünk van.

3D Player funkció

A legfontosabb és legértékesebb tulajdonsága ami akár a fizetős szoftverek fölé is emelheti, hogy képes bármilyen 2D formátummal rendelkező videó állományt egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani, eddig ez a funkció csak fizetős alkalmazások esetén volt elérhető.

Mostantól nézz bármilyen filmet 3D felbontással akár HD minőségben.

Tudása itt koránt sem merül ki, ha többet szeretnénk tudni, mindenképp próbáljuk ki.

Támogatott formátumok:

SWF, FLV, WMV, MKV, AVI, MP4, MOV, DivX, MPEG, 3GP stb.

A lista nem teljes, bővebb információért, illetve az ingyenes alkalmazás beszerzéséhez látogassuk meg a mellékelt oldalt.

Ingyenes kiadás.

QQ-Player

QQ-Player letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mobo Video Player- Android alkalmazásokMobo Video Player- Android alkalmazások   Nézz filmeket mobilodon a Mobo Video Player segítségével.   Ha egy hosszú utazás előtt állsz és nem szeretnél egész úton unatkozni, akkor most itt a lehetőség, hogy filmet nézhess […]
  • Brainsss – Android játékokBrainsss – Android játékok Újabb zombis őrület veszi kezdetét Androidos mobilokon, a Brainsss nevű stratégiai játék gondoskodik arról hogy ne unatkozz, hanem inkább szórakozz...     Zombis játék kedvelőknek […]
  • The Scourge ProjectThe Scourge Project     A földönkívüliek ellen vehetjük fel a harcot egy elitalakulat segítségével a The Scourge Project játék során.       {nice1} Négy fős csapattal kell szembeszállnunk az idegenekkel, […]
  • FastStone Photo Resizer 3.1FastStone Photo Resizer 3.1   Fotók csoportos átkonvertálását és azok átméretezését végezhetjük el az alábbi alkalmazással, egyszerű kialakítása kifejezetten kezdőknek kedvez. Nem más mint a FastStone Photo Resizer. […]
  • SetPoint 6.50SetPoint 6.50 Logitech SetPoint által készített eszközökhöz létrehozott illesztő szoftver a SetPoint jelen változata. A Logitech által készített eszközök teljes funkcionalitásának eléréséhez […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code