QQ-Player 3.7.892.400

QQ-Player

Multimédiás igényeinken jelentősen túlmutat a QQ-Player ezen kiadása, ami igen nagy tudással áll a szolgálatunkra.

A multimédiás lejátszók területén igen telített a piac, számos remek szoftver szerezhető be akár teljesen ingyenesen.

Mivel hatalmas versenyről beszélünk, ezért a fejlesztők egyre nagyobb hangsúlyt próbálnak arra fektetni, hogy alkalmazásuk a lehető legszéleskörűbb funkcionalitást biztosítsa.

A QQ-Player videóink és audio állományaink lejátszását hivatott szolgálni, első ránézésre nem is gondolnánk, hogy felhasználhatósága ezen jóval tovább mutat.

Kezelőfelülete teljesen letisztult, minden funkció meghatározott helyen található, így azok nem zavarnak minket használat közben, csak akkor kell, hogy megkeresésén gondolkozzunk, ha más fontossá vált a használata.

Kezelőfelületénél maradva, azt teljesen testre szabhatjuk, egyedi színvilágot rendelhetünk hozzá, saját textúrát alkalmazhatunk, de meg is változtathatjuk az alapértelmezett skin felületet.

A program nem csak filmek lejátszása esetén lehet hasznos hanem egyéb műveleteket is támogat, többek között lehetőségünk van pillanatképeket készíteni az adott jelenetről.

A jobb alsó sarokban számos funkció érhető el, az alsó eszköztárból. Többek között a QQ-Player menüjéből itt választható ki a konvertálási folyamat is amit természetesen támogat. A szoftver segítségével számos mobil eszköz számára emészthető médiaállományt tudunk létrehozni minden szakértelem nélkül.

Ha már a konvertálási folyamatoknál tartunk, akkor természetesen lehetőségünk van az adott média állományt csak átméretezni, így csökkentvén annak a méretét, a formátum megőrzése mellett. A felbontást, az aktuális kijelzőhöz igazíthatjuk.

Vágással eltávolíthatóvá válnak azok a részek amelyek fölöslegesek, így csak azzal a médiaállománnyal lesz dolgunk amire valóban szükségünk van.

3D Player funkció

A legfontosabb és legértékesebb tulajdonsága ami akár a fizetős szoftverek fölé is emelheti, hogy képes bármilyen 2D formátummal rendelkező videó állományt egyetlen kattintással 3D kimenetűvé alakítani, eddig ez a funkció csak fizetős alkalmazások esetén volt elérhető.

Mostantól nézz bármilyen filmet 3D felbontással akár HD minőségben.

Tudása itt koránt sem merül ki, ha többet szeretnénk tudni, mindenképp próbáljuk ki.

Támogatott formátumok:

SWF, FLV, WMV, MKV, AVI, MP4, MOV, DivX, MPEG, 3GP stb.

A lista nem teljes, bővebb információért, illetve az ingyenes alkalmazás beszerzéséhez látogassuk meg a mellékelt oldalt.

Ingyenes kiadás.

QQ-Player

QQ-Player letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Jelszó titkosítót, képszerkesztőt, játékos üzemmódot is tartalmazó karbantartó szoftverJelszó titkosítót, képszerkesztőt, játékos üzemmódot is tartalmazó karbantartó szoftver Komplett karbantartói feladatokat ellátó alkalmazás amely rengeteg olyan plusz funkciót is biztosít amit jelenleg szinte egyetlen ingyenes segédszoftver esetében sem találhatunk meg, csak […]
  • Hamachi 2.1.0.296Hamachi 2.1.0.296 Ha egy virtuális hálózatot szeretnénk létrehozni két számítógép között és fontos a biztonságos adatkezelés akkor alkalmazzuk a Hamachi nevű programot. A szoftver nagy hangsúlyt fektet a […]
  • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
  • Skype Portable 7.35Skype Portable 7.35  A Skype Portable a videotelefonálásra használható szoftver hordozható változata, amit akár egy USB kulcson is magunkkal vihetünk. Konferencia, illetve Chat beszélgetésekhez. Ingyenes […]
  • Akkumulátor HD – Android alkalmazásokAkkumulátor HD – Android alkalmazások A látványos Android alkalmazás segítségével folyamatosan figyelemmel kísérhetjük készülékünk akku állapotát.     A rendszeres igénybevételnek kitett mobilok hamar alacsony […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code