OooPlayer 2.2.0.3422

OooPlayer

Az OooPlayer egy ingyenes zenelejátszó program, amivel akár Online rádiócsatornákat is meg tudsz nyitni. Lehetőség van lejátszólistákat összeállítani, a Streamingelt tartalmak felvehetőek. WMA, APE, OGG, FLAC, MPC, MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC formátumokat támogat. Equalizer funkcióval.

Akik rendszeresen hallgatnak zenét a számítógépükön, esetleg le szeretnék cserélni a jelenleg használt zenelejátszó programjukat, itt egy ingyenes, több hasznos szolgáltatást is biztosító zenelejátszó szoftver, az OooPlayer. Az alkalmazás szerencsére azok számára is kedvez, akik nem szeretnék telepíteni, mivel hordozható változatban is beszerezhető.

Az OooPlayer letöltése után néhány kattintással telepíthető, ezt követően a szoftver egy alapvető, de mégis számos kényelmi eszközzel ellátott programot biztosít kipróbálásra.

Az alkalmazásról úgy is említést tehetünk mint egy univerzális multimédiás központról, számos népszerű kodek típus esetén használható, néhányat kiemelve ismeri a WMA, APE, OGG, FLAC, MPC, MP3, AAC, OPUS, TTA, WV, AC3, ALAC kimeneteket.

Az OooPlayer médialejátszójával komolyabb erőfeszítés nélkül lehet Online rádiócsatornákat megnyitni, a szoftver több népszerű adót is tartalmaz, de ha nem találnád az általa biztosított listán a kedvencedet, manuálisan is hozzáadhatod azt. A szoftverrel hangfelvételeket is készíthetsz arról későbbre, Offline lejátszás céljából.

Az OooPlayer azoknak a gép tulajdonosoknak is kedvez akik egyedi hangrendszert használnak, külön a beállításoknál profil szerinti Equalizer opcióval finomítható a hangzás.

A számítógépeden tárolt audió fájlok lejátszólistába rendszerezhető, itt egy egyszerűbb kereső funkciót is biztosít arra az esetre ha egy kedvenc zenei fájlt szeretnél lejátszani.

Az OooPlayer Windows rendszerekre tervezett médialejátszója minden olyan kipróbálójának kedvez, akik egy olyan zenelejátszó programot keresnek, amivel széles választék mellett nyithatóak meg az audió tartalmak.

Tőle népszerűbb, némileg modernebb kezelőfelülettel rendelkező zenei mindenes szoftver az Aimp, a MediaMonkey az említett lehetőségeken kívül CD/DVD író funkciót is biztosít. Kiváló megoldás Rippelési feladatokhoz.

Az OooPlayer funkcionálisan mindent biztosít annak az érdekében, hogy a lehető legkényelmesebben tudd megnyitni a számítógépeden tárolt zenei fájljaidat. Lehet vele Streamingelni Online rádió csatornákat is. Azokat azonnal fel is veheted. Lejátszólistákat is össze tudsz vele állítani.

OooPlayer

OooPlayer összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • Online rádió csatornák eléréséhez
 • Equalizer funkció
 • számos népszerű kodek formátumot támogat
 • lejátszólisták támogatása
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/oooplayer/

Kapcsolódó alkalmazások

 • OooPlayer Portable 2.2.0.3422OooPlayer Portable 2.2.0.3422 Az OooPlayer Portable médialejátszójával egy több kényelmi funkciót is biztosító zenelejátszót próbálhatsz ki. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható verzió. A szoftverrel Online […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
 • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
 • Aimp ikonAimp 4.50.20.70 Az Aimp egy rengeteg népszerű formátumot támogató zenelejátszó alkalmazás, amit Stream feladatokra is fel tudsz használni. Ideális Online rádiócsatornák eléréséhez. MP3, WAV, WMA […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
OooPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code