JuceVLC 0.68

JuceVLC

A JuceVLC egy újabb multimédiás program ami filmjeink és zenéink lejátszásában lehet a segítségünkre ingyenes formában.

 

 

 

Ma már PC-nket nem csak munkára használhatjuk, hanem néhány ingyenesen is letölthető alkalmazással multimédiás központtá alakíthatjuk azt. Filmjeink megtekintésére rengeteg szoftverrel, ideális segéddel találkozhatunk, ezek között klónokkal is összefuthatunk, többek között a JuceVLC is az hisz a VLC Media Player alapjából építették fel.

Természetesen hátrányosan nem befolyásolja a funkcionalitását, kinézetben jelentősen eltér az eredetitől, az hogy kinek melyik jön be jobban azt mindenki maga szabadon döntheti el a kipróbálása után.

 

A kezelőfelülete semmi extra kiterjesztést nem tartalmaz, csupán a lejátszásra filmjeink közvetett megtekintésére koncentrál. A formátumokat tekintve nem szégyenkezhet hisz minden ismertebb formátumot meg tud nyitni.

JuceVLC JuceVLC

Teljes képernyős módban indul, de ez természetesen a kezelőfelületen bármikor módosítható. Sajnos egy hatalmas hátrány azért sérelmezhető az esetében, illett volna belecsempészni a Magyar nyelvi támogatást. A JuceVLC támogatja a lejátszási sebesség módosítást és a nagyítási lehetőségeket. Alap funkciókat tökéletesen ellát, de ha ettől többet várunk el egy ilyen programtól akkor a KMPlayer , vagy az SMPlayer -t de még a QQ-Player is szóba jöhet ami 3D lehetőségeket is biztosít.

Ha online tartalmak kezelésére és közvetlen elérésre keresünk egy ingyenes programot akkor pedig a RealPlayer lehet a nyerő.

 

Egyszerűsége és kis erőforrása révén érdemes egy lehetőséget adni a JuceVLC nevű multimédiás központnak. Teljes verziós változat.

 

JuceVLC letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • IceChat 9 RC5 ikonIceChat 9 RC5 Az IceChat 9 RC5 segítségével egyszerre több partnerrel és platformon cseveghetsz akár egy időben.   Mivel egyre inkább függünk a kommunikáció ezen módjától, most lehetőség van […]
  • Airport Madness 4 LiteAirport Madness 4 Lite   Egy különleges szimulátoros játék amelyben egy repülőtér hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést, nem más mint az Airport Madness 4 Lite. Repülőgépek érkeznek a világ minden tájáról, […]
  • A FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggelA FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggel FTP útvonalon való fájlok mozgatásának nagymestere. A nagy nevekkel ellentétben nem csak hogy ingyenes de még rengeteg feladat végrehajtását is támogatja.
  • Absolute Uninstaller 2.9.0Absolute Uninstaller 2.9.0 A már használaton kívül eső alkalmazásainkat tudjuk eltávolítani az alábbi programmal, egycsapásra megszabadulhatunk a makacs elemektől, Magyar felület és átlátható funkcionalitás […]
  • Bulk Crap Uninstaller 4.1Bulk Crap Uninstaller 4.1 A Bulk Crap Uninstaller egy egyszerűen használható hatékony programeltávolító alkalmazás. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül egyéb funkciókat is biztosít, mivel tartalmaz egy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code