A multimédiás szoftverektől a hordozható alkalmazásokig: Heti ajánló

 A multimédiás szoftverektől a hordozható alkalmazásokig: Heti ajánló. olvasd tovább.


Aimp 3.50 Már Windows 8 rendszeren is akadás mentesen fut mivel teljes támogatást élvez a fejlesztőknek köszönhetően. Rengeteg hangformátumot ismer, tartalmaz egy beépített equalizer-t is.


SMPlayer Portable 0.8.5 A telepítést nem igénylő alkalmazás filmjeink és kedvenc zenéink megtekintéséért felelős, teljes kodek támogatással bír.


SMPlayer 0.8.5 Minden kodeket ismer és természetesen lejátszik, egyszerű felülete ellenére rengeteg dologra felhasználható.


Paint Pro – Android alkalmazások Mobiloddal készíthetsz mókás, vagy hasznos karikatúrákat az alkalmazás segítségével.


War 2 Victory – Android játékok Most megtudhatod milyen stratéga illetve csapatjátékos lennél, légy tagja te is a hatalmas felhasználói tábornak.


Avidemux 2.6.4 Egyszerű, letisztult kezelőfelületű ingyenes konvertáló alkalmazás amely rengeteg formátummal el tud boldogulni.


RTL Most – Android alkalmazások  Most újranézheted mobilodon azokat a műsorokat amelyekről lemaradtál.


Tap Paradise Cove – Android játékok Kereskedj, építs, lendítsd fel egy kis sziget kereskedelmi életét.


Debut Video Capture Software 1.70 Videó képlopások kivitelezésére használható szoftver, amely támogatja a webkamera által kezelt állományok archiválását is.


Comodo Internet Security 6.1.2751 Tűzfalat is tartalmazó víruseltávolító alkalmazás amellyel ingyenesen védhetjük meg a számítógépünket.


VirtualBox Portable 4.2.12 Segítségével Linux alatt futtathatunk Windowst, vagy akár fordítva. Ha kompatibilitási problémákkal küzdünk és csak az adott platform esetén kapunk teljes értékű támogatást akkor ez az ingyenes program rendkívül hasznos lesz. Ez a kiadás nem igényel telepítést, csak futtatnunk kell.


XnView Portable 2.03 A telepítést nem igénylő alkalmazással képeinket tudjuk megtekinteni a lehető legegyszerűbben, ezen felül tud konvertálni és támogatja a képlopásokat is.


XnView 2.03  Számos formátumot támogató képnézegető szoftver amely segítségével az adott folyamat professzionális szinten hajtható végre.


 

 Oldalak:

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • CamStudio letöltésCamStudio letöltés       Ha egy teljes értékű képlopó alkalmazásra lett szükségünk, ami rendelkezik egy saját beépített lejátszóval, akkor érdemes kipróbálni a CamStudio 2.6.b kiadását.   Ezzel a […]
  • imo messenger – Android alkalmazásokimo messenger – Android alkalmazások Rendkívül gyors kommunikációs alternatívát biztosít Android tulajdonosok számára az imo messenger nevű alkalmazás.     Sokkal egyszerűbben tudsz hanghívásokat, szöveges üzeneteket […]
  • DVDFab HD Decrypter 8.0DVDFab HD Decrypter 8.0   Blu- Ray lemez támogatással is rendelkező másolóprogram a DVDFab HD Decrypter 8.0 változata.   Ezzel az alkalmazással lehetőségünk van a CD/DVD lemezen tárolt filmjeinket a […]
  • AIDA64 Extreme Edition 2.00AIDA64 Extreme Edition 2.00   Részletes diagnosztikai szoftver amely segítségével mélyreható információkat tudhatunk számítógépünkről, nem más mint az AIDA64 Extreme Edition 2.00.   Ez a kis méretű alkalmazás […]
  • CrystalDiskInfo portable 6.0.4CrystalDiskInfo portable 6.0.4 Tudj meg mindent a számítógéped merevlemezéről a látványos kezelőfelülettel rendelkező CrystalDiskInfo portable változat segítségével. Mivel a számítógép merevlemezének igen […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code