A multimédiás szoftverektől a hordozható alkalmazásokig: Heti ajánló

 A multimédiás szoftverektől a hordozható alkalmazásokig: Heti ajánló. olvasd tovább.


Aimp 3.50 Már Windows 8 rendszeren is akadás mentesen fut mivel teljes támogatást élvez a fejlesztőknek köszönhetően. Rengeteg hangformátumot ismer, tartalmaz egy beépített equalizer-t is.


SMPlayer Portable 0.8.5 A telepítést nem igénylő alkalmazás filmjeink és kedvenc zenéink megtekintéséért felelős, teljes kodek támogatással bír.


SMPlayer 0.8.5 Minden kodeket ismer és természetesen lejátszik, egyszerű felülete ellenére rengeteg dologra felhasználható.


Paint Pro – Android alkalmazások Mobiloddal készíthetsz mókás, vagy hasznos karikatúrákat az alkalmazás segítségével.


War 2 Victory – Android játékok Most megtudhatod milyen stratéga illetve csapatjátékos lennél, légy tagja te is a hatalmas felhasználói tábornak.


Avidemux 2.6.4 Egyszerű, letisztult kezelőfelületű ingyenes konvertáló alkalmazás amely rengeteg formátummal el tud boldogulni.


RTL Most – Android alkalmazások  Most újranézheted mobilodon azokat a műsorokat amelyekről lemaradtál.


Tap Paradise Cove – Android játékok Kereskedj, építs, lendítsd fel egy kis sziget kereskedelmi életét.


Debut Video Capture Software 1.70 Videó képlopások kivitelezésére használható szoftver, amely támogatja a webkamera által kezelt állományok archiválását is.


Comodo Internet Security 6.1.2751 Tűzfalat is tartalmazó víruseltávolító alkalmazás amellyel ingyenesen védhetjük meg a számítógépünket.


VirtualBox Portable 4.2.12 Segítségével Linux alatt futtathatunk Windowst, vagy akár fordítva. Ha kompatibilitási problémákkal küzdünk és csak az adott platform esetén kapunk teljes értékű támogatást akkor ez az ingyenes program rendkívül hasznos lesz. Ez a kiadás nem igényel telepítést, csak futtatnunk kell.


XnView Portable 2.03 A telepítést nem igénylő alkalmazással képeinket tudjuk megtekinteni a lehető legegyszerűbben, ezen felül tud konvertálni és támogatja a képlopásokat is.


XnView 2.03  Számos formátumot támogató képnézegető szoftver amely segítségével az adott folyamat professzionális szinten hajtható végre.


 

 Oldalak:

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Képszerkesztéstől az audió szerkesztésig…Képszerkesztéstől az audió szerkesztésig…  Néhány friss alkalmazás, ami a képek szerkesztésétől az audiós tartalmak szerkesztéséig támogat téged. Music Editor Free 2012  Profi audió szerkesztő program ID3 tag […]
  • Antivirus for AndroidAntivirus for Android Védd meg mobilodat a kártékony programoktól az Antivirus for Android segédszoftver segítségével. Ma már nem csak a számítógépünk esetén kell, hogy kellő hangsúlyt fektessünk a […]
  • JaBack 9.11JaBack 9.11 Biztonsági mentések készítésére használható ingyenes alkalmazás a JaBack  ezen változata. Ha nem készítünk biztonsági mentést rendszerünkről, akkor egy esetleges rendszer […]
  • WinRARWinRAR 4.01       Tömörített adatállományokkal való gyors munkára használható szoftver a WinRAR 4.01 változata.     {nice1} Ha rendszeresen dolgozunk tömörített adatokkal akkor szükség lehet egy […]
  • Glary Utilities Portable 2.54Glary Utilities Portable 2.54 A Glary Utilities portable egy telepítést nem igénylő karbantartó program amivel a registry, a böngészők, a merevlemez tisztítható. Magyar nyelvű. Rengeteg különleges funkciót biztosít a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code