Avidemux 2.7.0

Avidemux

Az Avidemux Videóállományok szerkesztésére használható program amely konvertálási lehetőségekkel is támogatja használóit. Magyar nyelvű, ingyenes kiadás.

Ha rendelkezünk olyan videóanyaggal amelyen szeretnénk kisebb nagyobb módosításokat végrehajtani akkor forduljunk segítségül az alábbi alkalmazáshoz az Avidemux-hoz. A korábbi beszámolónkat olvasd el itt.
Az Avidemux segítségével ki tudjuk vágni a filmből azokat az elemeket amelyek nem kívánatosak a számunkra, számos szűrő,  illetve effekt áll a rendelkezésünkre. A hordozható kivitelt itt találod.

A kimeneti oldalon megváltoztathatjuk a film méretét, főbb tulajdonságait, továbbá alapvető konvertálási műveleteket is ellát.
Elérhető Linux, illetve Windows rendszerekre egyaránt. Hivatalos oldal.

Az Avidemux egy teljesen ingyenesen használható videó szerkesztő alkalmazás, amivel azokat vághatod, illetve konvertálhatod. Szükség esetén külön módosítható a multimédiás fájl Audió, illetve videó jellemzői. 

Avidemux

Kapcsolódó alkalmazások

  • Néhány multimédiás program PC-reNéhány multimédiás program PC-re Az alábbi alkalmazásokkal sokkal könnyebbé tehető multimédiás állományainknak a megtekintése.
  • Jetico Personal FirewallJetico Personal Firewall 2.1.0.10       Fokozott védelmet biztosító tűzfal remek konfigurálhatósággal a Jetico Personal Firewall 2.1.0.10. Böngészés közben számtalan veszélynek vagyunk kitéve ami ellen elsősorban […]
  • Skype For AndroidSkype For Android- Programok letöltése Androidos készülékeken is szükség lehet arra hogy videó telefonálhassunk. Erre a célra nem is lehetne alkalmasabb szoftver mint a Skype for Android.         Ez a népszerű […]
  • 8StartButton 2.0.28StartButton 2.0.2  8StartButton avagy alternatív start menü Windows 8 -ra. Ha eddig még nem pótoltad akkor most itt a lehetőség hogy újra navigálhatóbbá tedd operációs rendszeredet.     A Microsoft ezen […]
  • µTorrent Beta – Torrent App – Android alkalmazásokµTorrent Beta – Torrent App – Android alkalmazások Kezeld torrent fájljaidat mobilod segítségével is az alábbi kliens program, vagyis a µTorrent Beta - Torrent App ingyenesen használható, korlátozásoktól mentesen.   Ma már mobiloddal […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Avidemux
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code