RealPlayer 16.0.3.51 [free]

pillanatkép

 Elsősorban rádió és természetesen televízió adások online megtekintésére használható szoftver a RealPlayer jelenlegi kiadása. 

 

Ma már előfizetés nélkül is, internet kapcsolattal és egy számítógép segítségével is tudunk televízió adásokat nézni, vagy akár online sugárzott rádióadásokat hallgatni. Ennek végrehajtására rengeteg szoftver lelhető fel, többek között ezt a funkciót hivatott ellátni a RealPlayer is.

pillanatkép 

Egy viszonylag hosszú telepítési folyamat végén egy látványos és sok lehetőséget nyújtó felület fogad minket. Sajnos nem szűkölködik a reklámoktól sem, ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk egész kellemes élményben lehet részünk ha áttekintjük hogy mit is tud. Indításakor a kezelőfelületen tudjuk áttekinteni azokat az adókat amiket el tudunk érni. Ha számunkra érdekes adást találnánk felvételeket készíthetünk, ami a későbbiek folyamán fel tudunk használni.  Hivatalos oldal… Természetesen a multimédiás igények ellátásán felül alkalmas CD/DVD lemezek közvetlen írására és egyéb multimédiás állományok megnyitására. Összességében tekintve minden multimédiás igény esetén hasznos szolgálatot tud tenni, igaz nem a legmélyrehatóbban tudja ezeket, ettől eltekintve hasznos lehet több szoftver egyidejű használatát képes kiváltani egyetlen felületen.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Brainsss – Android játékokBrainsss – Android játékok Újabb zombis őrület veszi kezdetét Androidos mobilokon, a Brainsss nevű stratégiai játék gondoskodik arról hogy ne unatkozz, hanem inkább szórakozz...     Zombis játék kedvelőknek […]
  • Windows Pucoló, rendszer optimalizáló, karbantartó alkalmazás – Advanced SystemCareWindows Pucoló, rendszer optimalizáló, karbantartó alkalmazás – Advanced SystemCare Rendbe rakhatod vele a teleszemetelt Windowst, konfigurálhatsz, vírust kereshetsz, eltávolíthatod régi szoftvereidet és még az aktuális teljesítményadatokat is áttekintheted.
  • My Clinic- Android játékokMy Clinic- Android játékok   Valódi történeti háttérrel rendelkező alkalmazás a My Clinic, amelyben egy kórházat kell igazgatnunk.           Magának a játéknak az a lényege, hogy egyik napról a másikra igen […]
  • Frissült, letölthető a Mozilla Firefox 24.0Frissült, letölthető a Mozilla Firefox 24.0 Ha eddig is alapértelmezett böngészőként használtad akkor eljött az idő, frissítened kell mivel új verzió a láthatáron.
  • Cross Fire 2- Android játékokCross Fire 2- Android játékok   Védd meg az embereket a terroristáktól a Cross Fire 2 nevű játékban.   A hadseregben szolgálsz mint profi mesterlövész. Ha veszélyes helyzet alakul ki téged küldenek bevetésre hogy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code