IceCream Slideshow Maker 3.01

IceCream Slideshow Maker

Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is osztható a YouTube-on, vagy kiírható CD/DVD lemezre. Magyar nyelvű.

Minden eddiginél egyszerűbben tudsz látványos diavetítéseket készíteni ezzel a teljesen ingyenesen elérhető alkalmazással, ami az összes népszerűbb opciót támogatja. Az IceCream Slideshow Maker nevű alkalmazás Magyar nyelven is használható.

Az IceCream Slideshow Maker letöltése után, annak az érdekében, hogy használhasd, csak annyi dolgod van, hogy telepíted majd elindítod.

Mint korábban említettük a szoftver honosított formában futtatható, de ha az indulásakor mégsem így lenne, ezt a beállításoknál meg lehet változtatni.

Slideshow összeállításához nincs is más dolgod mint megadni azokat a képeket amiket erre felhasználnál, itt értelemszerűen egyszerre több fotót is megadhatsz. Az IceCream Slideshow Maker beállításainál néhány speciális beállításhoz is hozzáférhetsz, ahol megadható a mentendő tartalom felbontása, a lejátszás sebessége, illetve hogy azt hová mentse el.

A látványosabb projektek összeállításának a céljából egyéni áttűnéseket is kiválaszthatsz, itt további konfigurációra van szükség. A szoftver ezen a területen is a lehető legszéleskörűbb opciókat teszi elérhetővé. Az méretre igazítható, megőrizhető az eredeti méret arány, vagy akár vízjeleket is elhelyezhetsz rajta.

Ha esetleg valamiben elakadnál, a hivatalos oldalon több dokumentáció is elérhető hozzá.

IceCream Slideshow Maker további funkciók:

Az elkészített diavetítésekhez bármilyen szabadon kiválasztott szöveget hozzá lehet adni, háttérzenét adhatsz meg, ha elkészült a hagyományos megosztáson kívül azt CD/DVD lemezre lehet írni. Az IceCream Slideshow Maker által biztosított funkciók közül néhány csak a megvásárolt példány esetén érhető el.

Ilyen jellegű feladatokat a VSDC Video Editor biztosít, a szoftver videók szerkesztésére tekintélyes funkciókínálatot tesz elérhetővé.

Az IceCream Slideshow Maker egy ingyenes, megbízható több speciális képkezelési lehetőséget is támogató képszerkesztő, amivel látványos diavetítéseket tudsz létrehozni képek felhasználásával. Magyar nyelvű.

IceCream Slideshow Maker

IceCream Slideshow Maker Összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • diavetítések létrehozásához
 • zenei tartalmakat is hozzá lehet fűzni
 • számos beállítási lehetőség
 • effekt támogatás
 • Megosztási lehetőségek
 • DVD író funkció
 • felirat támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • IceCream Screen Recorder 5.0IceCream Screen Recorder 5.0 Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is […]
 • Windows Live Movie Maker 16.4Windows Live Movie Maker 16.4 A Windows Live Movie Maker egy kifejezetten a kezdők képességeit figyelemben tartó ingyenes videó bemutató, szerkesztő, készítő alkalmazás. Támogatja az effektek használatát, választhatsz […]
 • IceCream Image Resizer 1.49IceCream Image Resizer 1.49 Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis […]
 • TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Portable egy telepítés nélkül futtatható képszerkesztő szoftver, rengeteg különleges funkciót bocsájt rendelkezésre, többek között tud vízjelezni, […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Pro egy képszerkesztő program amivel, átméretezni, vízjelezni, effektezni tudod állományaidat. Rengeteg képformátumot támogat, legyen az JPEG, PNG, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
IceCream Slideshow Maker
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code