Így készíts diavetítéseket képek felhasználásával az IceCream Slideshow Maker segítségével - 1tb.hu

Így készíts diavetítéseket képek felhasználásával az IceCream Slideshow Maker segítségével

Az alábbi ingyenes képszerkesztő alkalmazással az IceCream Slideshow Maker segítségével látványos, igényekhez igazított diavetítéseket tudsz készíteni amit akár látványos effektekkel tudsz feldobni. Az egyik legmodernebb program az adott területen.

Képekből diavetítések készítésére ma már több népszerűbb képszerkesztő alkalmazás érhető el. Itt egy igen ígéretes, rengeteg hasznos funkciót biztosító szoftver, az IceCream Slideshow Maker ami ingyenes, egyben egyszerű használati lehetőséggel csalogatja a kipróbálóit. Magyar nyelvi támogatással. Rengeteg képformátumot támogat.

Az IceCream Slideshow Maker használata nagyon egyszerű. A képek megadása után több speciális beállítási lehetőség válik elérhetővé, effektekkel dobható fel, lejátszáshoz megadható a kívánt sebesség. Feliratok helyezhetőek el rajta, háttérzene fűzhető hozzá. A végeredményt akár DVD lemezre is ki lehet írni, így az könnyebben kezelhető a későbbiekben. Ha meg szeretnéd osztani, azt akár a YouTube-on is megteheted.

A szoftver megtervezés szempontjából az egyszerűséget, illetve a hatékonyságot tartja szem előtt, így kezdők, illetve haladó ismeretekkel rendelkezők számára is hamar kedvencévé válhat. Igaz meg is vásárolható, de amit nyújt az bőven elég otthoni felhasználás esetén.

Az IceCream Slideshow Maker nevű alkalmazás rendszeresen biztosítja a legújabb funkciókat.

Diavetítések, Slideshow-k készítésére nem is találhatnál jobb megoldást mint az alábbi képszerkesztő program. Használhatsz effekteket, háttérzenét, testre szabható a lejátszás tulajdonságai, Magyar nyelvű, ingyenes kiadás. A végeredmény megosztható, vagy több módon is Archiválható.

Kapcsolódó alkalmazások

  • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]
  • Néhány multimédiás program PC-reNéhány multimédiás program PC-re Az alábbi alkalmazásokkal sokkal könnyebbé tehető multimédiás állományainknak a megtekintése.
  • IceCream Ebook Reader 5.0IceCream Ebook Reader 5.0 Az IceCream Ebook Reader egy Magyar nyelven futtatható Ebook olvasó, megjelenítő alkalmazás. A szoftver rengeteg ma népszerű, egyben elterjedt formátum esetén támogatott ( MOBI, EPUB, […]
  • Néhány program fájltömörítéshez, játékhoz..Néhány program fájltömörítéshez, játékhoz.. Néhány friss program amik fájltömörítésre, játékhoz, képek lopására használható fel.     CoffeeZip 2.5.0 Ennél egyszerűbben már nem is tudnánk kezelni tömörített állományainkat, […]
  • Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkalWindows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.
Összefoglaló
Cikk neve
Így készíts diavetítéseket képek felhasználásával az IceCream Slideshow Maker segítségével
Leírás
Az alábbi ingyenes képszerkesztő alkalmazással az IceCream Slideshow Maker segítségével látványos, igényekhez igazított diavetítéseket tudsz készíteni amit akár látványos effektekkel tudsz feldobni. Az egyik legmodernebb program az adott területen.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code