VSDC Video Editor 5.8.2.797

VSDC Video Editor

A VSDC Video Editor egy igen népszerű, az összes fontosabb videó szerkesztési lehetőséget támogató videó szerkesztő alkalmazás. A Videó konvertálási opciókat is támogató szoftverrel új projekteket állíthatsz össze, a meglévő filmjeidet szerkesztheted, effektezhetsz, vághatsz, Slideshow-kat hozhatsz létre. Extra lehetőségek: videó felvevő funkció, képlopó.

Ha egy igazán tekintélyes tudással rendelkező alkalmazást szereznél használni abból a célból, hogy videókat tudj szerkeszteni, akkor itt az igen népszerű VSDC Video Editor. A szoftver olyan funkciókat is támogat amit nem is várnánk el tőle.

A VSDC Video Editor letöltése után, miután telepítetted, lehetséges hogy újra kell indítani a számítógépet, csak ebben az esetben használható a szoftver teljes értékűen.

A VSDC Video Editor több videó szerkesztési lehetőséget is támogat. Mód van teljesen új projekt létrehozására, ahol akár látványos Slideshow-kat állíthatsz össze.

Ha rendelkezel egy videóval azt fel szeretnéd dobni, vagy a ma legnépszerűbb szerkesztési feladatot hajtanád végre, erre az egyik legjobb választás, mivel több hasznos funkciót is biztosít.

A megnyitott videót vághatod, egyesíthetsz, effektekkel dobhatod fel. A VSDC Video Editor tartalmaz még néhány igen különlegesnek tekinthető opciót. A szoftverrel videó formájában tudod megörökíteni az asztali tevékenységedet, vagy ha ezt kép formájában szeretnéd, ehhez egy beépített képlopó funkciót kínál.

A VSDC Video Editor nevű videó szerkesztővel videókat vághatsz, egyesíthetsz, módosítható a képméret, vagyis minden olyan lehetőség elérhető, amivel egyedi tartalmakat, testre szabott filmeket tudsz létrehozni.

A több népszerűbb formátumot támogató alkalmazással a multimédiás fájl kimeneti jellemzői is módosíthatóak konvertálással.

A módosítás alatt álló tartalmat a szoftver beépített médialejátszójával lehet megtekinteni, így ha szükséges a tényleges mentés előtt még korrigálható. A VSDC Video Editor jelenlegi változata ingyenes használat esetén néhány funkciójához nem támogat hozzáférést, ha szükséges meg is vásárolható.

Videók szerkesztésére használható még az XMedia Recode, illetve a szintén népszerű Avidemux nevű alkalmazás.

A VSDC Video Editor lehetőséget biztosít a számodra, hogy látványos bemutatót tudj készíteni videók felhasználásával. Több népszerűbb formátumot támogat, tud konvertálni, videókat vágni, illetve effekteket is fel lehet használni. Képlopó, videó felvevő funkcióval.

VSDC Video Editor

VSDC Video Editor Összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • Konvertáláshoz
 • képlopó funkció
 • videó felvevő
 • effektezés
 • videók vágása
 • Slideshow-k összeállításához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Bandicut 2.7.1.313Bandicut 2.7.1.313 A Bandicut egy igen hasznos multimédiás segédalkalmazás, amivel videókat tudsz szerkeszteni. A program segítségével veszteségmentesen tudsz videókat vágni, darabolni, illetve egyesíteni. […]
 • XMedia Recode 3.4.2.8XMedia Recode 3.4.2.8 Az XMedia Recode egy ingyenes videó konvertáló program amivel több komplex videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Ideális videók vágásához is. Rengeteg népszerű formátumot támogat, […]
 • Any Video Converter Free 5.5.8Any Video Converter Free 5.5.8 Rengeteg formátumot támogató, profi konvertáló alkalmazás az Any Video Converter Free.  Maga a szoftver az egyszerű kezelőfelületet kombinálja a gyors és megbízható konvertálási […]
 • WonderFox DVD Ripper 6.1WonderFox DVD Ripper 6.1 A WonderFox DVD Ripper ideális eszköz arra hogy biztonsági mentéseket tudj készíteni műsoros DVD lemezeidről, azok alapvető szerkesztésére is mód nyílik. Profi konvertáló. 
 • Total Movie Converter 3.2.174Total Movie Converter 3.2.174 A Total Movie Converter egy profilos kezelési lehetőséget biztosító konvertáló szoftver. FullHD támogatás, továbbá AVI, MPEG, WMV, FLV kodekek ismerete jellemzi. Rippelni is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
VSDC Video Editor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,95 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code