IceCream Image Resizer 1.49

IceCream Image Resizer

Az IceCream Image Resizer egy nagyon egyszerű lehetőségeket tartogat képszerkesztő program, amivel képeket tudsz átméretezni. A szoftver megoldásának köszönhetően, kötegelten, vagyis csoportos formában tudsz képkezelési feladatokat elvégezni. Magyar nyelvű, JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP formátumokat támogat.

Egy teljesen ingyenesen használható, Magyar nyelvi támogatással bíró képátméretező alkalmazás az IceCream Image Resizer, a program rengeteg képformátumot támogat, a különlegessége hogy egy feladaton belül akár egyszerre több fotót is kezelni tud.

Az IceCream Image Resizer letöltésének a befejeztével a szoftver néhány kattintással telepíthető, ezt követően az alkalmazás azonnal használhatóvá válik. Az első indítás után lehetséges hogy az alkalmazás nem honosított formában fut, ezt a beállításoknál módosítani lehet, kiválasztható a Magyar nyelv.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, az átméretezésre szánt fotót vagy a felületére húzod, vagy pedig a program fő indítópanelján be is tallózhatod. Az IceCream Image Resizer JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP képkimeneteket támogat, ezek esetén nyújt teljes körű támogatást.

Lehetőség van teljes mappákat is betallózni a számára, így rengeteg időt meg lehet spórolni. Méretet több módszer alapján lehet választani, vagy profil alapján, vagy pedig Pixel szerint adható meg az a méret amit kapni szeretnél. Az utóbbi opció sokkal rugalmasabb.

Az IceCream Image Resizer semmilyen extra beállítást nem igényel, kizárólag azt a mappát kell a számára megadni ahová el szeretnéd menteni az átméretezett fotót. A legalapvetőbb konfiguráció végrehajtása után a szoftver egyetlen parancs kiadásával el tudja végezni a rá bízott feladatot. Kis méretű, csekély erőforrás igénnyel bír.

Előny a nagyon egyszerű használat, ami talán negatívum, hogy néhány egyéb képszerkesztési funkciót is tartalmazhatna, amivel széleskörűbbé lehetne tenni.

Képszerkesztő funkciót biztosít még a Paint.NET illetve a TSR Watermark Image Software az utóbbi alternatíva fotók feliratozására, az azok logókkal való ellátására használható fel. Őket is kipróbálhatod.

Az IceCream Image Resizer egy ingyenes, Magyar nyelvi támogatással bíró képek átméretezésre alkalmas program, JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP képformátumok esetén támogatott a használata.

IceCream Image Resizer

IceCream Image Resizer összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • képek átméretezéséhez
 • csoportos feladatok támogatása
 • profilos konfigurálási lehetőség
 • egyszerű, áttekinthető kezelőfelület
 • JPEG, JPG, PNG, GIF, BMP képformátumokat támogat
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://icecreamapps.com/Image-Resizer/

Kapcsolódó alkalmazások

 • TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Portable 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Portable egy telepítés nélkül futtatható képszerkesztő szoftver, rengeteg különleges funkciót bocsájt rendelkezésre, többek között tud vízjelezni, […]
 • TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6TSR Watermark Image Software Pro 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software Pro egy képszerkesztő program amivel, átméretezni, vízjelezni, effektezni tudod állományaidat. Rengeteg képformátumot támogat, legyen az JPEG, PNG, […]
 • TSR Watermark Image Software 3.5.8.6TSR Watermark Image Software 3.5.8.6 A TSR Watermark Image Software segítségével vízjelet helyezhetünk el azokon a képeken amelyet erre a feladatra szántunk. Számos képformátum esetén használható, JPEG, PNG, GIF, TIF. Képek […]
 • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]
 • IceCream Screen Recorder 5.0IceCream Screen Recorder 5.0 Az IceCream Screen Recorder egy modern, nagyon egyszerűen használható képlopó, videó felvevő alkalmazás. A szoftver egy beépített képszerkesztőt is tartalmaz, ami rajzoló funkciót is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
IceCream Image Resizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Grafika
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code