IrfanView 4.35

IrfanView

 

IrfanView

 

 

 Az IrfanView egy ingyenes és könnyen kezelhető képnézegető program.

 

Az egyik legjelentősebb tulajdonsága a kis méret, tehát nem fogja túlságosan leterhelni a rendszert. 60 -féle formátum ismerésén felül még egyéb előnyös tulajdonságokat is tartogat a számunkra. Bemutatók készítéséhez képek kinyomtatásához és kisebb módosításához szintén alkalmas. Minden ma fellelhető operációs rendszeren használatba vehetjük.

 

A program telepítése néhány egyszerű lépésben végrehajtható, miután elindítottuk az installert lehetőség van megadni hogy mely felhasználók számára szeretnénk elérhetővé tenni, aminek elsősorban akkor van fontos szerepe ha a gépet többen is használják egy időben.

Egy összegző felületen tekinthetjük át az újdonságokat Angol nyelven ezen a részen egyetlen kattintással tovább is léphetünk. Kijelölhetjük hogy melyek azok a formátumok amik esetén használni szeretnénk, természetesen egyetlen kattintással az összeset hozzá is rendelhetjük. Az IrfanView megkísérli installálni a Google Toolbart feltelepíteni erre érdemes odafigyelni. A szoftver támogatja a Windows 8 operációs rendszert. A Portable változata itt, képek róla pedig a linken találhatóak róla.

 IrfanView letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ingyenes karbantartó szoftverekIngyenes karbantartó szoftverek Sajnos idővel ha nem figyelünk oda a számítógépünk karbantartására, kétségtelenül belefuthatunk lassulásokba, esetleg váratlan hibajelenségekbe, pedig van megoldás.
  • Frissült az Opera Next, térj át az új kiadásraFrissült az Opera Next, térj át az új kiadásra Ha eddig is használtad ezt a remek böngészőt akkor most itt az ideje, hogy frissíts mivel egy újabb kiadás érhető el ami hibajavításokon esett át.
  • SlimPDF ReaderSlimPDF Reader       Nagyon picinyke méretű, de annál hasznosabb PDF olvasó alkalmazás a SlimPDF Reader. Kicsi méretével ellentétben tökéletesen alkalmaz az adott feladat elvégzésére, lehetőség van […]
  • Any Video Recorder 1.0.4Any Video Recorder 1.0.4 Az Any Video Recorder egy könnyen kezelhető videó felvevő, képlopó szoftver amivel szabadon rögzíthetőek az asztali tevékenységek. Ingyenes kiadás. Egyszerűen, komolyabb […]
  • PerfectDisk 12PerfectDisk 12       Töredezettségmentesítés segítségével rendszerünk optimalizálását végző program a PerfectDisk 12 kiadása. Operációs rendszerünk működése igen nehézkessé válhat abban az esetben […]

Pages: 1 2 3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük