FastStone Image Viewer 5.1

FastStone Image Viewer

Képszerkesztő és konvertáló alkalmazás a FastStone Image Viewer.

Ez a remek ingyenes alkalmazás tökéletesen alkalmas arra hogy megtekinthessük kedvenc képeinket, továbbá szerkesztési lehetőségeket is biztosít ha arra volna szükségünk. Szabadon átkonvertálhatjuk, átméretezhetjük őket.

Különlegessége hogy a szerkesztési folyamatot egyszerre több képen is elvégezhetjük.

Maga az alkalmazás valóban pár kattintásos művelettel installálható, amely végeztével, ami néhány másodperc, már használható is. Az installáció alatt csak a legfontosabb és elkerülhetetlen kérdésekre kell kattintással választ adnunk, többek között a licenc elfogadásra van szükség, helyének megadására, és az alapinformációk áttekintésére.

A kezelőfelület Magyar így egyszerűen használható, már csak azért is mert átláthatóan lett kialakítva.

Mint említettem remekül felhasználható képek szerkesztésére erőssége a csoportos munkák esetén érezhető. Portable kiadását itt találod.

Támogatja a Dia bemutatók készítését, ahol effekteket is használhatunk, így mutatós zenei aláfestéssel készített profi bemutatók állíthatóak elő a közreműködésével.

A segítségével a megnyitott képekből kivághatóak fölösleges elemek, átméretezhetőek, de akár szabad elképzelés szerinti szöveggel is feliratozhatjuk, rajzolhatunk rá.

Módosítható a fény és a színösszetétel, továbbá forgatható a fotó. Hivatalos oldal.

FastStone Image Viewer

  

Kapcsolódó alkalmazások

  • DAPlayerDAPlayer 1.019   Multimédiás igényeink teljes körű kielégítésének a céljából készült a DAPlayer jelen  változata.   Különlegessége hogy nagyon kis erőforrással rendelkezik ezáltal a gyengébb […]
  • Flash Player for AndroidFlash Player – Android alkalmazások   Android operációs rendszert futtató készülékre optimalizált segéd, amellyel Flash tartalmakat tudunk lejátszani, nem más mint a Flash Player.   Kedvenc okos készülékünk esetében is […]
  • Frissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadásáraFrissíts a KMPlayer 3.7.0.109-es kiadására Ha őt használod filmjeid megtekintésére akkor frissítened kell mivel újabb kiadás van elérhető ami kisebb hibajavításokon esett át.
  • ToDoList 6.6ToDoList 6.6   A ToDoList azok számára nyújt valódi megoldást akik hétköznapjai rengeteg feladat ellátásából tevődik össze és vannak dolgok amik már nehezen tarthatóak fejben, a legegyszerűbb gépünkre […]
  • SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2 – Android játékok Szamurájként kell megvédened a faludat az öntudatlanul támadó zombiktól a SAMURAI vs ZOMBIES DEFENSE 2 nevű Androidra optimalizált látványos, ingyenes játékban. Vedd kedvenc […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code