Media Player Classic – Black Edition 1.5.1

Media Player Classic – Black Edition

A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg lehet nyitni, sőt felfedezhető benne egy igen hasznos funkció, Streamingeléskor akár YouTube videók, vagy Online rádiócsatornák megnyitására is felhasználható. Blu-ray támogatással. AVI, MPEG, OGG, TS, WMA, DivX, 3GP, AMR kimenetekhez.

Itt egy igazán hasznos szoftver azok számára akik rendszeren tekintenek meg, illetve hallgatnak multimédiás tartalmakat a számítógépükön. A program vagyis a Media Player Classic – Black Edition számos kényelmi funkciót, illetve kodek támogatást nyújt mindenkinek.

A Media Player Classic – Black Edition beszerezhető hordozható kivitelben, amit több gépen is futtathatsz anélkül hogy azt telepítenéd.

Az alkalmazással bárhonnan, bármilyen formátumot meg tudsz nyitni minőségromlás mentesen, legyen az Blu-ray DVD, Stream útvonal, vagy akár a gépen tárolt hagyományos módszer. Néhány kodek formátumot kiemelve kezeli azAVI, MPEG, OGG, TS, WMA, DivX, 3GP, AMR, MP3 formátumokat.

A Media Player Classic – Black Edition rengeteg kimenetet ismer, ez a jellemző filmek, illetve zenék esetén is teljesen igaznak tekinthető. A szoftverrel össze tudsz állítani lejátszólistákat, roppant rugalmasan kezelhető. Stream feladatoknál a program Online rádiócsatornákhoz, illetve YouTube videókhoz is felhasználható.

A kezelőfelületét egyénileg lehet testre szabni, meghatározható, hogy milyen funkciókhoz biztosítson hozzáférést, illetve hogy mit távolítson el, az utóbbi az egyszerűbb navigálhatóságot valósítja meg.

Több nyelvű videóknál külön tallózhatsz be felirat fájlokat a számára, ha az több nyelven is lejátszható, természetesen ezt is gyorsan, egyszerűen ki tudod választani. Sőt tartalmaz egy kiegészítő szolgáltatást, ha feliratokat szeretnél keresni a gépeden tárolt videódhoz, ahhoz közvetlen hivatkozást biztosít. A Media Player Classic – Black Edition az egyik legmodernebb, lemegbízhatóbb médialejátszó amit jelenleg ingyenesen használhatsz.

Népszerűbb megfelelőjeként választhatod a VLC Media Player, vagy az ALLPlayer filmlejátszóját, szintén több népszerűbb formátumot ismer.

A Media Player Classic – Black Edition médialejátszója filmekhez, illetve zenei tartalmak lejátszásához lett megtervezve. A szoftverrel YouTube videókat is Streamingelhetsz teljes kényelemben. Lejátszólistákat, illetve kedvencek rendszerezési opciókat is biztosít. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Media Player Classic – Black Edition

Media Player Classic – Black Edition Összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • YouTube videók lejátszásához
 • lejátszólisták támogatása
 • kedvenc rendszerezési lehetőség
 • Online rádióadókhoz
 • Blu-ray támogatás
 • Felirat kezelési lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1Media Player Classic – Black Edition Portable 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition Portable egy modern film, illetve zenelejátszó szoftver amivel Streamingelni is tudsz. Itt opcionálisan YouTube videók is megadhatóak. A tekintélyes […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • CORNPlayer 1.0.2.35CORNPlayer 1.0.2.35 A CORNPlayer egy ingyenes, rengeteg ma népszerű formátumot támogató film, zenelejátszó szoftver. Az alkalmazással kényelmi funkciók igénybe vétele mellett tudsz YouTube videókat […]
 • ALLPlayer 7.3ALLPlayer 7.3 Az ALLPlayer egy egyszerű, látványos átlátható kezelőfelülettel rendelkező DVD lejátszó szoftver. A program rengeteg formátumot támogat, ideális filmek, illetve zenei fájlok […]
 • VSO Media Player 1.6.12VSO Media Player 1.6.12 A VSO Media Player Blu-ray támogatással is rendelkező ingyenes film lejátszó program, egyszerű beállítási megoldásokkal. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA, TS, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Media Player Classic – Black Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code