Powder Player 1.10

Powder Player

A Powder Player egy rendkívül robusztus, hatalmas Kodek támogatottsággal rendelkező videó, zenelejátszó szoftver. Az alábbi ingyenes alkalmazás több különleges funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően kiemelkedik a hagyományos multimédiás szoftverek közül. Streamingeléssel Torrent tartalmakat is meg tud nyitni. AVI, DivX, XviD, MPEG, MOV, FLV formátumokhoz.

Az alábbi Médialejátszó program némileg más megközelítést használ abból a célból, hogy videókat, illetve zenei tartalmakat tudj megnyitni. A Powder Player mellett nem csak a felhasználóbarát megközelítés szól, hanem a tekintélyes kodek támogatás.

A Powder Player letöltése után telepítsd, majd indítsd el. A szoftver alapvetően három módszer szerint támogatja a multimédiás fájlok megnyitását. Közvetlen Torrent fájl megadással, Streaming útvonalon, vagy a számítógépen tárolt fájlok betallózásával.

A Powder Player több népszerűbb videó, illetve audió formátum esetén nyújt lejátszási lehetőséget, ez lehet AVI, DivX, XviD, MPEG, MOV, FLV kimenetek.

Powder Player: Stream média lejátszása

A szoftver erőssége mégsem ebben rejlik inkább a Stream feladatok terén lehet ezt jobban érzékelni, lehetőség van arra hogy külön pluginokat telepíts hozzá, majd az alkalmazással több népszerűbb videómegosztó portál hírcsatornájára is fel tudsz vele iratkozni, majd külön alkalmazás nélkül tudsz Online tartalmakat lejátszani.

A szoftver, a Powder Player csak azokat a beállításokat tartalmazza amire szükség van, megadható a lejátszáskor szükséges felbontás, átmeneti könyvtárak, ahol eltárolásra kerülnek azok a tartalmak, amiket megnyitott.

Streaming feladatokra használhatod még a VLC Media Player, illetve a Media Player Classic – Black Edition nevű alkalmazást, igaz nem biztosítanak ennyi speciális lehetőséget, de őket is érdemes kipróbálni.

A Powder Player egy ingyenes, Különleges médialejátszó szoftver, amivel videókat, zenei fájlokat nyithatsz meg akár Streamingeléssel, ezt Torrent tartalmak esetén is támogatja. Funkcionálisan Pluginokkal lehet bővíteni.

Powder Player

Powder Player Összefoglaló:

 • Videó lejátszó alkalmazás
 • Torrent lejátszó funkció
 • számos népszerű Kodek típust támogat
 • alapvető beállítást igényel
 • Pluginozható
 • Modern kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • CORNPlayer 1.0.2.35CORNPlayer 1.0.2.35 A CORNPlayer egy ingyenes, rengeteg ma népszerű formátumot támogató film, zenelejátszó szoftver. Az alkalmazással kényelmi funkciók igénybe vétele mellett tudsz YouTube videókat […]
 • Media Player Classic – Black Edition 1.5.1Media Player Classic – Black Edition 1.5.1 A Media Player Classic – Black Edition egy Magyar nyelvű, ingyenes videókhoz, illetve zenei tartalmakhoz tervezett multimédiás szoftver. Az alkalmazással az összes létező formátumot meg […]
 • SMPlayer Portable 17.10.0SMPlayer Portable 17.10.0 Az SMPlayer Portable segítségével minőségromlás mentesen tekintheted meg kedvenc filmjeidet, hallgatod meg legjobb zenéidet, amit akár magaddal is vihetsz. Az összes ma népszerűbb […]
 • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
 • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Powder Player
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code