Aku Video Converter 7.0

Aku Video Converter

Az Aku Video Converter egy egyszerű, célratörő kialakítással rendelkező konvertáló szoftver amellyel pillanatok alatt állíthatunk elő számos ismert formátumot.

 

 

Az alkalmazás egy igen egyszerűen használható konvertáló segéd amely nem csak PC -k által támogatott formátumok előállításában segédkezik, hanem számos Mobil eszköznek megfelelő médiaállományt képes gyártani.

 

Egy pár kattintásos lépésben installálható ami után az első indításakor egy meglepően egyszerű felület fogad ahol elsőként az átalakítandó médiaállományt kell hogy megadjuk a számára, sajnos kimaradt belőle a fogd és vidd funkció éppúgy, mint a Magyar nyelv.

Aku Video Converter Aku Video Converter

Ezzel ellentétben mégis tudom ajánlani olyan felhasználóknak akik nem rendelkeznek kellő szakértelemmel egy ilyen jelegű program mélyebb konfigurációjához. A szoftver felületén hasonlóan mint a Format Factory esetén profilokba rendezve választhatunk formátumot, ha hasonló egyszerű konvertálót keresünk még az XMedia Recode is szóba jöhet. Ha a profizmus a cél akkor a Total Video Converter -t próbáljuk ki. Szintén az egyszerűségre és a profilos elrendezésre törekszik az MeGUI ami inkább Mobilokhoz szolgáltat ideális kimeneti fájlt.

 Természetesen azon felhasználók számára is kedvez akik mélyebb konfigurációt szeretnének végrehajtani, módosítható, finomítható a profil, ezáltal a filmet a cél megjelenítőhöz tudjuk igazítani.

 Az elkészült videók lejátszásához PC-re a KMPlayer -t, vagy a VLC Media Player -t, vagy a 3D Video Player -t javasoljuk.

Támogatott formátumok:

AVI, MOV, WMV, MP3, AAC, WMA, MPG, MP4, FLV, Sony, PSP, Sony PS3, Mobile Phone, Google Android, BlackBerry stb…

 

Ingyenes változat.

 

Aku Video Converter letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • PowerTools Lite 2011PowerTools Lite 2011       A PowerTools Lite 2011 segítségével nyom nélkül távolíthatjuk el számítógépünkről a fölöslegessé vált fájlokat. Használata rendkívül egyszerű, segítségével nagytakarítást […]
  • Age Of Empire – Android játékokAge Of Empire – Android játékok A hatalmas népszerűségnek örvendő Android játékban egy időutazásban vehetsz részt ahol a középkori Európában számos kaland részesévé válhatsz az Age Of Empire kipróbálása esetén.     […]
  • Dialupass 3.16Dialupass 3.16   Elveszett, hálózati kapcsolatunk által kezelt jelszavak visszaszerzésének a specialistája a Dialupass 3.16.   Ha a hétköznapi számítógép használat során ha hálózati kapcsolataink […]
  • Freebie Notes 3.49Freebie Notes 3.49   Feladatokat hozhatunk létre feljegyzések formájában a Freebie Notes 3.49 segítségével.   Ha számos dolgot kell, hogy a fejünkben tartsunk a hétköznapok során, bizonyára kerültünk […]
  • Elérhető a Q-Dir 5.72-es kiadásaElérhető a Q-Dir 5.72-es kiadása Elérhető a remek fájlkezelő alkalmazás legújabb kiadása amivel sokkal könnyebben tudunk fájlmozgatási műveleteket végrehajtani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code