Duplicate Cleaner 3.1.4

Duplicate Cleaner

Itt a megoldás, hogy meg tudjuk tisztítani a számítógépet a többszörözött elemektől, Duplicate Cleaner biztosítja a szóban forgó funkciót.

 

 

Az évek folyamán a rendszeresen használt gépen összegyűlhetnek olyan fájlok amelyekből bizony több is létezik, ezzel talán nem is lenne gond ha a tárolóeszköz kapacitásának korlátait nézzük. Talán még ez sem olyan nagy probléma hisz egyre nagyobb merevlemezek kerülnek forgalomba és hosszú -hosszú évek kellenek azok megtöltéséhez.

Duplicate Cleaner

 

Ha egy adott fájlt szeretnénk megtalálni és a Windows beépített keresőjét szeretnénk bevetni, bizony meg fog izzadni munka közben hisz a duplikátumokon is át kell hogy rágja magát, méretben és teljesítményben tudjuk könnyíteni a munkáját ha nemes egyszerűséggel eltávolítjuk azokat a fájlokat amikből több található.

Az egyetlen kérdés hogy tudnánk ezt végrehajtani akár egyetlen szoftver segítségével.

 Duplicate Cleaner

Nincs is kérdés ha a Duplicate Cleaner nevű alkalmazásra bízzuk a feladatot, maga a szoftver ingyenesen használható, mindamellett egy átlagos felhasználói ismeret birtokában lévő user el tud vele boldogulni.

Több keresési módot biztosít, ahol csak meg kell adnunk a keresés helyét majd el kell hogy indítsuk a szoftvert. A keresés történhet méret vagy dátum alapján, szűrőket, kizárásokat is használhatunk.

 

Legyen szó multimédiás tartalmakról, képekről, vagy csak .exe fájlokról egyaránt bevethető.

 

Duplicate Cleaner letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Arma 2: Operation ArrowheadArma 2: Operation Arrowhead Valódi háborús játék szimulátorként használható szoftver az Arma 2: Operation Arrowhead.         Futtatása során valódi háborús szimulációban vehetünk részt, játékos megközelítéssel. […]
  • Image Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusanImage Tuner: Vízjelezés és konvertálás automatikusan Az alkalmazás segítségével teljesen automatikusan tudod fotóidat átkonvertálni, méretezni, de akár vízjelet is elhelyezhetsz rajta.
  • Defender- Ingyen játékokDefender- Ingyen játékok       Védd meg a várat a támadó ellenségektől ebben a remek Android programban, a Defender garantálja a számodra a kikapcsolódást.     Önnek jutott az a hősies feladat hogy […]
  • Zoner Barcode Studio 2Zoner Barcode Studio 2       Vonalkódok készítéséhez használható szoftver a Zoner Barcode Studio 2. Vonalkódok készítéséhez feltétlenül szükség van egy olyan programra, ami elnavigál minket a folyamat alatt. […]
  • JShot 2.1.0.3 Multi platformitással jellemzett ingyenes képlopó segédalkalmazás, amely segítségével a monitorunkon zajló eseményeket tudjuk megörökíteni. A JShot további különleges funkciókat is […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code