EasyBCD 2.2.0.182

EasyBCD

 Multiboot rendszerek indítási szektorának konfigurálására van mód, tehát egyetlen számítógépen egyszerre több operációs rendszert is tudunk futtatni egy időben az EasyBCD nevű szoftver segítségével.

Akik kísérletező kedvűek, napi szinten kísérik figyelemmel a számítástechnika világát, minden bizonnyal azonnal felkapják a fejüket egy olyan hírre hogy új operációs rendszer érhető el.

Ezzel az alkalmazással lehetőség van arra hogy egyszerre több operációs rendszer futtatása esetén szerkeszteni tudjuk az indulási módokat, többek között megadható hogy melyik operációs rendszer induljon el elsőként, felcserélhető a sorrend, de akár diagnosztikai szempontból is előnyös mert ha valamelyik rendszerünk rendszerindítási módja sérül véletlenül töröltük, vele újat hozhatunk létre.

Eddig ezen fajta diagnosztikai műveletet csak telepítőlemez segítségével tudtunk végrehajtani.

Törölhetjük a fölösleges indítási elemet, ami elsősorban akkor lehet hasznos ha már régi megunt operációs rendszerünket szeretnénk végleg eltávolítani a merevlemezről, ugyebár a formázás ugyan kevésnek bizonyulhat ebben a szituációban.

Számos operációs rendszert támogat, legyen az Linux vagy Windows 8.

Az EasyBCD otthoni felhasználás esetén szabadon futtatható. Új hozzáadása esetén a használata nagyon egyszerű, csak válasszuk ki az adott meghajtót és adjuk hozzá a kívánt alternatívát.

EasyBCD

EasyBCD letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code