TEncoder 3.3.2

TEncoder

Általános konvertálási műveleteket hajthatunk végre a TEncoder segítségével, különlegessége, hogy hatalmas formátum támogatással rendelkezik.

Mobilunk, asztali lejátszónk által támogatott formátumokat tudunk néhány lépésben előállítani. Használata inkább jártasabb felhasználók számára lehet hasznos, ők viszont a beállítások egész arzenálját kapják.

Néhány kattintással telepíthető, amely során áttekinthetjük kiadási megjegyzéseket listába sorolva.

A telepítési mappa megadása után automatikusan hozzá is adhatjuk a start menü elemeihez.

Maga a kezelőfelület igen mélyreható beállítási opciókkal lát el minket, végül is mindent manuálisan korrigálhatunk amire csak szükség lehet. Megadható a kimeneti formátum, annak minősége, bitráta, audió és videó kodek, audió csatornák száma, videófelbontás mérete ami akár Full HD felbontást is jelenthet. Mivel támogatja a kisebb felbontásokat így akár mobilunknak is gyárthatunk lejátszható formátummal rendelkező filmeket.

Az egyetlen hátrány hogy kimaradt belőle a profilos elrendezési lehetőség ami kezdőknek tudna kedvezni, ilyet a Format Factory biztosít és a Freemake Video Converter felületén fedezhetünk fel.

A formátumokat tekintve DivX, XviD, MPEG 1-4, AVI, FLV, WMV és még számos kodek esetén támogat minket.

Ingyenes, remekül konfigurálható, nagy tudású konvertáló szoftver.

TEncoder

TEncoder letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Download Manager AndroidraDownload Manager- Android alkalmazások     Letöltéseinket menedzseli Android rendszeren a Download Manager nevű program.   Mivel mobiljainktól egyre többet várunk el, sokszor letöltéseink automatizálására is hasonló módon […]
  • CCleaner Portable 5.42.6499CCleaner Portable 5.42.6499 A CCleaner Portable egy telepítést nem igénylő karbantartó szoftver amely újjávarázsolhatja lelassult rendszerünket,  ingyen letölthető bárki számára. Funkciók: Merevlemez, Registry […]
  • Megérkezett az Advanced Uninstaller PRO legújabb kiadásaMegérkezett az Advanced Uninstaller PRO legújabb kiadása Multifunkciós karbantartó szoftver ami képes pucolni a böngészőnk előzményeit és a start menü elemei is rendszerezhetőek.
  •  Toy Defense – Android játékok Toy Defense – Android játékok   Védd meg a tornyot a támadóktól, légy te a sereg első védvonala ebben az ingyenes Android játékban, nem más mint a Toy Defense.     Egy csata kellős közepébe csöppensz, fontos […]
  • Itt az Eset Smart Security legújabb generációja…Itt az Eset Smart Security legújabb generációja… Mostantól még hatékonyabban képes fellépni a számítógépünk védelmének az érdekében, eredményesebb memória ellenőrzésre képes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code