Eassos PartitionGuru 4.9.1

Eassos PartitionGuru free

Az Eassos PartitionGuru teljes körű lemezkezelő tools ami biztonsági mentés készítésre, törölt adat visszaállításra, partíció átméretezésére, kezelésére ideális szoftver.

Egyetlen programon belül van lehetőségünk a legfontosabb fájlműveletek végrehajtására ami a merevlemezünket illeti. Nem más mint az Eassos PartitionGuru. A szoftverből beszerezhető prémium változat is.

A legfontosabb és talán legszéleskörűbb funkció a partíció kezelési mód ahol az Eassos PartitionGuru segítségével törölhetjük már fölöslegessé vált partíciónkat, újakat hozhatunk létre, darabolgatunk, egyesíthetünk.

Az Eassos PartitionGuru további funkciói közzé tartozik a törölt adatok helyreállítási segéd, ami lehet egy adott fájl de akár egy teljes partíció. Mivel alapvetően fizetős, itt bizonyos korlátozásokat tartalmaz.

Ha manuális keresést hajtunk végre az Eassos PartitionGuru segítségével, az általános törölt adat visszaállítókhoz viszonyítva jóval hosszabb keresési időt eredményez, igaz cserébe olyan adatokat is megtalál és visszaállít amit a konkurensek még megközelítőleg sem tudnak teljesíteni. A helyreállítás során egyetlen kritérium hogy nem hajlandó ugyanoda visszaállítani így minimalizálja a felülíródás esélyét, a megtalált fájlokról több előnézeti lehetőséget is kapunk (bináris, eredeti…).

Eassos PartitionGuru free

Nem lenne teljes a szoftver szolgáltatása ha nem tudna biztonsági mentéseket készíteni, természetesen tudja, a beépített varázsló felület segítségével néhány egyszerű lépésben készíthetjük el teljes meghajtók tartalmának mentését. Itt érdemes megfelelő helyről gondoskodni.

Alapvetően a szoftver ingyenesen használható, de bizonyos szolgáltatásai csak a megvásárolt verzió esetén vehető igénybe. Hivatalos oldal:

Az Eassos PartitionGuru egy univerzális merevlemez kezelő alkalmazás, amivel biztonsági mentéseket készíthetsz, Partíciókat méretezhetsz át, illetve újakat hozhatsz létre. Beszerezhető belőle prémium kiadás, ami több funkciót tartalmaz. 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Eassos PartitionGuru Pro 4.9.3Eassos PartitionGuru Pro 4.9.3 Az Eassos PartitionGuru Pro merevlemez particionáló, törölt adat visszaállító és biztonsági mentés készítő szolgáltatásokat biztosító rendszereszköz. Az alábbi szoftver a népszerű […]
  • PhoneClean 5.1.0PhoneClean 5.1.0 A PhoneClean egy Windows rendszeren futtatható speciális karbantartó szoftver mobilokhoz. Az alábbi alkalmazással többek között iPad, IPhone, iPod Touch IOS rendszeren alapuló készülékek […]
  • ISO Workshop 7.5ISO Workshop 7.5 Az ISO Workshop ISO állományok egyszerű kezelése és közvetlen lemezre írásának egyik legjobb segédje. Az ingyenes alkalmazással lehetőség van Backupok készítésére, ISO konvertálásra, […]
  • Multi Virus Cleaner 11.5.2-Vírusirtó letöltésMulti Virus Cleaner 11.5.2-Vírusirtó letöltés   Ingyenes és biztos megoldást nyújt a vírusok ellen a Multi Virus Cleaner.   Ha nem szeretnénk komoly összegeket kiadni védelmi szoftverekért de azért a biztonság mint szempont sem […]
  • Advanced Uninstaller PRO, karbantartás és uninstallálás egyetlen alkalmazással…Advanced Uninstaller PRO, karbantartás és uninstallálás egyetlen alkalmazással… Elsősorban a már nem használt szoftvereinket tudjuk vele végérvényesen és nyom nélkül eltávolítani, ezen kívül karbantartási feladatokat is el tudunk vele végezni.
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Eassos PartitionGuru
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code