Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0

Auslogics Duplicate File Finder

Az Auslogics Duplicate File Finder szintén remek eszköz arra hogy fel tudjuk kutatni azokat az elemeket a merevlemezen amikből több is található.

 

 

A duplikált fájlok több szempontból is fejfájást tudnak okozni a számunkra, többek között a merevlemez tárkapacitását is csökkentik, másrészről sokkal nagyobb és több fölösleges munkának tesszük ki a Windowst egy adott keresés során.

A megoldás a duplikátumok eltávolításában rejlik.

A fejlesztő termékei között rengeteg igen hasznos programot találunk ami a karbantartás eltérő területein tesz szolgálatot. Az Auslogics Registry Cleaner  az adatbázis optimalizálást segíti, a Disk Defrag segítségével a töredezett merevlemez tehermentesíthető, míg a Duplicate File Finder a többszörözött elemek felkutatásának nagymestere. Hasonló, remekül használható program a Duplicate Cleaner is. Az aktuális kiadási megjegyzések itt érhetőek el. Korábban az alkalmazásról itt írunk.

Telepítése során érdemes odafigyelni arra hogy megkísérli böngészőnkhöz hozzáadni az ASK Toolbar nevű kiegészítőt ami az alapértelmezett beállításokat módosítja. Ezektől eltekintve gond nélkül installálható, ahol az első indításakor azonnal fel is kínálja annak lehetőségét hogy átvizsgálja a merevlemezt a duplikátumok felkutatásának céljából.

Auslogics Duplicate File Finder

A Magyar felületen kategorizálva választhatjuk ki hogy mit keressen és mit hagyjon változatlanul. Egyszerűen használható, szűrőket is tartalmazó program, ingyenes. Hivatalos oldal.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Itt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadásaItt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadása Intelligens címsor, lassú internetkapcsolatok támogatása, illetve gyorshívó funkció is felfedezhető ebben a remek kis böngészőben, itt a legújabb kiadása, használd ezt.
  • FotoMixFotoMix 8.5.7       Fotószerkesztő program számos lehetőséggel a FotoMix 8.5.7 változat. Kedvenc fotóink szerkesztéséhez számos lehetőséget biztosít ez program, a hagyományos alaplehetőségeken […]
  • Parking Challenge 3D- Android játékokParking Challenge 3D- Android játékok     Mutasd meg hogy tudsz parkolni az alábbi játékban, nem más mint a Parking Challenge 3D.     Ez az autós játék eltér egy kissé az átlagostól, itt nem az a feladat, hogy minél […]
  • Empress of the Deep 2- Android játékokEmpress of the Deep 2- Android játékok   Remek helyszín, izgalmas kalandok jellemzik az Empress of the Deep 2 nevű játékot.   Játékunk főhőse számos kalandba keveredik amely során rá rengeteg megfejtésre váró rejtély vár. […]
  • Medal of Honor letöltésMedal of Honor letöltés       Nincs is olyan akciójáték amelyik felveheti a küzdelmez kategóriájában a Medal of Honor című játékkal.      Már szinte a valóságot kísértetiesen megközelítő 3D grafika […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code