Auslogics Duplicate File Finder 3.4.0.0

Auslogics Duplicate File Finder

Az Auslogics Duplicate File Finder szintén remek eszköz arra hogy fel tudjuk kutatni azokat az elemeket a merevlemezen amikből több is található.

 

 

A duplikált fájlok több szempontból is fejfájást tudnak okozni a számunkra, többek között a merevlemez tárkapacitását is csökkentik, másrészről sokkal nagyobb és több fölösleges munkának tesszük ki a Windowst egy adott keresés során.

A megoldás a duplikátumok eltávolításában rejlik.

A fejlesztő termékei között rengeteg igen hasznos programot találunk ami a karbantartás eltérő területein tesz szolgálatot. Az Auslogics Registry Cleaner  az adatbázis optimalizálást segíti, a Disk Defrag segítségével a töredezett merevlemez tehermentesíthető, míg a Duplicate File Finder a többszörözött elemek felkutatásának nagymestere. Hasonló, remekül használható program a Duplicate Cleaner is. Az aktuális kiadási megjegyzések itt érhetőek el. Korábban az alkalmazásról itt írunk.

Telepítése során érdemes odafigyelni arra hogy megkísérli böngészőnkhöz hozzáadni az ASK Toolbar nevű kiegészítőt ami az alapértelmezett beállításokat módosítja. Ezektől eltekintve gond nélkül installálható, ahol az első indításakor azonnal fel is kínálja annak lehetőségét hogy átvizsgálja a merevlemezt a duplikátumok felkutatásának céljából.

Auslogics Duplicate File Finder

A Magyar felületen kategorizálva választhatjuk ki hogy mit keressen és mit hagyjon változatlanul. Egyszerűen használható, szűrőket is tartalmazó program, ingyenes. Hivatalos oldal.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Duplicate File Finder 3.20Duplicate File Finder 3.20   Egy különleges rendszer tisztító szoftver, ami segítségével könnyen el tudjuk távolítani a többször is előforduló elemeket. Nem más mint a Duplicate File Finder 3.20. Ha […]
  • Auslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazásAuslogics Duplicate File Finder: Duplikátum eltávolító alkalmazás Ezzel a remek programmal el tudod távolítani azokat a fájlokat a számítógépedről amikből több is előfordul. Helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen.
  • Folder Size 2.9.0Folder Size 2.9.0   Merevlemezünk telítettségi állapotáról kaphatunk részletes információt a Folder Size segítségével.   Egy gyors futtatás után körgrafikon formájában jeleníti meg a számunkra, hogy az […]
  • Duplicate Cleaner 3.1.4Duplicate Cleaner 3.1.4 Itt a megoldás, hogy meg tudjuk tisztítani a számítógépet a többszörözött elemektől, Duplicate Cleaner biztosítja a szóban forgó funkciót.     Az évek folyamán a rendszeresen használt […]
  • Auslogics Registry Cleaner 2.5.0Auslogics Registry Cleaner 2.5.0 Magyar kezelőfelülettel rendelkező szoftver segítségével tudjuk kitakarítani a registryt a nem használatos társításoktól, bejegyzésektől az Auslogics Registry Cleaner […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code