Néhány új ,letöltés, szoftver

 Néhány új szoftver, ami mindenképp hasznodra lehet a számítógépeden.


Files Terminator Free 2.5.0 Végleges fájl törlő szoftver, a vele törölt állományok nem állíthatóak vissza semmilyen módszerrel. Ingyenes.


K-3D 0.8.0.1 Profi 3D animációkat hozhatsz létre a segítségével, rengeteg eszközt és effektust biztosít. Ingyenes szoftver. 


360 Internet Security 4.1.0 Ingyenes víruskereső szoftver, több motorral támogatott, a legelterjedtebb kártevőket magas felismerési aránnyal találja meg és képes hatástalanítani. 


PhotoBlend 3D 2.0 3D fotó készítő alkalmazás, eszköztára rengeteg funkciót biztosít.


Wise JetSearch 1.37 A Windows beépített keresőszolgáltatásának helyettesítésére használható fel, támogatja a külső meghajtókat is. 


Caesium 1.6.1 Képtömörítő alkalmazás, tud még konvertálni és átméretezni is csoportosan. Ingyenes.


ZOTAC WinUSB Maker 1.0 Ezzel az alkalmazással lehetőséged nyílik arra hogy számítógépedet USB meghajtóról is telepíteni tudd, rendkívül egyszerű a használata.


MoveBot 1.0.0.391 Különleges fájlmásoló alkalmazás, ami képes az általunk meghatározott munkafolyamatot időzítve végrehajtani.


GOM Audio 2.0.2.0287 Zenelejátszó alkalmazás 3D térhangzás kiemelés funkcióval és beépített equalizerrel, támogatja a lejátszólisták használatát.


VidCoder Portable 1.4.24 Videóidat tudod lementeni a merevlemezre ezzel az alkalmazással, ez a hordozható változata. Blu-ray támogatással.


FastStone Capture 7.6  Képlopó alkalmazás, videó felvételi lehetőséggel bővítve, billentyűs vezérlés és beépített fotószerkesztő jellemzi.


Advanced Renamer 3.58 Csoportos fájlátnevező alkalmazás, egyszerű használat jellemzi, akár hordozható kivitelben is!


ExtremeCopy 2.1.0 Ezzel az alkalmazással sokkal gyorsabban fogod tudni másolni a fájljaidat a számítógépen. Kifejezetten nagyobb méretű tartalmak mozgatása esetén tudjuk kihasználni.


 Video To Video Converter 2.9.6.11 Profilos konvertáló alkalmazás amivel tudunk rippelni, videót vágni és akár műsoros DVD- t írni. 


DJ Music Mixer 5.0 Egyedi zenei állományokat hozhatsz létre a már meglévők felhasználásával, profi mixelő szoftver nem csak profiknak.


 FreeStar Free DVD Ripper 4.0.2 Rippelő alkalmazás amivel közvetlenül konvertálni is tudunk, rengeteg formátumot támogat, többek között mobil eszközök által támogatottat is. Ingyenes.


BB FlashBack Express 4.1.7.2810 Videó felvevő eszköz, támogatja a webkamerákat is. Választható minőség illetve formátum kimenettel.


IObit Driver Booster 3.0 Keresd meg a számítógépedhez megfelelő illesztőket, telepítsd fel azt, vagy akár automatizáld a folyamatot egy ingyenes alkalmazás segítségével.


Freemake Audio Converter 1.1.0 A népszerű szoftver gyártó cég audió konvertáló alkalmazása, könnyen kezelhető és Magyar nyelvű.


Ultraget Video Downloader 3.0.7 Automatikus videó letöltő alkalmazás, több ezer oldalt támogat, kifejezetten kezdők számára ideális.


 

 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • 3D Compass- Android alkalmazások3D Compass- Android alkalmazások     Tudd meg az égtájakat mobilod segítségével, látványos egyben egyszerű kezelőfelületű alkalmazás a 3D Compass.   Az alábbi alkalmazás számos esetben jól jöhet a számunkra, ha […]
  • Debian LinuxDebian Linux     Nyílt forráskódú és ingyenes operációs rendszer a Debian 6.0.2.1 kiadása. A Debian Linux tartalmazza azokat az előnyös tulajdonságokat ami a Linux disztribúciókra jellemző. A […]
  • Super Dynamite Fishing- Android JátékokSuper Dynamite Fishing- Android Játékok   Egy remekbe szabott ingyenes játék, amely garantálja a számunkra a kikapcsolódást, nem más mint a Super Dynamite Fishing. Ma már kedvenc okos készülékünket nem csak munkára […]
  • Registry Repair 4.1Registry Repair 4.1   Számítógépek karbantartására használható segéd a Registry Repair 4.1.   Ez a program a futtatása során felkutatja azokat a rendszerleíró adatbázis bejegyzéseket amelyek már […]
  • GMinder 1.2.1GMinder 1.2.1       A Google naptárba bejegyzett eseményekre figyelmeztet a GMinder 1.2.1 változata. Közvetlen naptár kezelésének köszönhetően mindig figyelmeztet minket az aktuális eseményekről, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code