VidCoder Portable 2.60

Pillanatkép

 A VidCoder Portable segítségével műsoros DVD lemezeidet tudod lementeni a merevlemezre, vagy mobilod által támogatott kimenettel rendelkező videót állíthatsz elő konvertálás útján. Magyar nyelvű, ingyenes, nem igényel telepítést sem. Blu-ray támogatással. Rippeléshez.

 Az alábbi szoftver a VidCoder Portable a népszerű Rippelő, konvertáló szoftver telepítést nem igénylő kiadása, ami minden fontosabb funkciót biztosít ami a filmjeid minőségromlás mentes átalakításához szükséges. 

Mostantól nem kell amiatt aggódnod, hogy kedvenc filmedet nem fogod viszont látni mivel az adathordozó karcolódott mivel itt a lehetőség, hogy azt eredeti minőségben a merevlemezre tudd menteni, ha mobilodon szeretnéd viszont látni arra is van lehetőség. A Magyar nyelvi támogatással bíró alkalmazás a VidCoder Portable, ezen változata nem igényel installációt, csak futtatnunk kell ez a hordozható változata.

A VidCoder Portable beépített lejátszójával előnézeti képet kaphatunk az állományról, kezeli a feliratokat, fejezeteket, audió sávokat, Dekódoláskor megváltoztatható a felbontás, videó szűrőket használhatunk, lemixelhetjük az audió sávokat, stb. Számos mobil készüléket támogat, Android, Apple TV, iPod, iPad, Tableteket. Használata igen egyszerű, és teljesen ingyenesen futtatható. Hivatalos oldal. 

A VidCoder Portable egy ingyenes, Magyar nyelven használható Rippelő szoftver, ami konvertálni is tudja a végeredményt, akár mobilok által támogatott kimenetekbe. Nagyon egyszerű a használata, nem igényel telepítést. 

Pillanatkép

VidCoder Portable Összefoglaló:

 • DVD rippelő alkalmazás
 • Blu-ray támogatás
 • választható MKV, illetve MP4 formátum
 • felirat, illetve audió sáv támogatással
 • nem igényel telepítést
 • mobil eszközök által támogatott formátumok létrehozása szakértelem nélkül
 • Magyar nyelv

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • VidCoderVidCoder 2.60 A VidCoder egy igen hasznos multimédiás szoftver, amivel műsoros DVD lemezeket tudsz rippelni. A szoftver Blu-ray támogatással rendelkezik. Felirat, hangsáv támogatással. Magyar nyelvű, […]
 • XMedia Recode 3.4.2.8XMedia Recode 3.4.2.8 Az XMedia Recode egy ingyenes videó konvertáló program amivel több komplex videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Ideális videók vágásához is. Rengeteg népszerű formátumot támogat, […]
 • XMedia Recode Portable 3.3.8.5XMedia Recode Portable 3.3.8.5 Az XMedia Recode Portable egy telepítést nem igénylő korszerű konvertáló program amivel akár Blu-ray tartalmakat is tudsz dekódolni. Az extra opciói részeként DVD lemezek egyszerű […]
 • MediaMonkey 4.1.15.1828MediaMonkey 4.1.15.1828 A MediaMonkey egy zenei fájlok lejátszására és az azok kategorizálására használható szoftver. Rengeteg népszerű formátumot támogat. Rippelési feladatokhoz. Tartalmaz egy CD/DVD író […]
 • WonderFox DVD Ripper 6.1WonderFox DVD Ripper 6.1 A WonderFox DVD Ripper ideális eszköz arra hogy biztonsági mentéseket tudj készíteni műsoros DVD lemezeidről, azok alapvető szerkesztésére is mód nyílik. Profi konvertáló. 
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
VidCoder Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code