SlimCleaner 4.0.29347

SlimCleaner

Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott Windowsunkat.

Telepítése során elsőként a licenc feltételeket kell átnéznünk illetve elfogadnunk, ezután a program automatikusan csatlakozik a hivatalos oldalhoz és letölti felhasználói beavatkozás nélkül illetve telepíti az program kiegészítőit. A fájlok mérete amit letölt, megközelítőleg 6,6MB.

A SlimCleaner indítása után egy olyan felület fogad minket amely egy átlagos felhasználó számára igen beszédes lehet mivel a lehetőségek harmonikus elrendezésben fedezhetőek fel.

Funkcióját tekintve elsőre az a benyomásunk is támadhat hogy a CCleaner köszön vissza kissé átdolgozott felület formájában.

Természetesen azért ha mélyebben átnézzük a menüt, sokkal több lehetőséggel is találkozhatunk. Hasonlóan remek szolgáltatásokat biztosít, mint a Toolwiz Care.

Az alkalmazás egyetlen hátránya amit talán fel lehet hozni ellene hogy még jelenleg nem támogatja nyelvünket.

A SlimCleaner tisztítójával eltávolíthatjuk a böngészőnk által tárolt bizalmas adatokat, Windows előzményeket, alkalmazásaink által visszamaradt fájlokat, na és természetesen a registry is optimalizálható.

Segítségével áttekinthetjük, informálódhatunk és nem utolsósorban konfigurálhatjuk a start menü elemeit. Beépített szolgáltatásával azonnal kezdeményezhetjük régen használt alkalmazásaink eltávolítását.

Egyetlen felületen van lehetőség böngészőnk alapértelmezett beállításainak a módosítására, áttekinthetjük a telepített kiegészítőket, megváltoztatható a kezdőoldal.

Természetesen merevlemezünk sem marad támogatás nélkül, áttekinthetjük annak méretét, eltávolíthatjuk róla a duplikált elemeket, töredezettség mentesíthetjük.

A Windows Tools menüpont alatt közvetlen link formájában biztosít navigációs lehetőséget a legfontosabb beépített funkciókhoz:

Többek között a Registry editor, töredezettségmentesítés, Windows Update, eszközkezelő, rendszer visszaállítás és még rengeteg olyan hasznos funkcióhoz ami fontos lehet. Az alkalmazás remekül fut Windows 8 rendszeren.

Ingyenes változat.

SlimCleaner

SlimCleaner letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • LockHunter 3.1.1LockHunter 3.1.1 A LockHunter segítségével olyan fájlok törlésére is módunk adódik amit alapértelmezetten a Windows nem engedélyez, avagy törölhetetlen fájlok törlése pár lépésben.     Az alábbi […]
  • Fresh Diagnose 8.67Fresh Diagnose 8.67 Bővebb információkat tudhatunk meg számítógépünkről a Fresh Diagnose segítségével. Ezzel a remek alkalmazással betekintést nyerhetünk számítógépünk szoftveres jellemzőibe, kiderül a […]
  • EnhanceMySe7en 3.7.1EnhanceMySe7en 3.7.1  Gyorsítsd fel a Windowst az EnhanceMySe7en nevű karbantartó szoftverrel ami a funkcióit tekintve talán még többet is biztosít mint egy átlagos felhasználó igényelne.     Teljes körű […]
  • Free Window Registry Repair 2.8Free Window Registry Repair 2.8  A Free Window Registry Repair segítségével a regisztrációs adatbázis hibáira tudunk fényt deríteni, igény esetén azok javítása is azonnal végrehajtható.   Az adatbázis megbízhatóvá […]
  • Ashampoo Registry Cleaner 1.00Ashampoo Registry Cleaner 1.00 A regisztrációs adatbázis értékei között tehetünk rendet az Ashampoo Registry Cleaner segítségével, az eredmény stabilabb Windows futás.   A fontos szerepet betöltő regisztrációs […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code