SlimCleaner 4.0.29347

SlimCleaner

Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott Windowsunkat.

Telepítése során elsőként a licenc feltételeket kell átnéznünk illetve elfogadnunk, ezután a program automatikusan csatlakozik a hivatalos oldalhoz és letölti felhasználói beavatkozás nélkül illetve telepíti az program kiegészítőit. A fájlok mérete amit letölt, megközelítőleg 6,6MB.

A SlimCleaner indítása után egy olyan felület fogad minket amely egy átlagos felhasználó számára igen beszédes lehet mivel a lehetőségek harmonikus elrendezésben fedezhetőek fel.

Funkcióját tekintve elsőre az a benyomásunk is támadhat hogy a CCleaner köszön vissza kissé átdolgozott felület formájában.

Természetesen azért ha mélyebben átnézzük a menüt, sokkal több lehetőséggel is találkozhatunk. Hasonlóan remek szolgáltatásokat biztosít, mint a Toolwiz Care.

Az alkalmazás egyetlen hátránya amit talán fel lehet hozni ellene hogy még jelenleg nem támogatja nyelvünket.

A SlimCleaner tisztítójával eltávolíthatjuk a böngészőnk által tárolt bizalmas adatokat, Windows előzményeket, alkalmazásaink által visszamaradt fájlokat, na és természetesen a registry is optimalizálható.

Segítségével áttekinthetjük, informálódhatunk és nem utolsósorban konfigurálhatjuk a start menü elemeit. Beépített szolgáltatásával azonnal kezdeményezhetjük régen használt alkalmazásaink eltávolítását.

Egyetlen felületen van lehetőség böngészőnk alapértelmezett beállításainak a módosítására, áttekinthetjük a telepített kiegészítőket, megváltoztatható a kezdőoldal.

Természetesen merevlemezünk sem marad támogatás nélkül, áttekinthetjük annak méretét, eltávolíthatjuk róla a duplikált elemeket, töredezettség mentesíthetjük.

A Windows Tools menüpont alatt közvetlen link formájában biztosít navigációs lehetőséget a legfontosabb beépített funkciókhoz:

Többek között a Registry editor, töredezettségmentesítés, Windows Update, eszközkezelő, rendszer visszaállítás és még rengeteg olyan hasznos funkcióhoz ami fontos lehet. Az alkalmazás remekül fut Windows 8 rendszeren.

Ingyenes változat.

SlimCleaner

SlimCleaner letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • TeamViewer 9.0.27252TeamViewer 9.0.27252 Számítógépek távoli vezérlésére használható program a TeamViewer ezen kiadása, teljes ingyenesség és maximális biztonság jellemzi. Az alábbi program segítségével legyünk bárhol a […]
  • Agnitum Outpost Security Suite 7.1Agnitum Outpost Security Suite 7.1 Gyorsan reagáló hatékony védelemmel ruházza fel rendszerünket az Agnitum Outpost Security Suite jelenlegi kiadása. Ma már egyre nagyobb veszélynek vagyunk kitéve, a világháló egyre […]
  • DriverMax 7.17DriverMax 7.17 A már bevált Driver szoftvereket archiválhatjuk a DriverMax segítségével.   Az illesztőprogramok jelenlétéről általában nem sok tudomást szoktunk venni, tudjuk hogy vannak de […]
  • UltraMixer 4.0.3UltraMixer 4.0.3 Garantált kikapcsolódást biztosít a számunkra az UltraMixer jelenlegi változata. Profik módjára mixelhetünk, amelyhez számtalan effekt áll majd a rendelkezésünkre. Maga a program […]
  • Fresh UI 8.76Fresh UI 8.76       Képek konvertálására és kategorizálására használható program a Fresh UI 8.76. A minimális mérettel rendelkező alkalmazás tökéletesen alkalmas képeken való kisebb nagyobb […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code