SlimCleaner 4.0.29347

SlimCleaner

Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott Windowsunkat.

Telepítése során elsőként a licenc feltételeket kell átnéznünk illetve elfogadnunk, ezután a program automatikusan csatlakozik a hivatalos oldalhoz és letölti felhasználói beavatkozás nélkül illetve telepíti az program kiegészítőit. A fájlok mérete amit letölt, megközelítőleg 6,6MB.

A SlimCleaner indítása után egy olyan felület fogad minket amely egy átlagos felhasználó számára igen beszédes lehet mivel a lehetőségek harmonikus elrendezésben fedezhetőek fel.

Funkcióját tekintve elsőre az a benyomásunk is támadhat hogy a CCleaner köszön vissza kissé átdolgozott felület formájában.

Természetesen azért ha mélyebben átnézzük a menüt, sokkal több lehetőséggel is találkozhatunk. Hasonlóan remek szolgáltatásokat biztosít, mint a Toolwiz Care.

Az alkalmazás egyetlen hátránya amit talán fel lehet hozni ellene hogy még jelenleg nem támogatja nyelvünket.

A SlimCleaner tisztítójával eltávolíthatjuk a böngészőnk által tárolt bizalmas adatokat, Windows előzményeket, alkalmazásaink által visszamaradt fájlokat, na és természetesen a registry is optimalizálható.

Segítségével áttekinthetjük, informálódhatunk és nem utolsósorban konfigurálhatjuk a start menü elemeit. Beépített szolgáltatásával azonnal kezdeményezhetjük régen használt alkalmazásaink eltávolítását.

Egyetlen felületen van lehetőség böngészőnk alapértelmezett beállításainak a módosítására, áttekinthetjük a telepített kiegészítőket, megváltoztatható a kezdőoldal.

Természetesen merevlemezünk sem marad támogatás nélkül, áttekinthetjük annak méretét, eltávolíthatjuk róla a duplikált elemeket, töredezettség mentesíthetjük.

A Windows Tools menüpont alatt közvetlen link formájában biztosít navigációs lehetőséget a legfontosabb beépített funkciókhoz:

Többek között a Registry editor, töredezettségmentesítés, Windows Update, eszközkezelő, rendszer visszaállítás és még rengeteg olyan hasznos funkcióhoz ami fontos lehet. Az alkalmazás remekül fut Windows 8 rendszeren.

Ingyenes változat.

SlimCleaner

SlimCleaner letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • A hét ingyenesen letölthető szoftver ajánlataiA hét ingyenesen letölthető szoftver ajánlatai Az alábbi ingyenesen hozzáférhető alkalmazásokkal sokkal élvezetesebbé tehető a számítógépünk használata. A sort egy olyan alkalmazással kezdjük amellyel javítható a Windows teljesítménye, […]
  • DriverMax 7.17DriverMax 7.17 A már bevált Driver szoftvereket archiválhatjuk a DriverMax segítségével.   Az illesztőprogramok jelenlétéről általában nem sok tudomást szoktunk venni, tudjuk hogy vannak de […]
  • NetLimiter  3.0.0.11NetLimiter 3.0.0.11         Hálózati kapcsolataink részletes monitorozására használható segéd a NetLimiter 3.0.0.11. Részletes információkat kaphatunk a háttérben zajló hálózati kapcsolatokról amit […]
  • 3D Youtube Downloader 1.0.133D Youtube Downloader 1.0.13   A 3D Youtube Downloader segítségével a legjobb minőségben tölthetsz le videókat a népszerű tartalommegosztó oldalról, rengeteg formátumot támogat.     Ha videók letöltésére keresel […]
  • PhotoFiltre Studio X 10.6.2PhotoFiltre Studio X 10.6.2     Remek képszerkesztő és restauráló alkalmazás, amivel képeinket profi módon tudjuk módosítani, nem más mint a PhotoFiltre Studio X 10.6.2.   Ha képek szerkesztésére keresünk egy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code