SlimCleaner 4.0.29347

SlimCleaner

Nagy takarító alkalmazás amely már a jelenkor technológiáját használja fel a folyamat elvégzésére, nem más mint a SlimCleaner. Segítségével ráncba szedhetjük az elhasználódott Windowsunkat.

Telepítése során elsőként a licenc feltételeket kell átnéznünk illetve elfogadnunk, ezután a program automatikusan csatlakozik a hivatalos oldalhoz és letölti felhasználói beavatkozás nélkül illetve telepíti az program kiegészítőit. A fájlok mérete amit letölt, megközelítőleg 6,6MB.

A SlimCleaner indítása után egy olyan felület fogad minket amely egy átlagos felhasználó számára igen beszédes lehet mivel a lehetőségek harmonikus elrendezésben fedezhetőek fel.

Funkcióját tekintve elsőre az a benyomásunk is támadhat hogy a CCleaner köszön vissza kissé átdolgozott felület formájában.

Természetesen azért ha mélyebben átnézzük a menüt, sokkal több lehetőséggel is találkozhatunk. Hasonlóan remek szolgáltatásokat biztosít, mint a Toolwiz Care.

Az alkalmazás egyetlen hátránya amit talán fel lehet hozni ellene hogy még jelenleg nem támogatja nyelvünket.

A SlimCleaner tisztítójával eltávolíthatjuk a böngészőnk által tárolt bizalmas adatokat, Windows előzményeket, alkalmazásaink által visszamaradt fájlokat, na és természetesen a registry is optimalizálható.

Segítségével áttekinthetjük, informálódhatunk és nem utolsósorban konfigurálhatjuk a start menü elemeit. Beépített szolgáltatásával azonnal kezdeményezhetjük régen használt alkalmazásaink eltávolítását.

Egyetlen felületen van lehetőség böngészőnk alapértelmezett beállításainak a módosítására, áttekinthetjük a telepített kiegészítőket, megváltoztatható a kezdőoldal.

Természetesen merevlemezünk sem marad támogatás nélkül, áttekinthetjük annak méretét, eltávolíthatjuk róla a duplikált elemeket, töredezettség mentesíthetjük.

A Windows Tools menüpont alatt közvetlen link formájában biztosít navigációs lehetőséget a legfontosabb beépített funkciókhoz:

Többek között a Registry editor, töredezettségmentesítés, Windows Update, eszközkezelő, rendszer visszaállítás és még rengeteg olyan hasznos funkcióhoz ami fontos lehet. Az alkalmazás remekül fut Windows 8 rendszeren.

Ingyenes változat.

SlimCleaner

SlimCleaner letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Valódi Síp – Fújd! – Android AlkalmazásokValódi Síp – Fújd! – Android Alkalmazások A Valódi Síp – Fújd! alkalmazás segítségével mint a cím is sejteti síp funkciót adhatunk Androidos mobilunkhoz.     Számos helyzetben lehet hasznos ha hangjelzésekre alkalmas eszközt […]
  • WinX DVD Author 6.2.7WinX DVD Author 6.2.7 A WinX DVD Author segítségével ingyenesen, egyszerűen és néhány lépésben készíthetsz saját DVD lemezt meglévő multimédiás állományaidból.   Saját műsoros DVD lemez gyártása igen […]
  • Angry Birds Seasons- Android játékokAngry Birds Seasons- Android játékok   Számos nagy esemény részesei lehetünk, a népszerű játék, Angry Birds Seasons változatában.   A játék ezen kiadása számos népszerű különleges esemény helyszínét és történéseit […]
  • Background Switcher 4.4Background Switcher 4.4       Változatos háttérképekkel lát el minket a Background Switcher 4.4 változata. Ha szeretjük a változatosságot, de folyton gondban vagyunk a háttérképek kiválasztásával akkor […]
  • TrustPort Internet Security 12.0.0TrustPort Internet Security 12.0.0   Teljes körű védelemmel látja el használóit a vírusokkal szemben a TrustPort Internet Security.   Profi, megbízható, teljes körű védelmet biztosít számunkra az alábbi vírusvédelmi […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code