System Information Viewer 4.37 [SIV]

System Information Viewer

 

 

 

Számítógépünk főbb tulajdonságairól tudhatunk meg több információt a System Information Viewer segítségével.

 

Ezzel a segédalkalmazással részletes információt tudhatunk meg a feltelepített szoftvereket jellemzően illetve a hardveres felszereltséggel kapcsolatban. Ha már sikerült minden fontos információ birtokába jutni akkor segítségével a jobb áttekinthetőség érdekében segít az adatok rendszerezésében is. A minimális méretű program letölthető változatát a mellékelt oldalon lehet elérni.

A letölthető állomány egy tömörített mappa, ami tartalmazza a 32 illetve 64 bites rendszerekre használható változatot. Magának a programnak a telepítésével nem kell fölöslegesen bajlódni, mivel nem igényli azt, csupán rendszergazdai jogosultsággal kell hogy futtassuk.

Indítása után igen mélyreható információt biztosít a számunkra, sok hasonló szoftverhez képest jóval többet, nem csak hogy rendszer információkat szolgáltat, de még azt is megtudhatjuk hogy milyen terheltségi állapotban van a gép pillanatnyilag.

Többek között megtudhatjuk a processzor minden fontosabb jellemzőjét, órajel frekvencia, FSB, aktuális hőmérséklet.

Ezen felül a videó kártya, memória mérete, modemek, RAM mérete, beépített szenzorok.

System Information Viewer Windows információk:

Természetesen az analízis nem lenne teljes, ha nem terjedne ki az operációs rendszerre. Megtudható a Windows verziója, a licenc típusa, mármint hogy dobozos vagy OEM változatról van e szó. Itt tudhatjuk meg az aktuális időzónát, Bios verziót, ezen a területen azért volna mit fejleszteni rajta, összességében, ha azt tekintjük hogy ingyenes amit akár egy hardver felderítésre is bevethető telepítés, új gép vásárlása esetén rendkívül hasznos tud lenni.

Ingyenes változat, rendkívül letisztult felület minimális hardver igény jellemzi.

System Information Viewer

System Information Viewer letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ultimate ZIP Cracker 8.0Ultimate ZIP Cracker 8.0   Jelszóval védett tömörített fájlok és dokumentumok elveszett jelszavának visszaállítására használható szoftver az Ultimate ZIP Cracker 8.0. Ha rendelkezünk olyan tömörített […]
  • Picasa, képszerkesztés és megosztás mesteri szintenPicasa, képszerkesztés és megosztás mesteri szinten Ez a magyar nyelvű fotóeditor szoftver teljes körű szolgáltatást biztosít képeink kezeléséhez, szerkeszthetünk, bemutatókat készíthetünk és megoszthatunk valódi profi módjára.
  • Startup Sentinel: Így gyorsabban töltődik be a Windows…Startup Sentinel: Így gyorsabban töltődik be a Windows… Ezzel az alkalmazással letilthatod azokat az automatikusan induló folyamatokat amikre csak ritkán van szükséged.
  • Portable Opera 12.16Portable Opera 12.16   Egyszerű, minimális mérettel rendelkező böngésző hordozható változata a Portable Opera.   Tartalmazza mindazokat a kiegészítőket amelyek egy mobil böngésző esetén szükségesek […]
  • SimCity Classic letöltésSimCity Classic letöltés       Építs várost szinte a semmiből, majd futtasd fel annak gazdaságát a SimCity Classic nevű játékban.     Most igazán próbára teheted gazdálkodási képességeidet a címben szereplő […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code