Easy Context Menu 1.6

Easy Context Menu

Az Easy Context Menu egy különleges Windows konfiguráló alkalmazás, amivel a jobb egérgombos funkciót lehet testre szabni. Új funkciókat adhatsz hozzá, eltávolíthatsz fölöslegeseket. Ingyenes, Magyar nyelvű. Vele a helyi menüt professzionális szinten lehet szerkeszteni. A programot nem kell telepíteni, Portable kiadás.

Ha rengeteg feladatot végzel el a számítógépeden, sokszor jól tud jönni ha adott funkciókat könnyebben tudsz elérni. A Windows jobb egérgombos menüje talán az egyik legnépszerűbb, egyben legközkedveltebb gyorsindító menü. Több népszerűbb alkalmazás a telepítés befejeztekor automatikusan hozzáadja a funkcióit ehhez a területhez, ha ezt manuálisan szeretnéd elvégezni, itt az Easy Context Menu. A szoftvert nagyon egyszerű használni, ingyenes. A helyi menü testre szabásához kötelező.

Az Easy Context Menu gépre történő lementése után egy tömörített fájlban találod az alkalmazást, azt csak el kell indítani. A szoftver az első pillanattól Magyar nyelven futtatható, így az egyes menüpontokhoz rendelt funkciók érthetőek.

A szoftver szinte bármilyen funkció, vagy Windows szolgáltatás hozzárendelhető, sőt ha szükséges akár a telepített programjaidat is hozzá lehet adni. Az Easy Context Menu ehhez egy külön opciót biztosít. Itt csak meg kell adni annak az alkalmazásnak az elérési útvonalát amit hozzárendelnél a jobb egérgombos menühöz.

A programmal végrehajtott módosítások el is menthetőek, majd ha esetleg a Windows-on olyan módosításokat hajtottál végre amik az ilyen jellegű beállítások elvesztésével jár a korábbi konfiguráció visszatölthető.

Az Easy Context Menu megoldásában felfedezhető még egy úgynevezett automatikus tisztító funkció, ezzel az opcióval eltávolítható minden fölösleges korábban szoftverek telepítésével hozzáadott fölösleges plusz gyors elérés opció.

Az Easy Context Menu nevű alkalmazás néhány asztali tevékenységhez tartozó konfigurációt is támogat, eltávolíthatóak az ikonokon található nyilak, továbbá a szoftverrel hozzá tudsz férni néhány alapvető Windows konfigurációhoz. Hasonló helyi menü szerkesztő funkciót a Glary Utilities, illetve a CCleaner nevű alkalmazás is biztosít.

Ezzel az ingyenes, telepítés nélkül használható alkalmazással az Easy Context Menu megoldásával konfigurálni tudod a Windows egér jobb egér menü szolgáltatását, vagyis a helyi menüt, egyéni funkciókat rendelhetsz hozzá, például alkalmazások közvetlen indítását, a PC kikapcsolását, újraindítását támogató funkciókat, vagy akár adott mappák közvetlen elérését.

Easy Context Menu

Easy Context Menu Összefoglaló:

 • Windows konfiguráló program
 • nem kell telepíteni
 • Az egér jobb kattintásos funkciójának a testre szabásához
 • Windows helyi menü szerkesztő program
 • nagyon egyszerű a használata
 • menthető beállítások
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • X-Mouse Button Control 2.17X-Mouse Button Control 2.17 Az X-Mouse Button Control egy megbízható, ingyenes Windows konfigurálási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel a helyi menü szerkeszthető, illetve billentyűkombinációs parancsokat […]
 • X-Mouse Button Control Portable 2.17X-Mouse Button Control Portable 2.17 Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazással egyszerűen és hatékonyan tudsz hozzáférni a Windows helyi menü szolgáltatásához, ahol saját egérgomb parancsokat hozhatsz létre. A […]
 • Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél!Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél! Megjelent a népszerű böngésző legújabb változata ami az újdonságokon felül tartalmazza az eddigiekben megszokott kényelmi funkciókat is.
 • USB Safely Remove 5.0USB Safely Remove 5.0   USB tárolóeszközök eltávolítását hajthatjuk végre az USB Safely Remove 5.0 segítségével. A hagyományos Windows által nyújtott funkciókon felül sokkal hatékonyabb lehetőséget […]
 • Greenfish Icon Editor Pro 3.25Greenfish Icon Editor Pro 3.25 Egy Magyar nyelven használható ikon, illetve kurzor készítő program. Tudásban felveszi a versenyt a fizetős vetélytársakkal.   Az alkalmazással szaktudás és komolyabb grafikai ismeretek […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Easy Context Menu
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code