X-Mouse Button Control Portable 2.17

X-Mouse Button Control Portable

Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazással egyszerűen és hatékonyan tudsz hozzáférni a Windows helyi menü szolgáltatásához, ahol saját egérgomb parancsokat hozhatsz létre. A telepítés nélkül használható szoftverrel, több hasznos funkcióhoz férhetsz hozzá. Billentyűkombinációkat rendelhetsz a funkcióihoz. Menthetőek a beállításai. A szoftver ingyenesen használható.

Ezzel az alkalmazással a Windows helyi menü szolgáltatásához férhetsz hozzá, ezzel egy teljesen új lehetőség válik elérhetővé a számodra, egyszerűbben tudsz alkalmazásokat, vagy akár szöveges dokumentumokat megnyitni. Az X-Mouse Button Control Portable a fejlesztő telepítést nem igénylő változata.

Az X-Mouse Button Control Portable letöltése után egy tömörített mappában találod a futtatásához szükséges fájlokat, ezt csak ki kell bontani, ezután a program azonnal használható.

Az X-Mouse Button Control Portable az egyszerűbb, egyben áttekinthetőbb használat érdekében az egyes helyi menü integrációs funkciókat csoportosítva biztosítja, itt csak ki kell választani egy profilt, majd hozzá kell rendelni azt a funkciót amire az aktuális művelethez szükség van. A program használata nagyon egyszerű, jól megtervezett kezelőfelülettel, Magyar nyelvi támogatással futtatható minden olyan Windows felhasználó számára akik egy olyan speciális szoftverre tartanak igényt, amivel a szóban forgó funkció testre szabható.

A telepítése, konfigurálása után a beállításait elmentheted, majd ha esetleg több gépen is használnád, azt később pillanatok alatt újra be tudod állítani. A funkciók, görgetéshez, jobb, illetve bal egérgombbal való kattintáshoz is hozzá rendelhető.

Az X-Mouse Button Control Portable beállítás paneljánál a legfontosabb funkcióihoz, illetve a rétegkezelési opciójához billentyűkombinációs parancsokat rendelhetsz, így pillanatok alatt elindítható a szoftver.

Új alkalmazás hozzárendelésekor, saját leírás adható meg a számára, olyan lehetőségek is felfedezhetőek amire eddig nem is volt lehetőség.

Az X-Mouse Button Control Portable egy Magyar nyelvű, ingyenes, helyi menü szerkesztő szoftver, amivel a jobb, a bal, illetve az egérgörgetés funkciójához rendelhetsz szinte bármilyen funkciót. Ez a hordozható változata.

X-Mouse Button Control Portable

X-Mouse Button Control Portable Összefoglaló:

 • Helyi menü szerkesztő szoftver
 • több különleges konfigurációt is megadhatsz
 • Menthető beállítások
 • egyszerű használat
 • jobb, bal, illetve az egér görgetéshez is hozzárendelhetsz funkciókat
 • nem kell installálni
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Magyar nyelv
 • ingyenes
 • Hivatalos oldal

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • X-Mouse Button Control 2.17X-Mouse Button Control 2.17 Az X-Mouse Button Control egy megbízható, ingyenes Windows konfigurálási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel a helyi menü szerkeszthető, illetve billentyűkombinációs parancsokat […]
 • Easy Context Menu 1.6Easy Context Menu 1.6 Az Easy Context Menu egy különleges Windows konfiguráló alkalmazás, amivel a jobb egérgombos funkciót lehet testre szabni. Új funkciókat adhatsz hozzá, eltávolíthatsz fölöslegeseket. […]
 • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
 • Notebook Hardware Control 2.0Notebook Hardware Control 2.0 Tudjon meg Notebookja hardveres teljesítményéről többet, illetve tegye gazdaságosabbá annak hatásfokát a Notebook Hardware Control segítségével. Ha rendelkezünk notebookkal […]
 • Sytem Control A1- Windows 7 minialkalmazásSytem Control A1- Windows 7 minialkalmazás Számítógépünk aktuális terheltségi állapotáról kaphatunk információt a Sytem Control A1 segítségével. Az alábbi minialkalmazás segítségével látványos formában kísérhetjük […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
X-Mouse Button Control Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code