X-Mouse Button Control 2.17

X-Mouse Button Control

Az X-Mouse Button Control egy megbízható, ingyenes Windows konfigurálási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel a helyi menü szerkeszthető, illetve billentyűkombinációs parancsokat rendelhetsz adott funkciókhoz. Könnyen használható. Magyar nyelvű.

A helyi menü integrációs szolgáltatások használata rengeteg előnnyel jár. Neki köszönhetően sokkal egyszerűbben, rugalmasabban tudsz adott funkciókat Windows feladatokat elvégezni. Az egyetlen hátrány, hogy a Helyi menü testre szabásához, beállításához egy olyan programra van szükség, ami ezt támogatja. Ilyen az X-Mouse Button Control, amiből hordozható változat is elérhető.

Az X-Mouse Button Control telepítése, illetve az indítása után egy speciális kezelőfelülethez férhetsz hozzá. A szoftver indítása után azt a tálcáról lehet elérni, itt nyitható meg a beállítási ablak, ahol konfigurálhatod a saját ízlésed szerint.

Az X-Mouse Button Control az így alkalmazott konfigurációt egy profilba menti el, ahol külön funkció szerint lehet adott tevékenységeket hozzá rendelni a helyi menü jobb, bal egérkattintásához. A szoftver által létrehozott speciális beállításokat el lehet menteni, majd később visszaállítható, ez akár több gépen is megtehető, így kényelmesebben használható.

Az X-Mouse Button Control nevű alkalmazás egyéb hasznos funkcióval is rendelkezik, opcionálisan billentyűkombinációs parancsokat is létrehozhatsz adott funkciók eléréséhez. Igaz itt nem biztosított annyi lehetőség mintha egy célspecifikus, adott funkciókörre tervezett szoftvert futtatnál.

Ha az X-Mouse Button Control hordozható változata mellett döntesz több előnnyel is jár. Ez a változat több gépen való futtatás esetén dinamikusabb kezelhetőséget szolgáltat.

A helyi menü szerkesztésére, a jelenlegi konfiguráció áttekintéséhez, az azok módosításához használhatod még az Easy Context Menu nevű programot, némileg eltérő megoldást kínál, mindenképp érdemes kipróbálni ha egy az adott Windows szolgáltatás testre szabásához lenne szükség. Magyar nyelven is tud. Ingyenesen futtatható.

Az X-Mouse Button Control egy telepítést nem igénylő változatban is elérhető ingyenes helyi menü szerkesztő szoftver. Az alkalmazás beállításait el lehet menteni, opcionálisan billentyűkombinációs parancsokat is létrehozhatsz több népszerűbb PC-s tevékenységhez. Mindent tud amit egy ilyen jellegű szoftvertől elvárhatunk otthoni felhasználás esetén.

X-Mouse Button Control

X-Mouse Button Control Összefoglaló:

 • Helyi menü szerkesztő szoftver
 • Jobb, illetve a bal egérgomb konfiguráló
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációk létrehozásának a lehetősége meghatározott feladatokhoz
 • menthető beállítások
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat – ingyenes
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • X-Mouse Button Control Portable 2.17X-Mouse Button Control Portable 2.17 Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazással egyszerűen és hatékonyan tudsz hozzáférni a Windows helyi menü szolgáltatásához, ahol saját egérgomb parancsokat hozhatsz létre. A […]
 • Easy Context Menu 1.6Easy Context Menu 1.6 Az Easy Context Menu egy különleges Windows konfiguráló alkalmazás, amivel a jobb egérgombos funkciót lehet testre szabni. Új funkciókat adhatsz hozzá, eltávolíthatsz fölöslegeseket. […]
 • Windows Firewall Control 4.9.9.4Windows Firewall Control 4.9.9.4 A Windows Firewall Control segítségével a Windows tűzfal szolgáltatását tuningolhatjuk fel . Több beállítási lehetőséget, testre szabhatóságot nyújt. Nagyon egyszerű a használata, […]
 • Notebook Hardware Control 2.0Notebook Hardware Control 2.0 Tudjon meg Notebookja hardveres teljesítményéről többet, illetve tegye gazdaságosabbá annak hatásfokát a Notebook Hardware Control segítségével. Ha rendelkezünk notebookkal […]
 • Sytem Control A1- Windows 7 minialkalmazásSytem Control A1- Windows 7 minialkalmazás Számítógépünk aktuális terheltségi állapotáról kaphatunk információt a Sytem Control A1 segítségével. Az alábbi minialkalmazás segítségével látványos formában kísérhetjük […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
X-Mouse Button Control
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code