Glary Utilities 5.85

Glary Utilities

A Glary Utilities egy rendszer optimalizáló és hibajavító alkalmazás Windows rendszerekre. Tartalmaz registry, merevlemez, böngésző tisztító funkciót. Nagyon egyszerű használni, Magyar nyelvű.

Ha probléma adódik a Windowsunkkal, szükség lehet egy külső alkalmazásra ami leveszi a vállunkról a terhet. Ez az átfogó program a Glary Utilities alkalmas a rendszer hatékony karbantartására és gyorsítására. Futtatása során eltávolítja a regisztrációs adatbázisból azokat a bejegyzéseket amelyek már fölöslegessé váltak, amit ha nem távolítunk el egy esetleges rendszer összeomlást is kiválthat. A komplett szoftvercsomag olyan extrákat tartalmaz mint például fájlzúzó, memória optimalizáló, fájl kódoló. Az ingyenes változatot bárki használhatja. Az alábbi linken megtalálható a teljes verziós változat is amit 30 napig teljes funkcionalitással használhatunk.

A portable változata itt található. Telepítése során fontos hogy odafigyeljünk arra hogy ne engedélyezzük a számára hogy installálja Toolbarjait, mivel az képes módosítani böngészőnk beállításait.

 Glary Utilities Áttekintés:

 Az install után egy rendkívül letisztult, egyszerű felület fogad minket, ami az első perctől Magyar nyelven kommunikál velünk.

A Glary Utilities négy fő menüt tartalmaz, a fontosabb funkciókat azon belül kategóriájuknak megfelelően találjuk meg. Az állapot menüpont alatt informálódhatunk azzal kapcsolatban hogy van e szükség a használatára illetve mikor volt utoljára futtatva. A gyors karbantartás opció alatt mint a cím is érzékelteti, egy átfogó karbantartási műveletet hajthatunk létre, ahol javíthatjuk az adatbázist, az indítópultot és az érvénytelen ikonokat tudjuk rendezni.

A Glary Utilities segítségével törölhetjük az ideiglenes előzményeket amit a Windows azért használ hogy gyorsabban tudjon adott funkciókat elérni, ezekből ha túlságosan is sok gyűlik össze, idővel pontosan az ellenkező hatás érzékelhető. Törölhetőek vele az előzmények, és az esetlegesen előforduló kémprogramok.

Hasonló funkciókkal lát el minket mint ez az alkalmazás, igaz kinézetben és elrendezésben kissé eltér tőle, funkcióban megközelítőleg ugyanazt nyújtja.

Most visszatérve az alkalmazásra, a modulok menüpont rengeteg olyan funkciót rejt ami szinte már kötelezőnek számíthat az előzőektől eltérően sokkal mélyebben nyúlhatunk a Windows -hoz.

Az almenük alatt tisztíthatunk, optimalizálhatunk, fölösleges fájlokat semmisíthetünk meg, duplikált fájlokat távolíthatunk el, a rendszereszközök esetén a futó folyamatokat is figyelemmel kísérhetjük. Kinézetét beépített skinek segítségével tudjuk megváltoztatni. Bővebb információt a hivatalos oldalon találhatunk róla amit itt találhatunk. A Pro változat innen tölthető le.

Glary Utilities

Kapcsolódó alkalmazások

  • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
  • CCleaner Slim 5.42.6499CCleaner Slim 5.42.6499 A CCleaner Slim egy ingyenes, nagyon egyszerűen kezelhető karbantartó szoftver. A Magyar nyelvű alkalmazással tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, illetve a böngészők. […]
  • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
  • Wise Care 365 Pro 4.8.6Wise Care 365 Pro 4.8.6 A Wise Care 365 Pro egy prémium kategóriás karbantartó program, amivel néhány kattintással tudsz a számítógéped teljesítményén javítani. Az alkalmazás tartalmaz egy merevlemez, Registry, […]
  • Wise Care 365 4.8.6Wise Care 365 4.8.6  A Wise Care 365 segítségével lehetőség van a Windows operációs rendszert hatékonyabb és gyorsabb állapotba hozni. Tartalmaz böngésző tisztítót, Registry optimalizálót, Töredezettség […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
Glary Utilities
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Karbantartó programok
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code