CoolNovo 2.0.9.20

CoolNovo

A CoolNovo hasonló kinézettel és funkciókkal lát el minket mint a nagy keresőcég böngészője. Természetesen néhány pluszt is szolgáltat ezen felül, amit a népszerű böngésző esetén nem lelehetünk fel.

Indítása és telepítése után a kezelőfelületen meglepődve tapasztalhatjuk azt a szinte megszólalásig hasonló kinézetet amit eddig a Chrome esetén tapasztalhattunk.

A letöltése egy kissé eltér az átlagtól hisz a főoldalon egy kliens szoftver szerezhető be hivatalosan ami magától tölti le a teljes változatot, természetesen az installálást is segíti, minden szakértelmet mellőzve.

Pár kattintás után a program szinkronizálási módokat és funkció áttekintési lehetőségeket kínál fel a számunkra.

A szinkronizálás során a már használt Chrome előzményeit, kiegészítőit, témáját, beállításait veszi át, amihez csak a Google fiókunk adatait kell hogy megadjuk, a folyamat hasonló gyorsan tud lezajlani mint a népszerű szoftver esetén.

A Chrome előnyös tulajdonságok átvételén kívül továbbiakat is nyújt, lehetőségünk van egérmozdulathoz rendelni funkciókat, a tabokat akár dupla kattintással is be tudjuk zárni, továbbá az IE mód ami kompatibilitási gondok esetén kifejezetten hasznos tud lenni. Beszerezhetjük installálást nem igénylő kiadásban avagy a Portable CoolNovo itt lelhető fel.

Ingyenes és remekül konfigurálható és nem utolsósorban Magyar kezelőfelületű.

CoolNovo

Kapcsolódó alkalmazások

  • DVDFab: Másolj, konvertálj, videókat 3D minőségbenDVDFab: Másolj, konvertálj, videókat 3D minőségben Szinte az összes fontos funkciót megkapod tőle ami igény lehet videóállományok kezelése esetén. Legyen szó műsoros lemezek másolásáról, dekódolásról, nem hozható zavarba.
  • Control SystemControl System 1.0-Windows 7 minialkalmazás       Közvetlenül az asztalról kapcsolhatjuk ki illetve indíthatjuk újra a számítógépünket ezzel a minialkalmazással, nem más mint a Control System 1.0.   Ha körülményes hogy mindig […]
  • Damn Small Linux 4.45Damn Small Linux 4.45     Debian alapra épülő Linux disztribúció a Damn Small Linux 4.45 kiadása. Különlegessége, hogy kis mérettel rendelkezik, akár hordozható változatként is használható. Számtalan […]
  • Aero Enabler 1.0.0.4Aero Enabler 1.0.0.4   Az Aero Enabler segítségével előcsalogathatjuk a látványos aero felületet olyan számítógépeken is amelyeknél valamilyen oknál fogva ez nem érhető el.     Az Aero felület a Windows […]
  • Foobar 2000Foobar 2000 1.19       Komplett multimédiás és átalakító program a Foobar 2000 1.19 kiadása. Ez a minimális mérettel rendelkező szoftver multimédiás szempontból mindenesnek számít, mivel szinte […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code