Safari 5 letöltés

Safari 5 letöltés

 

Safari 5 letöltés

 

 

Villámgyors internetezési lehetőségéről híresült el az Apple által kifejlesztett Safari 5. Az előző kiadáshoz képest 30 százalékkal lett gyorsabb. Mac és Windows rendszeren egyaránt kiválóan használható.

 

 

 

A böngésző keresőmotorját mindenki egyénileg választhatja meg, nem kell mások által előre meghatározott sablonos dolgokat használni.

Jelentős bővülést mutat a HTML 5 szabvány megjelenése, ezen a téren közel egy tucat módosítást találunk.

A Safari Reader nagy mértékben felhasználóbarátabbá és átláthatóbbá teszi a böngészett oldalak használatát.

 

A Safari 5 gyorsulásának számos oka van, a DNS alapú előtöltéssel az újonnan lekérdezett oldal a konkurens böngészőkhöz képest sokkal gyorsabban elérhető.

A Nitro JavaScript motornak számlájára írható a Mac rendszereken sokkal gyorsabb JavaScript alapú tartalmak betöltődése.

Egy kiváló gyors program ami egy lépéssel a konkurencia előtt próbál járni.

Safari letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Picasa Portable 3Picasa Portable 3 Képkezelő, kategorizáló és bemutató készítő alkalmazás a Picasa Portable, a népszerű platform hordozható változata. Ezt a kiadást nem kell installálni csak az önkicsomagoló fájlt […]
  • Powder Player 1.10Powder Player 1.10 A Powder Player egy rendkívül robusztus, hatalmas Kodek támogatottsággal rendelkező videó, zenelejátszó szoftver. Az alábbi ingyenes alkalmazás több különleges funkcióval rendelkezik, […]
  • CDBurnerXP Portable 4.5.7CDBurnerXP Portable 4.5.7 A CDBurnerXP Portable egy Korszerű, fejlett technikákat felvonultató író alkalmazás, ami nem igényel telepítést annak az érdekében hogy használhasd. ISO fájlokhoz, Bootolható médiák […]
  • Ellenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségévelEllenőrizd illesztőprogramjaidat a DriverMax segítségével Ezzel az alkalmazással megtudhatod, hogy a legfrissebb illesztőprogramokat futtatod e a számítógépeden. Mentéseket is készít.
  • Szoftver kereső alkalmazás gépedre – DDownloadsSzoftver kereső alkalmazás gépedre – DDownloads Ha mindig problémát okoz a számodra, hogy egy adott feladatra megfelelő alkalmazást találj, akkor használd ezt a programot felkutatni a legideálisabbat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük