Balabolka Portable 2.12.0.657

Balabolka Portable

A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még helyesírás ellenőrzőt, szövegfordítót, illetve egy nagyon egyszerűen használható ID3 Tag szerkesztőt. Magyar nyelvű.

Itt a népszerű szövegfelolvasó program telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan sokkal rugalmasabb használatot tesz lehetővé a hagyományos installálható változattal összehasonlítva. A Balabolka Portable egy igen népszerű alkalmazás. Ha mégis telepítenéd hagyományos változatban is beszerezhető.

A Balabolka Portable letöltése után azt csak ki kell bontani egy szabad helyre ezt követően a szoftver azonnal használható. A program több mint egy hagyományos szövegfelolvasó, mivel számos különleges funkció kapott benne helyet.

Tartalmaz egy audió konvertáló funkciót, amivel könnyedén tudsz audió fájlokat átalakítani népszerűbb formátumba. Itt a hatékonyságot veszi figyelembe. Támogatja az MP3, WMA, WAV formátumokat. Ha szükséges Audió tartalmat is ki tudsz nyerni.

Szöveges tartalmak felolvasásakor akár betallózott szöveges dokumentumokat is meg lehet neki adni, itt rengeteg formátumot ismer, legyen az TXT, HTML, ODT.

Szöveges jellegű tartalmak esetén külön szoftver nélkül lehet helyesírási feladatokat elvégezni, sőt ha szükséges akár azokat le is fordíthatod, hisz erre is tartalmaz külön menüelemet. Támogatja a vágólap figyelést, kedvencek támogatással is rendelkezik, opcionálisan tartalmak felolvasása esetén egyszerűen meg lehet változtatni a sebességet, illetve a hangmagasságot.

A Balabolka Portable számos egyedi konfigurációs lehetőséghez biztosít hozzáférést, nem csak funkcionálisan szabható testre, hanem akár a kinézetét is meg lehet változtatni, ezt beépített Skinek segítségével teheted meg.

Audió fájloknál szerkesztheted a hozzá tartozó ID3 Tag jellemzőket, újakat adhatsz meg, amit a hasonló feladatra tervezett alkalmazásoknál megszokott módszer szerint lehet kivitelezni.

Dekódolási feladatokra használhatod még a Format Factory nevű alkalmazást, ami az egyik legnépszerűbb program a saját területén. Zenei kollekciók rendszerezésére az egyik leghatékonyabb megoldás a Zortam Mp3 Media Studio amiből szintén beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás.

A Balabolka Portable egy ingyenes, Magyar nyelven is használható szövegfelolvasó program, az alábbi kiadást nem kell telepíteni. Egyéb funkciók: Helyesírás ellenőrző, ID3 Tag szerkesztő, Audió konvertáló, szövegfordító.

Balabolka Portable

Balabolka Portable összefoglaló:

 • Szövegfelolvasó program
 • nem igényel telepítést
 • ID3 tag szerkesztő
 • Audió konvertáló
 • Helyesírás ellenőrző funkció
 • szövegfordító
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.cross-plus-a.com/index.htm

Kapcsolódó alkalmazások

 • Balabolka 2.12.0.657Balabolka 2.12.0.657 A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
 • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]
 • Free MP3 CD Ripper 2.8Free MP3 CD Ripper 2.8 A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenesen kipróbálható műsoros CD lemezek Rippelésére ideális program. A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a zenei kollekciódról, azt több […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Balabolka Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable irodai alkalmazások
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code