Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65

Zortam Mp3 Media Studio Portable

A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 Tagok szerkesztéséhez. Lehet vele még műsoros CD lemezeket rippelni, illetve YouTube videókat keresni. Magyar nyelvű.

Egy ingyenes, telepítés nélkül használható zenerendszerező alkalmazás a Zortam Mp3 Media Studio Portable, amivel szinte bármilyen feladatot végre tudsz hajtani ha audió fájlformátumról van szó. A Zortam Mp3 Media Studio Portable telepíthető változatban is beszerezhető.

A Zortam Mp3 Media Studio Portable letöltése után egy önkicsomagoló .exe fájlt kapsz, amit csak egy szabad helyre ki kell bontani, ezt követően a program azonnal használható.

A szoftver az indítása után automatikusan megkeresi, majd kategorizált formában teszi elérhetővé azokat a zenei fájlokat tartalmazó mappákat amik a gépeden találhatóak. Ezeket a fájlokat a beépített lejátszójával meg is lehet nyitni, konvertálhatod, vagy szerkesztheted a hozzájuk tartozó ID3 jellemzőket.

Zenék rendszerezésekor rengeteg változó szerint tud kategorizálni, legyen az dátum, előadó. Tartalmaz még egy speciális keresőt, amivel duplikált MP3 fájlokat tudsz keresni, ez az opció inkább helytakarékosság miatt tekinthető hasznosnak.

A Zortam Mp3 Media Studio Portable megoldásával zenéket, illetve videókat tudsz keresni a YouTube-on, azt azonnal konvertálhatod, vagy le is töltheted.

Egyszerűen és gyorsan tudsz borítókat beszerezni a kedvenc zenei tartalmaidhoz, vagy ha arra tartanál igényt zeneszövegeket kereshetsz. A Zortam Mp3 Media Studio Portable megoldásával műsoros CD lemezeket is rippelhetsz. A szoftver az összes ma ismert audió formátumot támogatja.

YouTube videók keresésére, illetve az azok elérésére használhatod a LiveTube Player vagy az SMPlayer nevű szoftvert, ami szintén rengeteg formátumot támogat.

A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan teljesen azonos lehetőséget biztosít a hagyományos verzióval összehasonlítva. Rippeléshez, konvertáláshoz, YouTube videók kereséséhez, ID3 Tagok szerkesztéséhez. Rengeteg formátumot támogat.

Zortam Mp3 Media Studio Portable

Zortam Mp3 Media Studio Portable összefoglaló:

 • Zenerendszerező alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • rengeteg formátumot támogat
 • YouTube videó kereső, letöltő funkció
 • Rippeléshez
 • Konvertálási feladatokhoz
 • ID3 Tag szerkesztő
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.zortam.com/index.html

Kapcsolódó alkalmazások

 • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
 • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]
 • Balabolka 2.12.0.657Balabolka 2.12.0.657 A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, […]
 • Balabolka Portable 2.12.0.657Balabolka Portable 2.12.0.657 A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még […]
 • Free MP3 CD Ripper 2.8Free MP3 CD Ripper 2.8 A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenesen kipróbálható műsoros CD lemezek Rippelésére ideális program. A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a zenei kollekciódról, azt több […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Zortam Mp3 Media Studio Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable multimédia
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code