Balabolka 2.12.0.657

Balabolka

A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, azok kinyerésére, hangfelvételeket tudsz vele készíteni, szövegfordító funkcióval is rendelkezik. Itt külön helyesírás ellenőrző funkcióval is el van látva. ID3 Tag szerkesztő. Magyar nyelvű.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a Balabolka nevű alkalmazás, akik komolyabb erőfeszítés nélkül szeretnének szöveges tartalmakat felolvasni a számítógépükön, erre keresnek egy célalkalmazást. Akik nem szeretnék telepíteni a Balabolka hordozható változatban is beszerezhető.

A Balabolka letöltése után a szoftver a szokásos telepítési lépések követésével installálható, amit követően egy Magyar nyelven kommunikáló, rengeteg extra funkciót biztosító program várja a kipróbálóit.

A Balabolka fontosabb lehetőségeit tekintve elsősorban szöveges tartalmak egyszerű és gyors felolvasására lehet felhasználni, de természetesen itt nem ragad le mivel ettől sokkal többet tud.

Az alkalmazással néhány lépésben tudsz audió fájlokat konvertálni támogatottabb kimenetre, sőt ha szükségesnek tartod akár hangfelvételeket is készíthetsz későbbi utómunkálatok céljából.

Balabolka támogatott fájlformátumok:

A Balabolka alapvetően PDF, TXT, HTML, ODT,formátumokat támogat, természetesen ettől sokkal több dokumentum kimenet esetén nyújt teljes körű támogatás.

A program tartalmaz még egy különleges funkciót, vele akár közvetlen szöveg fordításokat is végrehajthatsz, a beállításoknál megadhatod, hogy milyen motort használjon fel ehhez.

Szöveges tartalmak esetén hasznosnak tekinthető, hogy az alkalmazás tartalmaz egy helyesírás ellenőrző funkciót. Számos egyedi testre szabási opcióval el van látva, a kezelőfelületét beépített témákkal módosítani lehet, itt tekintélyes kínálattal rendelkezik.

A Balabolka kezelőfelületét a beállításoknál a használója igényeihez lehet igazítani, milyen menüpontokat jelenítsen meg, Extra opciók: vágólap figyelés, időzítő, felolvasás esetén a sebesség módosítása, szövegformázási módok, csoportos fájl átalakítási módok, kedvencek támogatás. Felfedezhető még benne egy ID3 Tag szerkesztő is azok számára akik speciális feladatokat szeretnének vele elvégezni.

Audió tartalmak konvertálására használhatod még a Wise Video Converter vagy a multifunkciós feladatok ellátására alkalmas aTube Catcher nevű programot, az utóbbi videók keresésére, konvertálásra, hangfelvételek készítésére is felhasználható.

A Balabolka egy ingyenes, Magyar nyelvű szövegfelolvasó program, amivel audiót is tudsz konvertálni, kinyerni, illetve hangfelvételeket is készíthetsz. Helyesírás ellenőrző funkcióval. Opcionálisan szövegfordítási feladatokhoz is ideális.

Balabolka

Balabolka összefoglaló:

 • Szövegfelolvasó program
 • telepítést nem igénylő változatban is beszerezhető
 • helyesírás ellenőrző funkció
 • ID3 tag szerkesztő
 • Audió konvertáló funkció
 • audiók kinyeréséhez
 • szövegfordító
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.cross-plus-a.com/balabolka.htm
Balabolka Letöltés

Kapcsolódó alkalmazások

 • Balabolka Portable 2.12.0.657Balabolka Portable 2.12.0.657 A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még […]
 • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
 • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
Balabolka
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Irodai
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code