Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715

Soft4Boost Audio Converter

A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, Rippeléshez, ID3 Tagok szerkesztéséhez. Magyar nyelvű. Támogatott formátumok: MP4, AVI, MP3, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV, MPEG.

Az alábbi alkalmazással egyszerűen és gyorsan tudsz zenei fájlokat átkonvertálni népszerűbb, elterjedtebb kimenetbe. A Soft4Boost Audio Converter használata nagyon egyszerű, Magyar nyelven is tud.

A Soft4Boost Audio Converter letöltése után az alkalmazás telepítésével egy modern, számos extra funkcióval ellátott kezelőfelülettel rendelkező alkalmazást kapsz, ahol szinte az összes említésre méltó funkció felfedezhető amire csak szükség lehet zenei fájlok kezelése során.

A szoftver alapvetően konvertálási feladatokra lett megtervezve, de természetesen funkcionálisan itt koránt sem ragad le. A Soft4Boost Audio Converter MP4, AVI, DIVX, MOV, WMV, VOB, 3GP, RM, QT, FLV, MPEG fájlformátumokat támogat, értelemszerűen ez a lista nem teljes, ettől sokkal több kimenetet meg tud nyitni.

A Soft4Boost Audio Converter nevű alkalmazással akár videókból is ki tudsz nyerni audió tartalmat, azt később bármire fel tudod használni. Lehetőség van vele korábban összeállított műsoros CD lemezek tartalmát Rippelni, itt manuálisan választhatod ki azokat a tartalmakat amire igényt tartanál.

A Soft4Boost Audio Converter tartalmaz még egy ID3 Tag szerkesztőt, vele a zenei gyűjteményedhez tartozó meta információkat módosíthatod. Konvertálásnál kiválasztható a formátum, mintavételezési frekvencia, csatornák száma. Opcionálisan zenei fájlok egyesítésére, illetve az azok vágására is fel lehet használni.

Ha szükséges a szoftver kinézetét témákkal módosítani lehet, ebből több is rendelkezésre áll. Zenei fájlok konvertálására felhasználhatod még a VSDC Free Audio Converter nevű szoftvert, vagy a Zortam Mp3 Media Studio nevű programot. Tekintélyes funkciókínálattal rendelkeznek.

A Soft4Boost Audio Converter megoldást biztosít a számodra abból a célból, hogy néhány egyszerű lépésben tudj zenei fájlokat konvertálni. Tartalmaz még ID3 Tag szerkesztőt, Rippelő funkciót, illetve Audió kinyerő Toolst. Magyar nyelvű. Ingyenesen néhány funkciója nem érhető el.

Soft4Boost Audio Converter

Soft4Boost Audio Converter összefoglaló:

 • Zene konvertáló szoftver
 • audió szerkesztő funkció
 • zenei tartalmak kinyeréséhez videókból
 • ID3 Tag szerkesztő
 • Műsoros CD lemezek rippeléséhez
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: http://sorentioapps.com/audio-converter

Kapcsolódó alkalmazások

 • Zortam Mp3 Media Studio 23.65Zortam Mp3 Media Studio 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet […]
 • Balabolka 2.12.0.657Balabolka 2.12.0.657 A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, […]
 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
 • VSDC Free Audio Converter 1.6.3VSDC Free Audio Converter 1.6.3 A VSDC Free Audio Converter egy könnyen kezelhető, modern felhasználói felülettel biztosított audió dekódoló szoftver ami profilos, előre konfigurált beállításokat biztosít. Ingyenes. […]
 • Balabolka Portable 2.12.0.657Balabolka Portable 2.12.0.657 A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
4.5 based on 3 votes
Teljes név
Soft4Boost Audio Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
24,95 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük