Zortam Mp3 Media Studio 23.65

Zortam Mp3 Media Studio

A Zortam Mp3 Media Studio egy univerzális multimédiás segédalkalmazás, konvertáláshoz, rippeléshez. A program segítségével szinte az összes ma fontosnak tekinthető feladatot el lehet végezni, legyen az audió konvertálás, Audió rippelés, ID3 Tag szerkesztés, zenei tartalmak rendszerezése, Borítók, dalszövegek beszerzésének a lehetősége. Magyar nyelvű.

Egy univerzális számos egyedi lehetőséget biztosító multimédiás Tools a Zortam Mp3 Media Studio. A szoftverrel szinte bármilyen feladatot el tudsz végezni, ami zenei fájlok esetén fel tud merülni. A Zortam Mp3 Media Studio hordozható kiadása is létezik.

A Zortam Mp3 Media Studio letöltése után, gyakorlatilag csak telepíteni kell, ezt követően egy Magyar nyelvű, igen jól navigálható kezelőfelület fogad, ahol neki is láthatsz a számítógépeden tárolt multimédiás fájlok rendszerezésének, vagy akár a szerkesztésüknek.

A Zortam Mp3 Media Studio megoldásával különösebb erőfeszítés nélkül tudsz audió fájlokat konvertálni. A telepítését követően automatikusan átvizsgálja, illetve kategorizált formában listázza ki a PC merevlemezén található zenei fájlokat, így azt sokkal egyszerűbben érheted el. Itt több módszer szerint is tud kategorizálni, dátum, műfaj, előadó, természetesen ha szükséges számos hasznos információval is el lehet azokat látni, ezt a korábban említett változók figyelembe vételével. Ezen opcióját az ID3 Tag szerkesztőjével teheted meg.

A Zortam Mp3 Media Studio kezelőfelületét meg lehet változtatni beépített bőrök segítségével, így minden kipróbálója az igényeihez tudja igazítani.

A program egyéb funkcióit tekintve kiváló választás arra a célra, hogy néhány egyszerű lépésben tudj műsoros CD lemezeket a gép merevlemezére Rippelni.

Tartalmaz még egy speciális konvertálási lehetőséget amit még mindenképp érdemes megemlíteni, a szoftverrel szükség esetén YouTube videókat tudsz keresni, illetve az egy feladaton belül konvertálni, majd letölteni. A kívánt tartalmat a beépített médialejátszójával külön alkalmazás telepítése nélkül is le tudod játszani.

Zenei fájlok lejátszására használhatod még a KMPlayer vagy az igen népszerű VLC Media Player nevű programot, ami Streaming feladatokat is támogat.

A Zortam Mp3 Media Studio egy teljesen ingyenes zenei tartalmak rendszerezésére alkalmas szoftver, ami még tud konvertálni YouTube videókat lementeni, illetve átalakítani, ID3 Tagokat szerkeszteni. Borítók, Dalszövegek beszerzéséhez is.

Zortam Mp3 Media Studio

Zortam Mp3 Media Studio összefoglaló:

 • Zene rendszerező alkalmazás
 • Konvertálás
 • Rippelés
 • ID3 Tag szerkesztő
 • YouTube videó letöltő funkció
 • Borítók beszerzéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.zortam.com/index.html

Kapcsolódó alkalmazások

 • Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65Zortam Mp3 Media Studio Portable 23.65 A Zortam Mp3 Media Studio Portable a népszerű zenerendszerező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. A szoftver tartalmaz egy beépített zenelejátszót, ideális konvertáláshoz, ID3 […]
 • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]
 • Balabolka 2.12.0.657Balabolka 2.12.0.657 A Balabolka egy teljesen ingyenesen használható szövegfelolvasó program, ami a szóban forgó feladaton kívül egyéb igen hasznos funkciót is el tud látni. Ideális Audiók konvertálására, […]
 • Balabolka Portable 2.12.0.657Balabolka Portable 2.12.0.657 A Balabolka Portable egy installálás nélkül használható, különleges szövegfelolvasó program. Az alkalmazással tudsz még audiókat konvertálni, hangfelvételeket készíteni. Tartalmaz még […]
 • Free MP3 CD Ripper 2.8Free MP3 CD Ripper 2.8 A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenesen kipróbálható műsoros CD lemezek Rippelésére ideális program. A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a zenei kollekciódról, azt több […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Zortam Mp3 Media Studio
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Multimédia
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük