Ashampoo Registry Cleaner 1.00

Ashampoo Registry Cleaner

A regisztrációs adatbázis értékei között tehetünk rendet az Ashampoo Registry Cleaner segítségével, az eredmény stabilabb Windows futás.

 

A fontos szerepet betöltő regisztrációs adatbázis értékek időközönkénti tisztítása bizony fontos feladat, ha ezt nem tesszük meg, a rendszerünk lassabb és instabilabb futásának következményeivel szembesülhetünk.

Az Ashampoo Registry Cleaner egyszerű mégis hatékony módját biztosítja annak hogy takarítani tudjunk a rendszer ezen területén. Természetesen teljes körű karbantartóra is szükség lehet, erre az Ashampoo WinOptimizert vethetjük be, de ha ingyenes alkalmazást keresünk akkor csakis a CCleanert ajánlhatjuk.

Ashampoo Registry Cleaner Ashampoo Registry Cleaner

Futtatása során átvizsgálja a start menü elemeit, rendszerhangok, betűtípusok, alkalmazáshelyek, fájlformátumok elérési útvonalát és megjeleníti az érvénytelen értékeket amit könnyedén törölni is tudunk.

Mivel Magyar nyelvű és minimális opciókat biztosít így egyszerűen tudjuk használni a feladatra. Az eredményeket jelentések formájában el tudjuk tárolni amit a későbbiek folyamán tudunk felhasználni. Az alkalmazás próbaverziósan használható, free megoldásként az Argente termékét javasoljuk.

 

Ashampoo Registry Cleaner letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • 2 Player Reactor- Android játékok2 Player Reactor- Android játékok     Használd ki az érintőkijelzős készüléked által nyújtott lehetőségeket egy játék keretein belül, nem más mint a 2 Player Reactor.       Az alábbi ügyességi, logikai játék igazán […]
  • WirelessNetView 1.38WirelessNetView 1.38   A WirelessNetView 1.38 a háttérben futva monitorozza hálózati kapcsolatainkat.   Ez a rendkívül kis mérettel rendelkező alkalmazás a háttérben futva szinte észrevétlenül képes […]
  • Portable Opera 12.16Portable Opera 12.16   Egyszerű, minimális mérettel rendelkező böngésző hordozható változata a Portable Opera.   Tartalmazza mindazokat a kiegészítőket amelyek egy mobil böngésző esetén szükségesek […]
  •  Download Accelerator Manager 4.5.23 Download Accelerator Manager 4.5.23 A jól megszokott funkciókat biztosító letöltés kliens szoftver ingyenesen használható változata a Download Accelerator Manager, széleskörű böngésző támogatással rendelkezik, kifejezetten […]
  • Böngéssz sokkal gyorsabban a CoolNovo segítségévelBöngéssz sokkal gyorsabban a CoolNovo segítségével Egy tekintélyes tudással büszkélkedő, szinkronizálási lehetőséget biztosító böngészőmotor, ami a Chrome alapjára épít, azt kiegészítve számos funkcióval.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code