Ashampoo WinOptimizer Pro 10.03.00

WinOptimizer

Operációs rendszerünk karbantartására, nagytakarítására használható program az Ashampoo WinOptimizer.

Ha már túlságosan belassult gépünk, még nem szeretnénk újratelepíteni számítógépünket, még van egy utolsó lehetőség amelyet bevethetünk a felmerülő akadályok elhárítására.

Maga a szoftver, kiváló rendszertisztítóként üzemel kellő gyorsasággal távolítja el azokat az elemeket amelyek már csak a helyet foglalják.

A fejlesztő szárnyai alatt számos hasznos alkalmazás látott napvilágot, ilyen az Ashampoo Uninstaller is, és az Anti-Malware  ami fertőzött rendszerek esetén lehet mentőöv.

Az új kiadás számos újdonságot hozott magával, többek között probléma nélkül tudjuk használni Windows 8 operációs rendszer alatt, számos új modult is felfedezhetünk benne amik még hatékonyabbá és széleskörűbbé teszik a terméket.

Többek között már duplikált fájlok keresésére is felhasználhatjuk, felkutathatjuk az érvénytelen programtársításokat is amik számos probléma forrásává tudnak válni.

Mostantól vált lehetővé a visszaállítási pontok kezelésének a lehetősége is.

Több profilos elrendezés alapján képes rendszerünket karbantartani, lehetőség van egyetlen kattintással rendet teremteni, kitisztítani a regisztrációs adatbázist éppúgy mint a Wise Registry Cleanerrel, kezelhetjük biztonsági mentéseinket, töredezettség mentesíthetünk, de akár a merevlemez is kitisztítható akár csak a Wise Disk Cleanerrel.

Ashampoo WinOptimizer Ashampoo WinOptimizer

Mivel Magyar nyelven is használható, mindenképp csak javasolni tudjuk, számítástechnikai tudásra tekintet nélkül mindenkinek.

 A Free változatot itt találod. A rendszerleírók karbantartásával egy esetleges rendszer összeomlást tudunk megelőzni. Próbaverziós változat amelyet 30 napig tudunk korlátozásoktól mentesen használni. Hivatalos oldal. 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ashampoo WinOptimizer Free 1.0.0, 27.04.2012Ashampoo WinOptimizer Free 1.0.0, 27.04.2012 Komplett megoldást biztosít a belassult Windows-ok számára, a népszerű karbantartó szoftver az Ashampoo WinOptimizer Free korlátozás nélkül használható. Két használati lehetőséget […]
  • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
  • Ashampoo Anti-Virus 2016Ashampoo Anti-Virus 2016 Az Ashampoo Anti-Virus valósidejű védelmet, böngésző védelmet biztosító prémium szoftver. Vele blokkolhatóak a Malware, trójai vírusok. Több keresési módszer szerint is kezdeményezhető a […]
  • Techgenie Free PC optimizer 1.0Techgenie Free PC optimizer 1.0 A Techgenie Free PC optimizer egy univerzális karbantartó szoftver amivel nem csak hogy takaríthatod a számítógépedet, de még biztonságosabbá is teheted azt mivel ellenőrzi a PC […]
  • Ashampoo Burning Studio Pro 14.0.3Ashampoo Burning Studio Pro 14.0.3 Professzionális, prémium CD/DVD írószoftver ami multimédiás tartalmak, illetve adatlemezek, továbbá mentési feladatok végrehajtása esetén használható, nem más mint az Ashampoo Burning […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code