Argente Registry Cleaner 3.1.0.1

Argente Registry Cleaner

A regisztrációs adatbázis karbantartásában segédkezik az Argente Registry Cleaner, egyszerű kezelőfelületével könnyű használatot biztosít a számunkra.

A kis méretű szoftver letöltése után egy pár kattintásból álló folyamat keretein belül installálhatjuk a szoftvert, a szokásos lépések követésével pár másodpercen belül használhatóvá tehetjük a programot.

Kezelőfelületén közvetlenül indíthatjuk el az átfogó elemzést amelynek az időtartalma egy kissé tovább tarthat más, hasonló Registry tisztítókhoz képest. Természetesen cserébe mindennél mélyrehatóbb scan-t eredményeket kapunk. Többek között át tudjuk vizsgálni a start menü elemeit, fájltípusokat, programokat, megosztott adatokat, Windows tűzfal konfigurációkat, amik már érvénytelenek továbbá egyéb rendszer összetevőket amelyek csak bizonytalanná teszik a számítógép működését.

Mivel igen radikális módosításokat is végrehajthatunk ezért lehetőség van biztonsági mentések készítésére így ha balul sülne el a tervünk, vissza tudunk térni az eredeti állapothoz. Az Argente Registry Cleaner Portable Változata itt található.

A beállítások panelon túlságosan sok opciót nem kapunk, csak az alapvető funkciókat tudjuk módosítani, ami közvetlenül a szoftver működését jellemzi.

Az Argente Registry Cleaner beállítási felületén meghatározhatjuk a frissítések keresésének módját, biztonsági mentés és a nyelv konfigurációkat.

Argente Registry Cleaner

Argente Registry Cleaner letöltés:

Fejlesztő

Kapcsolódó alkalmazások

  • DeskTube letöltésDeskTube letöltés     Közösségi oldalakon használt videó fájlok közötti keresést illetve azok rendezését támogatja a DeskTube nevű program.   Mivel a közösségi oldalak világát éljük, nagyon sokszor […]
  • Bandicam 1.9.4.505Bandicam 1.9.4.505 Videó felvevő alkalmazás amivel rögzíteni tudod az asztali tevékenységedet. A Bandicam billentyűkombinációkkal is irányítható. Egyszerűen kezelhető. Ha videó felvételt szeretnél […]
  • Ez a szoftver mindent tud ami multimédiás tartalmak esetén szükséges lehet… RealPlayerEz a szoftver mindent tud ami multimédiás tartalmak esetén szükséges lehet… RealPlayer Ez az alkalmazás minden fontosabb feladatot képes ellátni ami videók kezelése esetén fel tud merülni, legyen az lejátszás, vagy letöltés.
  • CPUCooL 8.0.13CPUCooL 8.0.13   Ha rendszerdiagnosztikáról van szó, vagy csak egyszerűen több információt szeretnénk megtudni számítógépünkről akkor érdemes kipróbálni a CPUCooL 8.0.13 változatát. Segítségével […]
  • Royal Revolt!Royal Revolt! – Android játékok Kiváló háttértörténettel rendelkező, valódi izgalmakat nyújtó Játék Androidra a Royal Revolt!.      Miután visszatérsz hazádba megdöbbenve tapasztalod hogy minden megváltozott, sajnos […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük