AppKILL 1.0

AppKILL

AppKILL avagy lődd le, állítsd le azokat a folyamatokat a feladatkezelő megkerülésével amik lefagytak vagy nem válaszolnak.

 

 

Ha már LockHunter segítségével törölni tudjuk a Windows által védett fájlokat amik akár fertőzöttek is lehetnek, akkor itt az ideje hogy az alkalmazásainkra is oda tudjunk figyelni.

 

Ha egy program rosszul települ, hibásan lett megtervezve, esetleg összeakad egy másikkal bármikor megtörténhet hogy nemes egyszerűséggel lefagy, nem válaszol, Ekkor csak a bűvös három billentyűs parancsra van szükség a CTRL+ALT+DEL itt a feladatkezelőn belül ki tudjuk választani a makacs programot amit le is tudunk állítani.

Van egy elegánsabb és egyszerűbb módja, ha egy külső segédprogramot futtatunk amivel azonnal le is állíthatjuk a lefagyott szoftverünket.

AppKILL

Az AppKILL egy telepítést nem igénylő program amit igen könnyű használni, miután elindítottuk az EXE fájlt, a felületén csak ki kell választani a leállítandó programot, be kell jelölni előtte a kis négyzetet, majd a Kill Paranccsal már le is állítottuk.

 

Használatával meg is kerültük a feladatkezelőt, gyorsan és egyszerűen érhetjük el ugyanazt az eredményt.

Ingyenes és hordozható változat.

 

AppKILL letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Gmail NotifierGmail Notifier 1.0.0.87       Gmail üzenetek elolvasását támogató kiegészítő a Gmail Notifier 1.0.0.87 változata. Segítségével böngésző ablak megnyitása nélkül olvashatjuk el üzeneteinket, kezelhetjük is […]
  • Test Screens 2.5Test Screens 2.5     Monitor alapos tesztelésére használható segédalkalmazás a Test Screens 2.5. Ha szükségességét érezzük monitorunk letesztelését valamilyen okból kifolyólag vagy csak vásárlás […]
  • Magnifixer 6.1Magnifixer 6.1 A Magnifixer egy képernyő nagyító és színszedő funkciót biztosító alkalmazás. A felületén előre megadható a nagyítás mértéke is. Ingyenes kiadás. 
  • Mafia Game – Android játékok Mafia Game – Android játékok   Próbáld ki milyen gengszternek lenni minden kockázat nélkül egy remek izgalmas Android játékban, nem más mint a Mafia Game.       Kóstolj bele a maffia világába légy üzletember egy […]
  • AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés AntiVir Rescue System- Vírusirtó letöltés   Bekövetkezett vírustámadások elhárítására használható szoftver az AntiVir Rescue System.   Ha már bekövetkezett a baj, beszedtünk egy olyan makacs vírust, ami még a telepített […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code