HDD Regenerator 2011

HDD Regenerator 2011 screenshot

HDD Regenerator 2011 screenshot

Merevlemezünket diagnosztizálhatjuk, illetve a hibás szektorokat el is tüntethetjük a HDD Regenerator segítségével.

 

 

A számítógép működése során igen fontos szerep jut a merevlemeznek. Mivel ez a tárolóegység tartalmaz minden olyan fontos adatot ami a számunkra fontos ezért ennek rendeltetésszerű üzemelése igen fontos. Ha a HDD meghibásodik akár az adataink végleges elvesztése is bekövetkezhet.

 

Számos olyan hibajelenség következhet be amely arra utalhat, hogy a merevlemezünk nem tökéletesen fut.

Az első hibajelenségnek számíthat a rendszeres fagyás, illetve az adattároló kattogása, ha már instabil működést tapasztalunk érdemes azon elgondolkodni, hogy érdemes átvizsgálni azt.

A HDD Regenerator természetesen fizikai sérülések javítására nem alkalmas, de ha pár Bad Sector keseríti el a hétköznapjainkat akkor csakis a címben szereplő szoftver segíthet.

 

Ha túl sok ilyen szektor fedezhető fel rajta akkor érdemes idővel azon is elgondolkodni, hogy a csere biztonságosabb környezetet teremthet adataink számára.

 

A próbaverziós alkalmazás telepítése után neki is láthatunk az alapos vizsgálatnak.

Lehetőségünk van közvetlenül a Windows alól futtatni, ami abban az esetben lehet kivitelezhető ha a tárolóegység még képes futtatni programokat, tehát a károsodás nem olyan veszélyes.

 

HDD Regenerator opciók screenshot

 

Ha már bekövetkezett a baj, és az operációs rendszer sem képes elindulni akkor módunkban áll egy másik számítógépen Bootolható állományt készíteni, amely futtatásával, remélhetőleg elérhetünk olyan eredményt, hogy a merevlemez használhatóvá válik legalább olyan mértékben, hogy a rajta tárolt adatokat le tudjuk menteni.

 

Használata:

 

A HDD Regenerator kezelőfelülete egyáltalán nem bonyolult, az adott opciók könnyen kiválaszthatóak. A program indítása után három opció tárul elénk. Lehetőségünk van Windows alól indítani, továbbá elkészíteni a már említett bootolható állományt.

 

A boot fájlokat egyaránt felmásolhatjuk, CD/DVD meghajtóra, illetve USB kulcsra.

 

Ha Windows alól szeretnénk futtatni

 

A legfelső menüpontot kell, hogy válasszuk, majd a következő felületen, válasszuk ki azt a merevlemezt amelyen szeretnénk futtatni a vizsgálatot, természetesen ez abban az esetben lehet lényeges, ha több tárolóeszköz is van csatlakoztatva a számítógéphez.

 

A felugró ablakban négy lehetőség közül választhatjuk ki a megfelelőt, itt akár bővebb információkhoz is juthatunk tárolónkról.

 

A gyorsan lefutó vizsgálat hamar eredményeket szolgáltat a számunkra.

 

A szoftver támogatja a ma leginkább elterjedt fájlrendszer típusokat. NTFS, FAT, ext3

 

Próbaverziós változat.

 

HDD Regenerator letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VideoPad Video Editor 3.02VideoPad Video Editor 3.02 Széleskörű funkcionalitást biztosító videó konvertáló és editor a VideoPad Video Editor akár közvetlen YouTube feltöltési lehetőséggel.     Egy igen széleskörűen használható videó […]
  • The Settlers – Heritage Of KingsThe Settlers – Heritage Of Kings       Remek grafikát és izgalmakat ígér a számunkra a The Settlers - Heritage Of Kings nevű játék. Maga a játék futtatása során rendkívül nagy szerepet kap a szomszédos területek […]
  • Androidos vírus eltávolítók, segédprogramok, ajánlóAndroidos vírus eltávolítók, segédprogramok, ajánló  Androidos vírus eltávolítók, segédprogramok ezeket használd. Android Antivirus A program ingyenes védelmet biztosít minden mobil tulajdonos számára, gyors keresési funkciójának […]
  • aTube Catcher 3.8.9325aTube Catcher 3.8.9325 Az aTube Catcher egy multifunkciós segédalkalmazás amely a hétköznapi számítógépes szokásainkat teszi sokkal könnyebbé. Tartalmaz hangelvevő funkciót, konvertálót, videó, illetve képlopó […]
  • FotoMixFotoMix 8.5.3     A FotoMix 8.5.3 kis méretű, ideális képek szerkesztésére rengeteg extra funkcióval bővítve. Ha képszerkesztésre keresünk egy programot és nem szeretnénk érte fizetni akkor a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code