HDD Regenerator 2011

HDD Regenerator 2011 screenshot

HDD Regenerator 2011 screenshot

Merevlemezünket diagnosztizálhatjuk, illetve a hibás szektorokat el is tüntethetjük a HDD Regenerator segítségével.

 

 

A számítógép működése során igen fontos szerep jut a merevlemeznek. Mivel ez a tárolóegység tartalmaz minden olyan fontos adatot ami a számunkra fontos ezért ennek rendeltetésszerű üzemelése igen fontos. Ha a HDD meghibásodik akár az adataink végleges elvesztése is bekövetkezhet.

 

Számos olyan hibajelenség következhet be amely arra utalhat, hogy a merevlemezünk nem tökéletesen fut.

Az első hibajelenségnek számíthat a rendszeres fagyás, illetve az adattároló kattogása, ha már instabil működést tapasztalunk érdemes azon elgondolkodni, hogy érdemes átvizsgálni azt.

A HDD Regenerator természetesen fizikai sérülések javítására nem alkalmas, de ha pár Bad Sector keseríti el a hétköznapjainkat akkor csakis a címben szereplő szoftver segíthet.

 

Ha túl sok ilyen szektor fedezhető fel rajta akkor érdemes idővel azon is elgondolkodni, hogy a csere biztonságosabb környezetet teremthet adataink számára.

 

A próbaverziós alkalmazás telepítése után neki is láthatunk az alapos vizsgálatnak.

Lehetőségünk van közvetlenül a Windows alól futtatni, ami abban az esetben lehet kivitelezhető ha a tárolóegység még képes futtatni programokat, tehát a károsodás nem olyan veszélyes.

 

HDD Regenerator opciók screenshot

 

Ha már bekövetkezett a baj, és az operációs rendszer sem képes elindulni akkor módunkban áll egy másik számítógépen Bootolható állományt készíteni, amely futtatásával, remélhetőleg elérhetünk olyan eredményt, hogy a merevlemez használhatóvá válik legalább olyan mértékben, hogy a rajta tárolt adatokat le tudjuk menteni.

 

Használata:

 

A HDD Regenerator kezelőfelülete egyáltalán nem bonyolult, az adott opciók könnyen kiválaszthatóak. A program indítása után három opció tárul elénk. Lehetőségünk van Windows alól indítani, továbbá elkészíteni a már említett bootolható állományt.

 

A boot fájlokat egyaránt felmásolhatjuk, CD/DVD meghajtóra, illetve USB kulcsra.

 

Ha Windows alól szeretnénk futtatni

 

A legfelső menüpontot kell, hogy válasszuk, majd a következő felületen, válasszuk ki azt a merevlemezt amelyen szeretnénk futtatni a vizsgálatot, természetesen ez abban az esetben lehet lényeges, ha több tárolóeszköz is van csatlakoztatva a számítógéphez.

 

A felugró ablakban négy lehetőség közül választhatjuk ki a megfelelőt, itt akár bővebb információkhoz is juthatunk tárolónkról.

 

A gyorsan lefutó vizsgálat hamar eredményeket szolgáltat a számunkra.

 

A szoftver támogatja a ma leginkább elterjedt fájlrendszer típusokat. NTFS, FAT, ext3

 

Próbaverziós változat.

 

HDD Regenerator letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WebCopierWebCopier 5.3       Offline böngészés magas fokon, Weboldalak azonnali lementésére használható segéd a WebCopier 5.3. Számunkra fontos Weblapok közvetlen lementésére szolgáló szoftver, amelynek a […]
  • Garmin Navigator- Android alkalmazásokGarmin Navigator- Android alkalmazások   Tájékozódjon könnyedén egy navigációs szoftver segítségével, a Garmin Navigator segítségével soha nem téved el. Ha állandóan úton van, mindig új kihívások színesítik az életét, […]
  • GTA: Grand Threft Auto letöltésGTA: Grand Threft Auto letöltés     A GTA Grand Threft Auto egy olyan játék amit nem kell bemutatni az olyan embereknek akik a PC játékok kedvelői. A több díjjat is bezsebelt GTA sorozat első részét még ma is […]
  • Art Of War 2 Online – Android játékokArt Of War 2 Online – Android játékok   Valós időben futtatható stratégiai multiplayer játék, az Art Of War 2 Online.     Online módon teheted próbára magadat hogy, milyen stratéga is vagy valójában. Hozz létre egy katonai […]
  • Egércsapda- Android játékokEgércsapda- Android játékok   Menekülj ki az egércsapdából az alábbi Android játékban.   A hagyományoktól egy kissé eltérő labirintus játék amelyben egy egérrel kell kimenekülnünk egy labirintusból, itt nem […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code