Any Video Converter Free 5.5.8

Any Video Converter

Rengeteg formátumot támogató, profi konvertáló alkalmazás az Any Video Converter Free.

 Maga a szoftver az egyszerű kezelőfelületet kombinálja a gyors és megbízható konvertálási funkciókkal.  Mivel a kezelőfelülete egyszerű, nem kell hosszasan azzal tölteni az időnket hogy megtaláljuk a kérdéses beállítási módot, opciót.

Profilos elrendezésének köszönhetően, azonnal pillanatok alatt beállíthatjuk ha előre eltervezett terveink lennének a videó kimenetét illetően.

Többek között támogatja a WMV, AVI, MPEG-4, MP4, DivX, XviD, MOV, VOB, RMVP formátumokat, természetesen a lista nem teljes. Korábban itt cikkeztünk róla.

Segítségével másolhatóvá válnak azok a DVD állományok amelyek eddig másolásvédelmi moduljának köszönhetően nem volt lehetséges, ezek tekintetében mindenki maga dönti el hogy törvényes e a használata vagy sem, a szerkesztők ezért felelősséget nem vállalnak.

Ezen eljárás más programok esetén csak körülményesen volt megoldható. Közvetlen YouTube elérést is biztosít.

Telepítése:

Az installációs folyamat első állomásaként meg kell választanunk hogy milyen nyelven szeretnénk használni, alapértelmezés szerint ki is jelöli a Magyar nyelvet.

Egy rendkívül impozáns install felület vár minket ahol a szoftver felhívja a figyelmünket arra hogy zárjunk be minden olyan folyamatot amit nélkülözni tudunk elkerülvén az esetleges ütközéseket.

A licenc feltételeit csak el kell fogadni és már tovább is mehetünk hogy ki tudjuk jelölni a telepítés helyét. Megkísérli installálni az AVG toolbart, természetesen ezt le is tilthatjuk ha fölöslegesnek tartanánk. Az összes funkciója itt érhető el.

Utolsó lépésként áttekinthetjük azokat az információkat, amit mi adtunk meg a számára, ha minden megfelel a terveinknek egyetlen kattintással be is fejezhetjük a folyamatot.

A fizetős változata további jóval kényeztet el minket. Az hogy melyikre van szükségünk a felhasználási kör határozza meg. Hivatalos oldal.

Any Video Converter

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Video Converter 1.37Wise Video Converter 1.37 A Wise Video Converter segítségével meglévő videóidat tudod átalakítani komolyabb szaktudás hiányában is, amiről a profilos elrendezés gondoskodik. A szoftver több népszerűbb formátumot […]
  • MyFFVideoConverter 1.0.20.1MyFFVideoConverter 1.0.20.1 Minimalista kinézettel rendelkező, funkciókban bővelkedő konvertáló szoftver ami tud videót vágni, illetve rippelni is. Nem más mint a MyFFVideoConverter. A viszonylag egyszerű […]
  • Any Video Converter Pro 5.5.8Any Video Converter Pro 5.5.8 Videóállományok átalakítására használható prémium alkalmazás ami videó letöltőt és vízjelezőt is tartalmaz, nem más mint az Any Video Converter Pro.   Igen széleskörű szolgáltatásokat […]
  • Freemake Video Converter 4.1.10.513Freemake Video Converter 4.1.10.513 A Freemake Video Converter egy ingyenes és Magyar kezelőfelületű remek konvertáló szoftver, ami kevésbé jártasak számára kifejezetten kedvező lehet. A konvertáló az egyszerűbb használat […]
  • VSDC Video Editor 5.8.2.797VSDC Video Editor 5.8.2.797 A VSDC Video Editor egy igen népszerű, az összes fontosabb videó szerkesztési lehetőséget támogató videó szerkesztő alkalmazás. A Videó konvertálási opciókat is támogató szoftverrel új […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code